header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Industry 4.0 Market Insights, Trends, Demand and Size zal in 2030 USD 280 miljard bereiken

Mar 9, 2023 3:31 PM ET

Industrie 4.0 Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Industry 4.0-markt naar verwachting een CAGR van ~ 21% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD  280 miljard hebben in 2030.

Industrie 4.0, ook bekend als de Vierde Industriële Revolutie, verwijst naar de integratie van geavanceerde technologieën, zoals het Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en robotica, in productie- en andere industriële processen. Het doel van Industrie 4.0 is om slimme fabrieken te creëren die autonoom kunnen werken en zich in realtime kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de adoptie en ontwikkeling van Industrie 4.0. De pandemie heeft de behoefte aan Industry 4.0-technologieën versneld, zoals automatisering, bewaking op afstand en voorspellend onderhoud, omdat bedrijven op zoek zijn naar manieren om hun activiteiten te behouden en zich aan te passen aan verstoringen in de toeleveringsketen. Daarnaast kunnen Industrie 4.0-technologieën bedrijven ook helpen om hun veerkracht te verbeteren en hun afhankelijkheid van menselijke arbeid te verminderen, wat van cruciaal belang is tijdens een pandemie.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2375

De Industry 4.0-markt wordt gedreven door de toename van het gebruik van robottechnologie met een gezonde CAGR van ~ 21% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Industrie 4.0 Markt Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers van Industry 4.0 Market zijn-

  • Bosch Rexroth AG
  • SAS
  • MaschinenfabrikReinhausen GmbH
  • Wittenstein AG
  • Daimler AG
  • General Electric Bedrijf
  • Siemens AG
  • Klockner &Co SE
  • Wittenstein AG
  • Festo AG.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/industry-4-0-market-2375 ophalen

Industrie 4.0 Markt regionale analyse

Noord-Amerikaanse productie ziet een heropleving in populariteit omdat de regio de geavanceerde infrastructuur en het personeelsbestand heeft om slimme productie te ondersteunen. Smart manufacturing is een term voor het gebruik van technologie om productieprocessen te stroomlijnen. Het stelt fabrikanten in staat om een duurzaam concurrentievoordeel te hebben ten opzichte van andere regio’s door efficiëntie te creëren en afval te verminderen. Industrie 4.0-technologieën zijn technologieën die de vierde industriële revolutie ondersteunen. Ze omvatten zaken als het internet of things, big data en kunstmatige intelligentie. Deze technologieën helpen fabrikanten hun activiteiten efficiënter uit te voeren en geven hen een concurrentievoordeel.

Industrie 4.0 Marktsegmentatie

De Global Industry 4.0-markt is gesegmenteerd in technologie, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in Cloud computing, IoT-platforms, Big data Analytics en Slimme sensoren.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2375

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in Industrial Automation, Smart Factory en Industrial IoT).

Op basis van de eindgebruiker is de Industry 4.0-markt gesegmenteerd in industriële productie, olie en gas, bouw, elektronica, automotive en chemie.

Gerelateerde rapporten:

Snelheidssensor Markt Onderzoeksrapport: Informatie per technologie, per toepassing en regio — Prognose tot 2030

Industriële sensormarkt Onderzoeksrapport: Informatie per sensortype, per type, per technologie per eindgebruikersindustrie en regio

Markt voor gezichtsherkenning: informatie per technologie, per service, per component, per eindgebruiker en regio – voorspelling tot 2030

Autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt: informatie per component en regio – Prognose tot 2030

Militaire communicatiemarkt: informatie per type, per toepassing, per platform en per regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en eenvolledige en nauwkeurige analyse met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Industry 4.0 Market,Industry 4.0 Market Size,Industry 4.0 Market Share,Industry 4.0 Market Analysis,Industry 4.0 Market Trends,Industry 4.0 Market Growth,Industry 4.0 Market Revenue,Industry 4.0 Market Research,Industry 4.0 Market Reports