header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Wellness Market stijgt prevalentie van gezondheidsziekten | De omvang zal naar verwachting een CAGR van 24,46% registreren van 2022 tot 2030

Mar 8, 2023 4:02 PM ET

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde Smart Wellness Markt naar verwachting een CAGR van 13,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 9602,6 miljard in 2030.

De macht van het internet en de veranderende houding van klanten hebben een aanzienlijke impact op de slimme wellnesssector. De technologie, software en andere elementen die deel uitmaken van de slimme wellnesssector stuwen de hele sector voort. Bij het maken van slimme gadgets voor het bewaken van gezondheidsparameters besteden fabrikanten meer aandacht aan betrouwbaarheid en ergonomische functies. De slimme wellness-industrie is ook gegroeid als gevolg van stijgende ziekenhuis- en zorgkosten en beperkte toegang tot medische faciliteiten. De belangrijkste groeistimulerende kenmerken van het smart wellness-bedrijf zijn het aanpassingsvermogen en het compacte ontwerp van slimme medische apparaten.  Bovendien heeft de beschikbaarheid van goedkopere oplossingen en het bewustzijn van zelfhulpmethoden voor het behouden van een gezonde levensstijl de afgelopen jaren het winstpotentieel gecreëerd voor de algehele groei van de industrie.

Download pdf-voorbeeld van Smart Wellness Market @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4484

Smart Wellness Market Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Smart-Apple
  • Samsung Elektronica
  • Omron Gezondheidszorg
  • McKesson
  • Philips Gezondheidszorg
  • GE Gezondheidszorg
  • Draeger Medische Systemen
  • Fitbit
  • Abbott en Medtronic.

Ontvang volledige rapportdetails van Smart Wellness Market@ 

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-wellness-market-4484

Smart Wellness Market Regionale Analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor smart wellness in 2021. Economische expansie, technische doorbraken en de stijgende vraag van consumenten naar slimme gadgets in landen als de VS en Canada voeden de opkomst van de slimme wellnesssector. De ontwikkelde infrastructuur en de groeiende medische infrastructuur in de Verenigde Staten en Canada hebben een aanzienlijke invloed op de algehele uitbreiding van de slimme wellnesssector.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor smart wellness. Omdat het aantal mensen dat slimme en mobiele apparaten gebruikt, groeit. Slimme wellness-apparaten worden ook gebruikt in auto’s door de auto-industrie en ze volgen continu het aantal gezondheidsindicatoren van de bestuurder. Dergelijke elementen bieden het potentieel voor het uitbreiden van de Smart wellness-industrie van de regio Azië-Pacific.

Smart Wellness Marktsegmentatie

De wereldwijde smart-wellness markt is gesegmenteerd in producttype en eindgebruiker.

Op basis van het producttype is de Smart Wellness-markt gesegmenteerd in wi-fi-connectiviteit en bluetooth-connectiviteit. Het segment bluetoothconnectiviteit was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. De introductie van Bluetooth was een belangrijk keerpunt in de evolutie van de standaard en de introductie van diensten op basis van Bluetooth beacons. Bluetooth-compatibele smartphones en tablets zijn geïntroduceerd op de markt voor gebruikers. Aan de andere kant wordt verwacht dat het wifi-connectiviteitssegment het snelst groeiende segment zal zijn tijdens de prognoseperiode. Tijdens de projectieperiode zal de markt naar verwachting worden aangedreven door de toenemende behoefte aan verbeterde netwerken, lage latentie en bandbreedtecommunicatie tussen bedrijven.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4484

Op basis van de eindgebruiker is de Smart Wellness Market gesegmenteerd in ziekenhuizen en individuele gebruikers. Het segment van het ziekenhuis was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor smart wellness. De vraag naar wellnesstools en -diensten die thuis worden gebruikt, is toegenomen als reactie op het toenemende gezondheidsbewustzijn. In de VS werden slimme verbonden fitnessapparaten zoals polsbandjes en smartwatches populairder tijdens lockdowns om de prestaties te beoordelen en de gezondheid te verbeteren. Bovendien zal het individuele gebruikerssegment naar schatting een aanzienlijk marktaandeel hebben in 2021. Individueel welzijn omvat bezigheden zoals reizen om te mediteren, deelnemen aan yoga, het verkennen van boerderijen en het deelnemen aan een verscheidenheid aan vrijetijdsbestedingen.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor halfgeleiderproductieapparatuur Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030    

Transport Ticketing Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030 

Enterprise IoT-markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030     

Zelflerende neuromorfe chipmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030               

Markt voor beveiligingssystemen  Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Smart Wellness Market,Smart Wellness Market Size,Smart Wellness Market Share,Smart Wellness Market Growth,Smart Wellness Market Trends,Smart Wellness Industry,Smart Wellness Market Analysis,Smart Wellness market Insights,Smart Wellness Market Revenue