header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digitale betalingsmarkt zal naar verwachting USD 287,56 miljard bereiken bij een CAGR van 14,83% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 22, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde digitale betalingsmarkt naar verwachting een CAGR van 14,83% registreren van 2020 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 287,56 miljard in 2030.

Een digitale betaling is een elektronische betaling die door de ene bijeenkomst aan de andere wordt gedaan voor de aankoop van goederen en diensten. Een digitaal betalingsgevolg is het afschrijven van het bedrag van de rekening van de betaler en het bijschrijven van hetzelfde bedrag op de rekening van de begunstigde. De wereldwijde inspanningen om een uniforme betalingsinterface te implementeren in combinatie met het toenemende tempo van digitalisering, vooral in de regio Azië-Pacific, stimuleren de groei van de markt. Verder zal het toenemende bewustzijn over de veiligheid en beveiliging van deze interfaces de marktgroei stimuleren. Bovendien biedt de groeiende trend van digitalisering verder tal van groeimogelijkheden binnen de markt.  De COVID-19-epidemie heeft de uitbreiding van de markt ten goede gekomen en de post-pandemische periode zal blijven om de marktgroei vooruit te helpen. De epidemische fase heeft geleid tot de wijdverspreide acceptatie van contactloze betalingssystemen, voornamelijk e-wallets. Hoewel de maakindustrie zwaar werd getroffen, zag de markt voor digitale betalingen een toename van factuurbetalingen, Peer to Peer (P2P) -overdrachten en Customer to Business (C2B) -betalingen tijdens de lockdownperiode.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7572

Reikwijdte van het digital payment market report:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 287,56 miljard

Groei:

CAGR van 14,83% van 2020 tot 2030

Prognoseperiode:

2020-2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • Amazon.com
  • PayPal Visa Inc
  • MasterCard opgenomen
  • .com
  • Paytm Mobile Solutions Private Limited
  • Alipay.com Co Ltd

 

Blader door volledige rapportdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-payment-market-7572

Marktsegmentatie

De wereldwijde digitale betalingsmarkt is gesegmenteerd in betalingstypen en industrie

Op basis van het betalingstype is de wereldwijde digitale betalingsmarkt gesegmenteerd in mobiel betalen, online bankieren, point of sale (POS) en digitale portemonnee. Het segment mobiele betalingen wordt verder beschouwd in nabijheidsbetaling en betaling op afstand, terwijl het segment van het verkooppunt (POS) is onderverdeeld in de debetkaart bij POS, creditcard bij POS en near field communication via de kaart bij POS. Mobiele betaling is de transactie van geld via mobiele apparaten die applicatiegebaseerde betalingsoplossingen consumeren. De acceptatie van mobiele betalingstechnologie groeit voornamelijk als gevolg van de toenemende acceptatie van smartphones en de toenemende koopkracht van gebruikers.

Op basis van de industrie is de wereldwijde digitale betalingsmarkt gesegmenteerd in media , entertainment, retail, BFSI, automotive, medische gezondheidszorg, transport, consumentenelektronica en anderen. De digitalisering van betalingen genereert een enorme reikwijdte in de detailhandel. De retailsector is de eerste adoptant van digitaal betalen. In de beginfase van digitale betalingen werd betaling via debet- en creditcards meestal afgestoten inDetailhandel.

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7572

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de digitale betalingsmarkt vanwege het bestaan van grote spelers in deze regio, zoals Visa, PayPal Holdings, Inc. en MasterCard. Het voorkomen van geavanceerde infrastructuur in de regio is een andere belangrijke factor die de dominantie van deze regio bepaalt.

De regio Azië-Pacific toont een capabel potentieel en zal daarom de hoogste groeisnelheid produceren tijdens de geschatte periode. Dit komt door de opkomende UPI-platforms en het toegenomen aantal smartphonegebruikers.

Gerelateerde artikelen:

https://chaitalimrfr01.blogspot.com/2023/02/telecom-outsourcing-market-developments.html

https://www.robinspost.com/social/blogs/view/59534

https://www.bestinbusiness.app/voice-assistant-market-future-estimations-and-key-industry-segme/?snax_post_submission=success

https://chaitalimrfr01.blogspot.com/2023/02/voice-assistant-market-top-players.html

https://www.knowasiak.com/fitness-app-market-business-strategy-and-industry-segments-poised-for-strong-growth-in-future-2030/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Payment Market,Digital Payment Market Size,Digital Payment Market Share,Digital Payment Market Growth,Digital Payment Market 2030,Global Digital Payment Market,Digital Payment Market Scope,Digital Payment,Digital Payment Market Demand