header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Draadloze IoT-sensoren markt bereiken USD 142 miljard bij 30% CAGR tegen 2030- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 9, 2023 1:30 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor draadloze Iot-sensoren naar verwachting een CAGR van 30% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 142 miljard in 2030.

Sensoren zijn belangrijke componenten in IoT-oplossingen. Het zijn apparaten die externe informatie detecteren en vervolgens omzetten in een signaal dat mensen en machines kunnen interpreteren. Deze mogelijkheid om gegevens te verzamelen in bijna elke situatie heeft IoT-sensoren onmisbaar gemaakt in industrieën zoals gezondheidszorg, landbouw, rampenpreventie en regionale bedrijven. COVID-19 heeft een grote impact gehad op zowel consumenten als economieën. Productiehubs werken tijdelijk met een lage efficiëntie om de verspreiding van COVID-19 in te dammen. Dit heeft de toeleveringsketen van de markt sterk beïnvloed door tekorten aan materialen, componenten en eindproducten te creëren. Gebrek aan bedrijfscontinuïteit heeft gezorgd voor aanzienlijke negatieve gevolgen voor het rendement en de omzet van aandeelhouders, die naar verwachting financiële verstoringen zullen veroorzaken in de IoT-sensorenindustrie.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8269

Draadloze IoT-sensoren markt belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Thermo Fisher Scientific, Inc. (Verenigde Staten)
  • Hardy Diagnostics (VS)
  • BNTX Inc. (Duitsland)
  • Formlabs (VS)
  • Medline Industries, Inc. (Verenigde Staten)
  • Puriteinse medische producten (US)
  • HiMedia Laboratoria (India)
  • VIRCELL S.L. (Spanje)
  • COPAN Diagnostics (Californië)
  • Becton, Dickinson en Company (VS)
  • Laboratory Corporation of America Holdings (VS)
  • Lucence Diagnostics Pte Ltd. (Californië).

Blader door het volledige rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/wireless-iot-sensors-market-8269

Draadloze IoT-sensoren Markt regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt voor draadloze IoT-sensoren domineren tijdens de prognoseperiode. De toename van de acceptatie van deze sensoren in de industriële automatisering, medische, transport-, logistieke en supply chain- en consumentenelektronica-industrie stimuleert de marktgroei. Europa had in het verleden het op een na grootste aandeel in de markt voor draadloze IoT-sensoren, maar maakt nu hoge groeicijfers door als gevolg van de toenemende innovatie in slimme huizen.

Marktsegmentatie van draadloze IoT-sensoren

De wereldwijde markt voor draadloze IoT-sensoren is gesegmenteerd in type, technologie en verticaal.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in beeldsensoren, bewegingssensor, nabijheidssensor, druksensor, magnetometer, vochtigheidssensor, temperatuursensor, aanraaksensor, versnellingsmeter, gyroscopen, stroomsensor en anderen. Het beeldsensorsegment domineert de wereldmarkt, omdat dergelijke sensoren worden gebruikt in stand-alone en ingebedde camera’s, een paar beeldvormingsapparatuur, warmtebeeldapparatuur, biometrische IRIS-apparaten en nachtzichtapparatuur. De meest gebruikte beeldsensoren zijn CCD-sensoren (Charged Coupled Device) en CMOS-sensoren (Complementary Metal-Oxide-Semiconductor).

Op basis van technologie is de markt gesegmenteerd in Wi-Fi, Bluetooth, ZigBee, NFC, Z-Wave, RFID anderen. Wi-Fi-technologie is de ruggengraat van de IoT-industrie, omdat het verschillende apparaten in staat stelt om draadloos verbinding te maken en met elkaar te communiceren. Wi-Fi-sensoren worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals narrowcasting en beveiligingscamera’s binnenshuis, omdat het een grotere dekking en schaalbaarheid biedt dan andere soorten sensortechnologieën.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8269

Op basis van Vertical is de markt gesegmenteerd in Industrial IoT, Consumer IoT en Commercial IoT. Industriële toepassingen maken ook gebruik van sensoren voor verschillende doeleinden, zoals het bewaken van fysische, chemische en biologische signalen. Door sensoren te gebruiken, kunnen industrieën verschillende fysieke parameters van hun processen nauwkeuriger meten en vastleggen.

Lees meer-

Smart Home Device Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Smart TV-markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030      

GPS Tracking Device Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast2030 ·         

Markt voor thuisbeveiligingssystemen Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030  

Lithium-ion batterij markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030          

Marktonderzoek Toekomst®,
Hudson Street 99,
5e verdieping,
New York City, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Wireless IoT Sensors Market,Wireless IoT Sensors Market Size,Wireless IoT Sensors Market Share,Wireless IoT Sensors Industry,Wireless IoT Sensors Market Analysis,Wireless IoT Sensors Market Trends,Wireless IoT Sensors Market Insights,Wireless IoT Sensors Market Revenue