header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang beschermende verpakkingen, trends in de branche, zakelijke kansen, strategieën, analyse van belangrijke spelers en voorspelling 2030

Mar 8, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de Protective Packaging marktindustrie naar verwachting groeien van USD 33725,7 miljoen in 2022 tot USD 53802,92 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,90% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Toekomstige uitbreiding in de wereldwijde markt voor beschermende verpakkingen wordt verwacht als gevolg van de explosieve opkomst van de e-commercesector en de vooruitgang van de productiesector. Bovendien stimuleert de groeiende populariteit van online winkelen de uitbreiding van de e-commercesector als geheel, wat op zijn beurt de markt helpt uitbreiden. Bovendien wordt verwacht dat het gebruik van recyclebare materialen de marktuitbreiding zal ondersteunen, wat de uitgaven voor R &D-activiteiten zal verhogen. Een ander element dat de marktuitbreiding stimuleert, is de toename van het gebruik van beschermende mailers door bedrijfseigenaren om opgeblazen luchtkussens op te nemen en de ruimte te vullen met vulmateriaal. Maar gedurende het verwachte tijdsbestek wordt verwacht dat een stijging van de grondstofprijzen de marktuitbreiding zal belemmeren.  De uitbreiding van de industrie zal naar verwachting worden beperkt door milieubeperkingen op niet-hernieuwbare fossiele brandstoftoevoerbronnen die worden gebruikt voor verpakkingen.

Ontvang een GRATIS PDF@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1320 

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor beschermende verpakkingen in 2023. De aanzienlijke aanwezigheid van gerenommeerde verpakkingsgiganten zoals de Sealed Air Corporation, Sonoco Products Company, WestRock Company, Greif, International Paper Company, Coveris Holdings S.A. en anderen die een breed scala aan beschermende verpakkingsoplossingen produceren en verkopen in overeenstemming met de eisen van de industrie, is een van de redenen voor de stijgende vraag naar beschermende verpakkingsoplossingen in de Verenigde Staten.

Europa zal naar verwachting een consistent groeitempo handhaven. In de Europese regio heeft e-commerce al naam gemaakt als een belangrijk verkoopkanaal voor een breed scala aan goederen, van voedingsmiddelen en dranken tot consumentenelektronica en producten voor thuis- en persoonlijke verzorging. Bovendien is de uitbreiding van de markt voor beschermende verpakkingsoplossingen geholpen door de toename van online verkoop, omdat deze oplossingen verkopers in staat stellen de veilige levering van hun online verkochte goederen te garanderen. Bovendien heeft de ontwikkeling van recyclebare materialen voor beschermende verpakkingen als gevolg van technologische doorbraken de behoefte aan deze efficiënte en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen in veel van de landen in de regio sterk vergroot.

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1320 

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor beschermende verpakkingen is opgesplitst in materiaal, product en functie.

Op basis van materiaaltype is de markt gesegmenteerd in geschuimd plastic, papier en plastic. Vanwege de uitstekende thermische isolatie, het lichte gewicht en de schokabsorberende eigenschappen, die uiterst ideaal zijn voor beschermende verpakkingen, behield het segment schuimplasticmaterialen het grootste marktaandeel in 2021.

Op basis van het producttype is de markt verdeeld in schuimbeschermende verpakkingen, flexibele beschermende verpakkingen en stijve beschermende verpakkingen. Door de stijgende vraag naar betaalbare en recyclebare materialen had de sector van flexibele beschermende verpakkingen in 2021 het grootste omzetmarktaandeel.

Op basis van het functietype is de markt gesegmenteerd in wikkelen, leegtevulling, isolatie, demping en blokkeren en verstevigen. In 2021 had demping het grootste marktaandeel omdat het lichtgewicht en delicate items beschermt tegen schade tijdens opslag en transport, controleert hoe het verpakte product beweegt en beschermt tegen trillingen en schokschade.

Toegang tot rapport deatails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/protective-packaging-market-1320 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Sealed Air Corporation, Crown Holdings Inc, Sonoco Products Company, Winpack Ltd, Smurfit Kappa Group, DS Smith Plc, WestRock Company, Schur Flexibles Holding GesmbH, Greif, International Paper Company, Nefab Group en Cascades Inc.

Blader door meer rapporten:

Markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen

<ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/intelligent-packaging-market-1999″>Intelligente verpakkingsmarkt

Plastic Tube Packaging Markt

Smeermiddel verpakkingsmarkt

Markt voor contractverpakkingen

Wereldwijde markt voor steriele medische verpakkingen

Over Market Research Future – 

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

 Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Protective Packaging Market,Protective Packaging Market Size,Protective Packaging