header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advanced Analytics-markt ter waarde van USD 189,56 miljard, groeit met een CAGR van 21,10% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 9, 2023 5:00 PM ET

Hoogtepunten van de advanced analytics-markt

De markt voor geavanceerde analyses verwijst naar het gebruik van geavanceerde data-analysetechnieken om inzichten te verkrijgen, patronen te identificeren en voorspellingen te doen uit grote en complexe datasets. Geavanceerde analyses combineren statistische analyse, machine learning, datamining en andere computationele technieken om inzichten te genereren die traditionele analysemethoden mogelijk missen.

De wereldwijde markt voor geavanceerde analyses is de afgelopen jaren snel gegroeid, gedreven door het toenemende volume en de verscheidenheid aan gegevens die in verschillende sectoren worden gegenereerd, evenals de groeiende behoefte aan gegevensgestuurde besluitvorming. De wereldwijde Advanced Analytics-markt ter waarde van USD 189,56 miljard, met een CAGR van 21,10% in 2030

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5285

Reikwijdte van het marktrapport van Advanced Analytics: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 189,56 miljard
Groei: CAGR van 21,10% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 
Regionale analyse

De markt voor geavanceerde analyses is een wereldwijde markt die snel groeit in alle regio’s van de wereld. Het niveau van groei en adoptie varieert echter per regio, waarbij sommige regio’s een snellere groei doormaken dan andere. Hier is een regionale analyse van de advanced analytics markt.

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de grootste markt voor geavanceerde analyses, waarbij de Verenigde Staten de grootste bijdrage leveren aan de markt. De regio heeft een goed ontwikkelde IT-infrastructuur en een groot aantal bedrijven die geavanceerde analyses gebruiken om inzichten te verkrijgen en de besluitvorming te verbeteren. De groei van de markt in Noord-Amerika wordt gedreven door het toenemende gebruik van big data, cloud computing en kunstmatige intelligentie (AI) technologieën.

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor geavanceerde analyses, met het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als de belangrijkste bijdragers aan de markt. De regio heeft een goed ingeburgerd kader voor gegevensbescherming en privacy, dat de acceptatie van geavanceerde analyses door bedrijven heeft gestimuleerd. De groei van de markt in Europa wordt gedreven door de toenemende behoefte van bedrijven om inzichten te verkrijgen uit hun gegevens om concurrerend te blijven.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor geavanceerde analyses, met China, Japan en India als de belangrijkste bijdragers aan de markt. De groei van de markt in de regio wordt gedreven door de toenemende acceptatie van big data en cloud computing-technologieën door bedrijven, evenals het groeiende bewustzijn van de voordelen van geavanceerde analyses. Bovendien heeft de regio een grote populatie van technisch onderlegde gebruikers die de groei van de markt stimuleren.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt voor geavanceerde analyses groeit, maar in een langzamer tempo dan andere regio’s. De groei van de markt in de regio wordt gedreven door de toenemende acceptatie van cloud computing en big data-technologieën, evenals het groeiende bewustzijn van de voordelen van geavanceerde analyses.

Vraag het aan een expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5285

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika is een kleine maar groeiende markt voor geavanceerde analyses. De groei van de markt in de regio wordt gedreven door de toenemende acceptatie van geavanceerde analyses door bedrijven in de regio, evenals de groeiende vraag naar realtime analyseoplossingen

Belangrijkste spelers

De markt voor geavanceerde analyses is gesegmenteerd op implementatiemodus, organisatiegrootte, branche en regio. De belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • IBM Corporation
  • Microsoft Corporation
  • SAP SE
  • Oracle Corporation
  • SAS Institute Inc
  • Teradata Corporation
  • Dell Inc
  • Alteryx, Inc
  • RapidMiner, Inc
  • Knime

AG

  • TIBCO Software Inc
  •  

    Marktsegmentatie

    De markt voor geavanceerde analyses kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder de implementatiemodus, de grootte van de organisatie, de branche en de geografie. Hier is een uitsplitsing van elk segment:

    Implementatiemodus: De markt voor geavanceerde analyses kan per implementatiemodus worden gesegmenteerd in on-premise, cloudgebaseerd en hybride. Implementatie op locatie omvat de installatie en het gebruik van software op de servers van het bedrijf, terwijl cloudgebaseerde implementatie het gebruik van een externe cloudserviceprovider omvat om de software te hosten. Hybride implementatie omvat een combinatie van zowel on-premise als cloudgebaseerde implementatiemodellen.

    Grootte van de organisatie: De markt voor geavanceerde analyses kan worden gesegmenteerd op basis van organisatiegrootte in kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) en grote ondernemingen. Kmo’s hebben doorgaans minder middelen en geven mogelijk de voorkeur aan cloudgebaseerde analyseoplossingen, terwijl grote ondernemingen de voorkeur geven aan on-premise oplossingen vanwege hun grotere IT-infrastructuren.

    Geografie: De markt voor geavanceerde analyses kan geografisch worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Elke regio kan verschillende niveaus van acceptatie en groeipercentages voor geavanceerde analyses hebben, afhankelijk van factoren zoals de beschikbaarheid van IT-infrastructuur, regelgeving en marktvraag.

    Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de advanced analytics-markt:
    https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-analytics-market-5285

    Over het algemeen stelt de segmentatie van de markt voor geavanceerde analyses leveranciers in staat om hun oplossingen aan te passen aan specifieke klantbehoeften, waardoor ze een groter deel van de markt kunnen veroveren. Het stelt klanten ook in staat om oplossingen te kiezen die het beste passen bij hun eisen en budget.

    ** Controleer ook trending rapport van MRFR **

    Global Energy as a Service (EaaS) Marktonderzoeksrapport, per component, services, eindgebruikersprognose tot 2030:
    https://www.marketresearchfuture.com/reports/energy-as-a-service-market-6609

    Global Email Security Market Research Report: Per type, branche verticaal, implementatieprognose tot 2030:
    https://www.marketresearchfuture.com/reports/email-security-market-3120

    Global Smart Waste Management Marktonderzoeksrapport – per component, toepassingsprognose tot 2030:
    https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-waste-management-market-994

    Over Market Research Future:
    Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

    Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

    Contact:
    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
    99 Hudson Street, 5e verdieping
    New York City, NY 10013
    Verenigde Staten van Amerika
    1 628 258 0071 (VS)
    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
    E-mail: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Contact:
    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
    99 Hudson Street, 5Th Floor
    New York, NY 10013
    United States of America
    +1 628 258 0071 (US)
    +44 2035 002 764 (UK)
    Email: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com
    Keywords:  Advanced Analytics Market,Advanced Analytics Market size,Advanced Analytics Market share,Advanced Analytics Market Trends,Advanced Analytics Market Growth