header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kunstmatige intelligentie in de beveiligingsmarkt zal naar verwachting USD 20,3 miljard groeien bij een CAGR van 13,20% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 9, 2023 4:00 PM ET

Kunstmatige intelligentie in de hoogtepunten van de beveiligingsmarkt

Het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsindustrie is de afgelopen jaren snel gegroeid. AI wordt gebruikt om beveiligingsmaatregelen op verschillende gebieden te verbeteren, waaronder cyberbeveiliging, fysieke beveiliging en bewaking.

Een van de belangrijkste drijfveren van de AI in de beveiligingsmarkt is de toenemende vraag naar verbeterde beveiligingsmaatregelen om te beschermen tegen cyberaanvallen en andere beveiligingsbedreigingen. Naarmate het aantal en de verfijning van deze bedreigingen blijven groeien, wenden organisaties zich tot AI-oplossingen om hen te helpen beveiligingsincidenten in realtime te detecteren, te voorkomen en erop te reageren.

Kunstmatige intelligentie in de beveiligingsmarkt zal naar verwachting USD 20,3 miljard groeien bij een CAGR van 13,20% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7912

Reikwijdte van het rapport Kunstmatige intelligentie in de beveiligingsmarkt: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 20,3 miljard
Groei: CAGR van 13,20% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De wereldwijde AI in beveiligingsmarkt is geografisch verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW). Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor AI in beveiliging, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De markt in Noord-Amerika wordt voornamelijk gedreven door de aanwezigheid van een groot aantal aanbieders van AI-oplossingen en de grote vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen in verschillende industrieën in de regio.

De Aziatisch-Pacifische markt voor AI in beveiliging zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode. Deze groei kan worden toegeschreven aan de toenemende acceptatie van op AI gebaseerde beveiligingsoplossingen bij kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) in de regio. Bovendien wordt verwacht dat het stijgende aantal cyberdreigingen en beveiligingsinbreuken in landen als China, India en Japan de vraag naar op AI gebaseerde beveiligingsoplossingen in de regio zal stimuleren.

Vraag het aan een expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7912

Europa zal naar verwachting ook getuige zijn van een aanzienlijke groei in de AI in de beveiligingsmarkt als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde oplossingen en de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers in de regio. De markt in de regio wordt ook gedreven door de strenge regelgeving inzake gegevensbescherming in landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, die organisaties aanmoedigen om geavanceerde beveiligingsoplossingen te gebruiken.

De rest van de wereld (RoW) markt voor AI in beveiliging zal naar verwachting in een gematigd tempo groeien tijdens de prognoseperiode. Deze groei kan worden toegeschreven aan de toenemende acceptatie van op AI gebaseerde beveiligingsoplossingen in landen als Brazilië en Zuid-Afrika, evenals de stijgende vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen in verschillende industrieën in de regio.

Over het algemeen wordt verwacht dat de AI in de beveiligingsmarkt de komende jaren in alle regio’s aanzienlijk zal groeien, gedreven door de toenemende vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen en de groeiende acceptatie van AI-technologieën.

 Kunstmatige intelligentie in de beveiligingsmarkt belangrijke spelers

De belangrijkste spelers op de markt, waaronder:

  • IBM
  • Cisco-systemen
  • Symantec
  • RSA-beveiliging
  • Palo Alto Netwerken

 

Marktsegmentatie

De wereldwijde AI in de beveiligingsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van technologie, implementatiemodus, beveiligingstype, toepassing en verticaal.

Op basis van technologie kan de markt worden gesegmenteerd in machine learning, natural language processing (NLP), computer vision en andere. Machine learning zal naar verwachting het grootste deel van de markt in handen hebben vanwege het vermogen om van gegevens te leren en de nauwkeurigheid van beveiligingsoplossingen in de loop van de tijd te verbeteren.

Op basis van de implementatiemodus is dede markt kan worden gesegmenteerd in cloudgebaseerd en on-premises. Het cloudgebaseerde segment zal naar verwachting groeien met een hogere CAGR tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde oplossingen door organisaties om de operationele kosten te verlagen en de schaalbaarheid te verbeteren.

Op basis van het beveiligingstype kan de markt worden gesegmenteerd in netwerkbeveiliging, eindpuntbeveiliging, applicatiebeveiliging, cloudbeveiliging en andere. Het netwerkbeveiligingssegment zal naar verwachting het grootste deel van de markt in handen hebben vanwege het toenemende aantal cyberdreigingen en de behoefte aan geavanceerde netwerkbeveiligingsoplossingen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-intelligence-in-security-market-7912

Op basis van de toepassing kan de markt worden gesegmenteerd in bedreigingsdetectie en -preventie, compliancebeheer, identiteits- en toegangsbeheer, gegevensbeveiliging en privacy, en andere. Het segment voor bedreigingsdetectie en -preventie zal naar verwachting het grootste deel van de markt in handen hebben vanwege de toenemende behoefte aan realtime detectie en reactie van bedreigingen.

Op basis van verticaal kan de markt worden gesegmenteerd in BFSI, overheid en defensie, gezondheidszorg, IT en telecom, retail en anderen. Het BFSI-segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de hoge waarde van financiële transacties en het toenemende aantal cyberdreigingen gericht op de sector.

Over het algemeen weerspiegelt de marktsegmentatie van AI in beveiliging het brede scala aan toepassingen en use cases voor AI-technologieën in de beveiligingsindustrie en de groeiende vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen in verschillende industrieën en verticals.

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Gaming Market Research Report: Informatie per apparaattype, gametype, gamertypeprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/gaming-market-10768

Metaverse in Gaming Market Research Report: Gebaseerd op per component, technologie, apparaattypeprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/metaverse-in-gaming-market-10753

Machine Vision Marktonderzoeksrapport: per component, toepassing, eindgebruikersprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-vision-market-1510

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Artificial Intelligence in Security Market,Artificial Intelligence in Security Market size,Artificial Intelligence in Security Market share,Artificial Intelligence in Security Market Growth