header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Remote Sensing Satellite-markt bloeit wereldwijd, technologische innovatie, bedrijfsvooruitzichten, branche-inzichten, groeianalyse – 2030

Feb 21, 2023 8:00 PM ET

Remote Sensing Satellite Marktoverzicht

Remote Sensing Satellites worden gebruikt voor het vastleggen van gegevens met betrekking tot de fysieke kenmerken van het aardoppervlak met behulp van gereflecteerde en uitgezonden straling. Speciale camera’s aan boord van de satellieten leggen de waargenomen beelden vast. Er zijn meerdere toepassingen van teledetectiesatellieten, zoals het in kaart brengen van grote bosbranden, het volgen van de groei van steden, het volgen van wolken voor weersvoorspelling, het in kaart brengen van topografie van regio’s en meer.

De marktomvang van remote sensing-satellieten zal naar verwachting in 2030 USD 35,2 miljard bereiken, met een CAGR van 11,20% in 2022-2030.

 Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1659

  De markt voor teledetectiesatellieten groeit als gevolg van toenemende investeringen in aardobservatieprogramma’s. Teledetectiegegevens worden steeds vaker gebruikt in sectoren zoals defensie, landbouw, energie, stadsplanning, rampenbeheer en meer, wat ook de groei van deze markt stimuleert. Bovendien stimuleert de toenemende lancering van teledetectiesatellieten door verschillende ruimtevaartorganisaties voor geavanceerde aardobservatieprogramma’s de marktgroei. 

Covid-19-pandemie verstoorde productielijnen van teledetectiesatellieten vertraagde lanceerschema’s en verminderde investeringen in deze sector. Al deze factoren vertraagden de groei van deze markt. Het hoge kapitaalintensieve karakter van teledetectiesatellieten is een andere factor die fungeert als een groeidemper voor deze markt.

Marktsegmentatie

  Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor teledetectiesatellieten onderverdeeld in aardobservatie, rampenbeheer, navigatie, meteorologie en kartering. Het segment rampenbeheer zal naar verwachting de hoogste groei in de prognoseperiode laten zien en in 2026 USD 838,8 miljoen bereiken. De toenemende incidentie van natuurrampen en de ontwikkeling van geavanceerde teledetectie-instrumenten om natuurrampen op te sporen en vast te stellen zijn de belangrijkste redenen voor de verwachte hoge groei van dit segment.

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1659

Op basis van de eindgebruiker is de wereldwijde markt voor teledetectiesatellieten verdeeld in defensie en commercieel. Het defensiesegment had in 2020 het grootste marktaandeel en zal naar verwachting in de prognoseperiode het snelst groeien. Dit komt omdat geavanceerde militaire machten steeds meer investeren in op de ruimte gebaseerde inlichtingen-, bewakings- en verkenningstechnologie om hun troepen te beheersen en vijandelijke troepen te volgen en te volgen. Veel aankomende militaire teledetectiesatellieten zullen naar verwachting dit segment een boost geven.

Regionale segmentatie

De wereldwijde markt voor teledetectiesatellieten is verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika op basis van geografie.

Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de markt voor teledetectiesatellieten. De VS alleen al waren goed voor USD 1,1 miljard in het jaar 2021. De aanwezigheid van de meest prominente spelers in de sector en hoge kapitaalinvesteringen zijn de belangrijkste redenen voor de dominantie van deze regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR registreren in de prognoseperiode. Dit komt omdat de toenemende geopolitieke spanningen in de regio landen ertoe aanzetten om teledetectiesatellieten in te zetten om nationale grenzen te bewaken. De toenemende focus op efficiënt rampenbeheer stimuleert ook de groei in deze regio.

Nieuws uit de industrie

  • In november 2020 lanceerde India de EOS-01-satelliet uitgerust met synthetische diafragmaradar voor dag- en nacht- en weerwaarnemingen.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1659

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Remote Sensing Satellite Market,Remote Sensing Satellite Market Size,Remote Sensing Satellite Market Share,Remote Sensing Satellite Market Growth,Remote Sensing Satellite Market Analysis,Remote Sensing Satellite Market Trend,Remote Sensing Satellite Industry