header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vochtigheidssensor Marktinzichten, trends, vraag en grootte zullen tegen 2025 USD 1551,4 miljoen bereiken – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 8, 2023 5:14 PM ET

De uitbreiding van de markt voor vochtigheidssensoren zal naar verwachting worden gevoed door het groeiende gebruik van vochtigheidssensoren in industriële processen en de stijgende vraag naar smart home-technologie. Het belangrijkste element dat de marktuitbreiding stimuleert, is waarschijnlijk het groeiende gebruik van draadloze vochtsensoren voor klimaatbeheersing in de glastuinbouw. Verschillende industrieën, waaronder drukwerk, textiel en voedselverwerking, gebruiken ze. Een andere belangrijke factor die van invloed is op de markt is de snellere snelheid waarmee deze sensoren worden toegepast in industrieën zoals textiel, drank en gezondheidszorg. Bovendien wordt voorspeld dat het groeiende gebruik van HVAC- en smart city-initiatieven zal bijdragen aan de groei van de wereldwijde markt voor vochtigheidssensoren tegen 2020.

Vochtigheid Sensor Markt Belangrijkste Spelers:

De voorhoedespelers op de wereldwijde markt voor vochtigheidssensoren zijn:

  • Honeywell International, Inc. (de VS)
  • Sensirion AG (Zwitserland)
  • GE Inspection Technologies (VS)
  • PCE Holdings GmbH(Duitsland)
  • Amphenol Corporation (Verenigde Staten)
  • Texas Instruments (VS)
  • Bosch Sensortec GmbH (Duitsland)
  • OMRON Corporation (Japan)
  • Silicon Laboratories (VS)
  • TDK Corporation (Japan)
  • Alpen Alpine co., ltd (Japan)
  • STMicroelectronics NV (Zwitserland)

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5589

Regionale analyse:

Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld (Row) hebben allemaal een regionaal onderzoek ondergaan. De markt in Noord-Amerika verhoogde zijn marktaandeel tot 29,43% in 2019 en was USD 314,9 miljoen waard. Er is veel vraag naar het IIoT, daarom breidt de Noord-Amerikaanse industrie snel uit. Vanwege de toegenomen behoefte aan vochtigheidssensoren in hotels, ziekenhuizen, gebouwen en scholen, heeft de VS nu de toppositie van de markt, gevolgd door Canada en Mexico. De markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,9% in de loop van de onderzoeksperiode. De Europese markt heeft de tweede plek veroverd.

Vanwege het bestaan van productiebedrijven, gevarieerde landbouw- en chemische bedrijven, staat de Europese markt op de tweede plaats in termen van grootte. De markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4% en een omvang bereiken van ongeveer USD 247,0 miljoen. Tijdens de prognoseperiode zal de markt in de APAC-regio naar verwachting groeien met de hoogste CAGR van 8,4%. Vanwege de strenge milieuwetten, de uitgebreide productiesector en de stijgende vraag naar producten die het vochtgehalte in huizen en gebouwen beheersen, hebben de Chinese markten momenteel het grootste aandeel in de wereldmarkt. Tijdens de reviewperiode zal The Rest of the World (Row) waarschijnlijk vrij snel groeien.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/humidity-sensor-market-5589

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor vochtigheidssensoren kan worden onderverdeeld op basis van regio, type, toepassing en materiaaltype.

De halfgeleidende metaaloxiden, polymeergebaseerde en keramische detectiesegmenten van de wereldwijde markt voor vochtigheidssensoren zijn gescheiden afhankelijk van het soort materiaal dat wordt gebruikt. De wereldwijde markt voor vochtigheidssensoren is onderverdeeld in toepassingen voor voedsel en dranken, gebouwen en tunnels, landbouw, farmaceutische producten en andere op basis van toepassing. De wereldwijde markt voor vochtigheidssensoren is op basis van type onderverdeeld in absolute vochtigheidssensoren (vaste vochtsensoren en op spiegels gebaseerde sensoren), relatieve vochtigheidssensoren (resistieve, capacitieve en thermische sensoren) en andere. In 2019 won de absolute vochtigheidsmarktcategorie het grootste marktaandeel.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5589

Gerelateerde rapporten:

Snelheidssensor Markt Onderzoeksrapport: Informatie per technologie, per toepassing en regio — Prognose tot 2030

Industriële sensormarkt Onderzoeksrapport: Informatie per sensortype, per type, per technologie per eindgebruikersindustrie en regio

Markt voor gezichtsherkenning: informatie per technologie, per service, per component, per eindgebruiker en regio – voorspelling tot 2030

Autonome multifunctionele landbouwrobot Markt: Informatie per component en regio —Prognose tot 2030

Militaire communicatiemarkt: informatie per type, per toepassing, per platform en per regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Humidity Sensor Market,Humidity Sensor Market Size,Humidity Sensor Market Share,Humidity Sensor Market Trends,Humidity Sensor Market Growth,Humidity Sensor Industry,Humidity Sensor Market Analysis,Humidity Sensor Market Revenue