header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor draagbare elektronica bereikt USD 810 miljard bij een CAGR van 10% van 2023 tot 2030 | Omvang van de industrie en toekomstige trends

Mar 8, 2023 4:06 PM ET

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde Portable-Electronics Markt naar verwachting een CAGR van 10% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 810 miljard in 2030.

De belangrijkste oorzaak is de snelle uitbreiding van draagbare elektronische apparaten zoals smartphones, tablets en andere mobiele telefoons. De markt voor draagbare elektronica zal zich ontwikkelen vanwege de vele voordelen, waaronder bruikbaarheid, mobiliteit, toegankelijkheid en verbinding met cloudgebaseerde diensten. De behoefte aan draagbare apparaten werd verder gestimuleerd door de eis om medische diensten zoals helikopters en ambulances uit te rusten met essentiële apparatuur. Het biedt essentiële medische therapieën voor diabetes en hart- en vaatziekten door real-time gegevens weer te geven. Bovendien zullen de vergrijzing van de bevolking en het bewustzijn van de consument van nieuwe goederen de uitbreiding van de markt voor draagbare elektronica ondersteunen. De belangrijkste oorzaak is de snelle uitbreiding van draagbare elektronische apparaten zoals smartphones, tablets en andere mobiele telefoons. De vele voordelen zijn mobiliteit, bruikbaarheid, gemakkelijke toegang en interactie met cloudgebaseerde systemen.

Download pdf-voorbeeld van draagbare elektronicamarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4126

Draagbare elektronica markt belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Apple, Inc
  • Dell, Inc
  • Samsung Electronics Co, Ltd
  • Sony Corporation
  • Nokia Corporation
  • Motorola Solutions, Inc
  • Eastman Kodak Bedrijf
  • Palm, Inc
  • Asus, BlackBerry
  • Canon
  • Google Inc
  • Hewlett-Packard
  • HTC Bedrijf
  • Huawei-technologieën
  • Lenovo
  • Micromax Mobiel
  • LG Elektronisch
  • Panasonics, Seagate-product
  • ZTE

Krijg volledige rapportdetails van portable electronics Market@ 

https://www.marketresearchfuture.com/reports/portable-electronics-market-4126

Regionale analyse van de markt voor draagbare elektronica

Noord-Amerika domineerde de markt voor draagbare elektronica in 2020. De VS en Canada zijn de twee machtigste landen in de regio. De belangrijkste factor achter de enorme toename is de toenemende behoefte aan digitale technologieën en andere ontwikkelingen. Bovendien zal de exponentiële toename worden versneld door de toenemende acceptatiegraad van digitale technologie en draagbare elektronische apparaten. Vanwege de grote vraag naar digitale technologieën en gevestigde infrastructuur die geavanceerde technologieën mogelijk maakt, zijn ontwikkelde landen zoals de Verenigde Staten en Canada opmerkelijke landen die een aanzienlijk marktaandeel bijdragen.

Azië-Pacific zal naar schatting een aanzienlijke groei laten zien in de markt voor draagbare elektronica. Overheidsbeleid dat groei, een hoog behandelingspercentage, het bestaan van zeer geavanceerde apparaten, de vooruitgang van technologische apparaten, het stijgende besteedbare inkomen en de vroege diagnose van ziekten aanmoedigt, dragen allemaal bij aan de dominantie van de regio van de regionale grafieken voor de wereldwijde markt voor draagbare medische hulpmiddelen. De gezondheidszorgsector is de afgelopen jaren verveelvoudigd en er wordt verwacht dat extra overheidsinvesteringen de uitbreiding van de sector zullen stimuleren. De markt voor draadloze draagbare medische apparaten zal hier naar verwachting van profiteren tijdens de verwachte periode in deze regio.

Marktsegmentatie van draagbare elektronica

De wereldwijde markt voor draagbare elektronica is onderverdeeld in producttype, toepassing en eindgebruiker.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4126

Op basis van het producttype is de markt voor draagbare elektronica gesegmenteerd in mobiele handsets, persoonlijke digitale assistenten (PDA), notebooks / laptops, mediaspelers, spelconsoles, digitale camera’s, navigatiesystemen, powerbanks, flashdrives,  apparaten voor de gezondheidszorg en anderen. Het mediaspelersegment was in 2021 goed voor het hoogste aandeel van de markt voor draagbare elektronica. De neiging om muziek te luisteren tijdens het werken, sporten of reizen heeft bijgedragen aan de uitbreiding van de markt. Gedurende de prognoseperiode zal het videosegment naar verwachting stijgen als gevolg van het toenemende gebruik van videostreamingdiensten voor het bekijken van televisieprogramma’s, films of muziekvideo’s op websites zoals Amazon Prime en Netflix. Op

Op basis van de toepassing is de markt voor draagbare elektronica gesegmenteerd in industriële, commerciële, residentiële, medische en andere. Geneeskundigtoepassingen waren in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor draagbare elektronica. De wereldwijde groei van de geriatrische bevolking en de stijgende prevalentie van verschillende chronische ziekten zijn de twee belangrijkste factoren die de wereldwijde markt voor medische elektronica aandrijven. Chronische ziekten zoals diabetes, kanker, cardiovasculaire aandoeningen en COPD zijn de belangrijkste oorzaken van het toenemende gebruik van medische elektronica.

Gerelateerde rapporten:

Halfgeleider IP Markt Concurrentielandschap en brutomargeanalyse tot 2030       

Radio Frequency Integrated Circuit Markt Analyse op basis van marktaandeel, omzet en wereldwijde prognose tot 2030           

Optische positiesensor markt Groeianalyse, opkomende technologieën en trends volgens prognose tot 2030 

Rookmelder Markt Ontwikkelingen, toekomstplannen, uitgebreid onderzoek en concurrentielandschap

Ultrasone sensormarkt Studie, toonaangevende groeifactoren, opkomend publiek, segmenten, marktverkopen en winst

Industriële klepmarkt Winst, uitgebreid landschap, huidige en toekomstige groei volgens prognose tot 2030 

 Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Portable Electronics Market,Portable Electronics Market Size,Portable Electronics Trends,Portable Electronics Industry,Portable Electronics Market Analysis,Portable Electronics Market Growth,Portable Electronics Market Demand,Portable Electronics Market Revenue