header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Militaire vliegtuig actuatiesystemen markt nieuwe technologie, laatste bedrijfsnieuws, branche-inzichten, groeianalyse 2030

Feb 21, 2023 9:00 PM ET

Toekomstige inzichten in marktonderzoek:

Militaire vliegtuigbedieningssystemen markt groeiende vraag naar automatisering en een toenemend aantal gevechtsvliegtuigen zal naar schatting een hogere populariteit winnen tijdens de prognoseperiode.

Tegen 2027 zal de markt voor luchtvaartactuatoren naar verwachting USD 11,4 miljard waard zijn, met een CAGR van 7,0%. Door hendels en kleppen te manipuleren, helpt een militair vliegtuigbedieningssysteem bij het verlengen en intrekken van het landingsgestel, het bewaken en regelen van de snelheid en het moduleren van het motortoerental.

De bedieningssystemen worden aangedreven door een verscheidenheid aan energiebronnen, waaronder elektriciteit, hydraulische vloeistofdruk en pneumatische druk, die energie omzetten in beweging. Bovendien zullen toenemende R&D-uitgaven de marktuitbreiding versnellen. Tijdens de geprojecteerde periode wordt verwacht dat de stijgende populariteit van automatiserings- en gevechtsvliegtuigen zal toenemen.

De groei van de markt voor actuatiesystemen voor militaire vliegtuigen wordt positief beïnvloed door factoren zoals de focus op het updaten van verouderde militaire vliegtuigen en het toenemende gebruik van gevechtsvliegtuigen in militaire missies. Bovendien wordt de behoefte aan nieuwe gevechts- en trainingsvliegtuigen gedreven door een toename van de defensie-uitgaven, met name in ontwikkelingslanden.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1495

 Belangrijkste marktspelers:

United Technologies Corporation, Curtiss-Wright Corporation, Eaton Corporation (Ierland), Moog Inc. (VS), Parker Hannifin Corporation, Honeywell International Inc. (VS), Eaton Corporation (VS), General Electric Company (VS), Liebherr Group (Zwitserland), Saab AB (Zweden) en Woodward, Inc. (VS). en anderen zijn een paar van de bekende bedrijven die in Analyse worden benadrukt en die de concurrentie op de markt voor militaire vliegtuigbedieningssystemen leiden.

Marktsegmenten:

Marktsegmenten omvatten type, toepassing, vliegtuig en geografie. De markt voor hydraulische, elektrische en andere actuatiesystemen voor militaire vliegtuigen is gesegmenteerd op basis van type. Er wordt voorspeld dat elektriciteit gedurende de geprojecteerde periode met de grootste CAGR zal groeien vanwege de vele voordelige kwaliteiten, waaronder energiebesparingen, goedkope investeringskosten, hoge vermogensdichtheid en capaciteit, fail-safe functioneren en eenvoudige integratie in bestaande infrastructuur. Gevechtsvliegtuigen en niet-gevechtsvliegtuigen vormen de twee segmenten van de industrie voor militaire vliegtuigbedieningssystemen.

Door de toegenomen productie en aanschaf van gevechtsvliegtuigen wereldwijd om het leger te versterken, had de categorie gevechtsvliegtuigen het grootste marktaandeel. Het vluchtbesturingssysteem, het landingsgestelsysteem en andere systeemsegmenten van de markt voor militaire vliegtuigbedieningssystemen zijn gebaseerd op toepassing. In vergelijking met andere toepassingen vereiste de categorie vluchtbesturingssysteem de meeste actuatoren, goed voor het grootste marktaandeel.

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1495

  Verschillende redenen, waaronder het groeiende gebruik van elektrische vliegtuigconcepten en de verwachte toename van de vraag naar commerciële vliegtuigen internationaal, zijn de drijvende kracht achter de industrie.

De creatie van hightech, lichtgewicht elektrische vliegtuigactuatoren is de schuld van de uitbreiding van de markt voor vliegtuigactuatoren in Noord-Amerika. De behoefte aan vliegtuigactuatoren in het gebied wordt ook gedreven door het stijgende passagiersverkeer, wat ook resulteert in een toename van vliegtuigleveringen.

De uitbreiding van de markt kan worden toegeschreven aan elementen zoals verbeterde commerciële luchtvaartinfrastructuur, een toename van het luchtverkeer en de ontwikkeling van brandstofefficiënte vliegtuigen.

De aankoop van nieuwe vliegtuigen door luchtvaartmaatschappijen en defensieorganisaties over de hele wereld is een andere factor die de marktuitbreiding voedt. Een van de belangrijkste redenen voor het aandrijven van de markt voor vliegtuigactuatoren is de wens voor lichtgewicht elektrische bedieningssystemen om te voldoen aan de eisen van het toekomstige passagiersverkeer in de luchtvaart.

De toenemende behoefte aan brandstofefficiënte vliegtuigen in Noord-Amerika, Azië-Pacific en Europa is een andere factor die de marktuitbreiding stimuleert.

Regionale analyse:

De markt voor militaire vliegtuigbedieningssystemen wordt gedomineerd door Noord-Amerika. Vanwege de aanwezigheid van veel grote producenten van gevechtsvliegtuigen (waaronder Lockheed Martin en Northrop Grumman) en leveranciers van actuatiesystemen (waaronder UTC en Honeywell), heeft het gebied een aanzienlijk marktaandeel.

Bovendien is hetverwachtte dat het Amerikaanse leger in 2019 USD 674 miljard aan hulp zou krijgen voor onder andere nieuwe torpedobootjagers, gevechtsvliegtuigen en Black Hawk-helikopters, wat een indirecte impact heeft op de militaire vliegtuigbedieningssystemen in deze regio.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-aircraft-actuation-systems-market-1495

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Military Aircraft Actuation Systems Market,Military Aircraft Actuation Systems Market Size,Military Aircraft Actuation Systems Market Share,Military Aircraft Actuation Systems Market Growth,Military Aircraft Actuation Systems Market Trend,Military Aircraft Actuation Systems Industry,Military Aircraft Actuation Systems Market Insights,Military Aircraft Actuation Systems Market Outlook,Military Aircraft Actuation Systems Market Analysis