header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor rigide plastic verpakkingen zal naar verwachting usd 203420,39 miljoen bereiken in 2030 | MRFR

Mar 9, 2023 1:00 PM ET

De afhankelijkheid van verschillende soorten plastic verpakkingen zal naar verwachting de markt voor stijve plastic verpakkingen in 2023 inspireren. De markt voor rigide plastic verpakkingen zal naar verwachting groeien van USD 139838,66 miljoen in 2022 tot USD 203420,39 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De vraag naar stijve plastic verpakkingen wordt beïnvloed door de groeiende vraag naar voedsel en drank over de hele wereld. Het gemak van het inkopen van de grondstoffen zal naar verwachting de markt voor stijve plastic verpakkingen in de komende periode motiveren. De opleving in de e-commercesector wereldwijd zal naar verwachting de vooruitgang van de markt voor rigide plastic verpakkingen in de toekomst sturen.

Segmentanalyse

De segmentatie van de markt voor stijve plastic verpakkingen is uitgevoerd op basis van toepassing, materiaal en regio. De markt voor stijve plastic verpakkingen op basis van het materiaal, is gesegmenteerd in polyethyleentereftalaat (PET), bioplastics, polyvinylchloride (PVC), polyethyleen (PE) en andere. Het productieproces, basis van het segmenteren van de markt voor stijve plastic verpakkingen, bestaat uit spuitgieten, extrusie en andere. De toepassingsgebaseerde segmentatie van de markt voor stijve plastic verpakkingen omvat persoonlijke verzorging, voedingsmiddelen en dranken, industriële verpakkingen, gezondheidszorg en andere. Op basis van de producten is de markt voor stijve plastic verpakkingen gesegmenteerd in trays, kuipen, flessen, potten, bekers en andere. Per regio bestaat de markt voor rigide plastic verpakkingen uit regio’s zoals Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de regio’s.

Ontvang een GRATIS PDF@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4973 

Gedetailleerde regionale analyse

De regionale beoordeling van de markt voor stijve plastic verpakkingen omvat regio’s zoals Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de regio’s. De regio Azië-Pacific stuurt de vooruitgang van de markt voor harde plastic verpakkingen, gevolgd door de Noord-Amerikaanse regionale markt. Het zal naar verwachting de snelst groeiende regio zijn voor de markt voor stijve plastic verpakkingen. De toenemende verstedelijking en industrialisatie in ontwikkelingslanden zoals India en China zorgt voor een lift naar de regionale markt. De piek in de drankconsumptie voedt de ontwikkeling van de markt voor harde plastic verpakkingen. De regio’s Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen waarschijnlijk ook een geëscaleerde ontwikkeling in de prognoseperiode waarnemen als gevolg van de toenemende vraag vanuit de e-commerce- en productiesector. De Europese regio zal naar schatting ook aanzienlijk ondersteunen voor de duur van de prognoseperiode.

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4973  

Concurrentie analyse

De markt wordt waargenomen als op een hete reeks van expansie in de prognoseperiode. Van de marktspelers wordt verwacht dat ze op een significante manier bijdragen aan de vooruitgang van de markt door kapitaal te investeren en hun activa en competenties in de markt te versterken om de polsslag van de markt te evenaren. De neigingen van de klant zullen naar verwachting de groei van de wereldmarkt de komende jaren meer dan ooit bepalen. De intensieve aandacht voor onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten zal naar verwachting nieuwe gebieden openen voor de ontwikkeling van de markt in de prognoseperiode. De robuuste marketingactiviteiten van de kanshebbers in de markt inspireren de volgende stappen voor marktontwikkeling in de prognoseperiode. De verbeterde ondersteuning door overheid en handelsorganisaties zorgt voor een gunstig groeitempo in de markt. De beheersing van overheadkosten zal naar verwachting de markt motiveren in de prognoseperiode.

De bekende bedrijven op de markt voor stijve plastic verpakkingen zijn Bemis Company, Inc. (VS), RPC Group Plc (VK), Reynolds Group Holdings (Nieuw-Zeeland), Amcor Limited (Australië), Sealed Air Corporation (VS), Linpac Packaging Limited (VK), Berry Plastics Corporation (VS), Silgan Holdings, Inc. (VS), Coveris Holdings S.A. (Luxemburg), Plastipak Holdings, Inc. (U.Sand Consolidated Container Company (VS).

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/rigid-plastic-packaging-market-4973 

Blader door meer rapporten:

Intelligente verpakkingMarkt

Plastic Tube Packaging Markt

Smeermiddel verpakkingsmarkt

Markt voor contractverpakkingen

Wereldwijde markt voor steriele medische verpakkingen

Over Market Research Future – 

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

 Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Rigid Plastic Packaging Market,Rigid Plastic Packaging,Rigid Plastic Packaging Market 2023