header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groen worden met herbruikbare verpakkingen: een duurzame oplossing voor uw bedrijf

Mar 9, 2023 6:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor herbruikbare verpakkingen naar verwachting een CAGR van  7,24 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 165,1 miljard in 2030.

Herbruikbare verpakkingen kunnen verzend- en opslagkosten besparen voor bedrijven in vrijwel elke branche, omdat het niet alleen herbruikbaar is, maar ook een moeilijke en betaalbare verpakkingsoptie. Het belangrijkste element dat de expansie van de markt stimuleert, is de toename van het gebruik van flexibele en lichtgewicht verpakkingen voor de fast-moving consumer goods-industrie. Daarnaast maakt de cosmetische sector gebruik van hoogwaardige verpakkingsmaterialen als gevolg van het gebruik van innovatieve verpakkingstechnieken en -ontwerpen. Als gevolg hiervan voedt dit de expansie van de markt. De markt voor herbruikbare verpakkingen groeit ook als gevolg van de ontwikkeling van automatisering in verpakkingen.

Regionale analyse

De Europese regio domineert en is goed voor een aanzienlijk marktaandeel. De Noord-Amerikaanse en Aziatisch-Pacifische gebieden kwamen daarna. Tijdens de periode van marktvoorspellingen zal de Europese markt naar verwachting groeien met een snelle CAGR en alle andere regio’s inhalen. Het Noord-Amerikaanse gebied zal naar verwachting de grootste en snelst groeiende markt voor herbruikbare verpakkingen hebben. Chinese en Indiase regio’s vormen een aanzienlijk deel van de markt in het gebied azië-pacific. De omvang van de markt voor herbruikbare verpakkingen is toegenomen als gevolg van industrialisatie en een toename van de productieactiviteit. Door de groeiende voedingsmiddelen- en drankenindustrie, met name in deze regio, verbeteren bepaalde regio’s in het Midden-Oosten en Afrika hun lonen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6893

Marktsegmentatie

De wereldwijde retourneerbare verpakkingsindustrie is gesegmenteerd in type, materiaal en eindgebruik.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in pallets, kratten, intermediate bulk containers (IBC), stuwmateriaal, vaten, vaten, flessen en anderen.

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in plastic, metaal, hout en anderen.

Op basis van het eindgebruik is de markt gesegmenteerd in Automotive, Food &Beverages, Pharmaceuticals &Healthcare en Consumer Goods.

Vraag om maatwerk:

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Brambles, Vetropack Holding, Schoeller Allibert, IPL Plastics, Menasha Corporation, Schutz GmbH and Co, DS Smith, Myers Industries, Rehrig Pacific Company, Nefab Group.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6893

Blader door het rapport Meer

Flexibele plastic verpakkingsmarkt

Vracht trucking markt

Linerless Labels Markt

Logistieke markt

Markt voor metalen verpakkingen

Markt voor gegoten vezelverpakkingen

Markt voor papieren verpakkingen

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Returnable Packaging,Returnable Packaging Market,Returnable Packaging Market Size