header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Power Over Ethernet-verlichtingsmarkt bereikt USD 4,96 miljard in 2030 | Analyse op basis van aanbod, wattage, toepassing en regio

Mar 9, 2023 2:03 PM ET

Power Over Ethernet Lighting Marktinzichten:

De Power Over Ethernet-verlichtingsmarkt zal naar verwachting in 2030 USD 4,96 miljard bereiken, met een CAGR van 26,28% tussen 2023 en 2030. Power over Ethernet-verlichtingssystemen verlengen de levensduur van de lamp aanzienlijk, verbeteren de lichtkwaliteit en besparen energiekosten. Op een PoE-verlichtingsplatform worden Ethernet-verbindingen gebruikt om gegevens tussen de armatuur en de besturingssoftware te verzenden en om lampen van stroom te voorzien. Ze maken ook gebruik van bewegingssensoren om menselijke aanwezigheid te detecteren en aan te geven dat het netwerk wordt uitgeschakeld wanneer het niet wordt gebruikt om gegevens te verzamelen, zoals de locatie van een campus. Omdat LED-lichtbronnen via PoE smart-technologie met het internet zijn verbonden, hebben eindgebruikers op afstand toegang tot verlichtingsplatforms en -systemen. Power over Ethernet (PoE) verlichting wordt steeds populairder in de commerciële en industriële sector door onder andere lage onderhoudskosten. Verlichtingsproducten met PoE-ondersteuning zijn betaalbaar en eenvoudig te installeren. De hoge initiële kosten van PoE-apparatuur en -accessoires vormen een belangrijke belemmering voor de groei van de PoE-verlichtingssector. De markt voor Power over Ethernet (PoE) verlichting zal groeien als gevolg van de toegenomen vraag naar slimme werkplekken, geautomatiseerde systemen en stroom en efficiëntie. Deze factoren zullen ook een enorm potentieel creëren.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10742

Power Over Ethernet Lighting Markt Belangrijkste spelers:

  • Signify Holding (Nederland)
  • Cisco Systems (Verenigde Staten)
  • Hubbell Inc. (Verenigde Staten),
  • E. Williams (Verenigde Staten)
  • Herbert Waldmann GmbH & Co.
  • ALLNet GmbH (Duitsland)
  • Wipro Lighting (India) Axis Lighting (Canada)
  • Ideal Industries (Verenigde Staten van Amerika)
  • NETGEAR Kg (Duitsland)
  • Prolojik (Verenigd Koninkrijk)
  • Siemon (Verenigde Staten)
  • Ubiquiti Networks Inc. (Verenigde Staten)
  • Silvertel (Verenigd Koninkrijk)

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/power-over-ethernet-lighting-market-10742

Power Over Ethernet Lighting Markt Regionale Inzichten:

De Power over Ethernet-verlichtingsmarkt stijgt in Azië-Pacific. China zal naar verwachting de PoE-verlichtingsmarkt in de APAC-regio domineren vanwege de beschikbaarheid van betaalbare grond voor de oprichting van productiefaciliteiten en nieuwe commerciële constructies, de aanwezigheid van tal van verlichtingsfabrikanten en de voortdurende groei in commerciële en industriële gebouwen en slimme kantoren. Het land adopteert technologie sneller dan andere landen in de regio en blinkt uit in de productie van verlichtingsapparatuur. In de komende jaren wordt verwacht dat de snelgroeiende economieën van China, Japan, India en Zuid-Korea de APAC PoE-verlichtingsmarkt zullen aandrijven. Steden in China bieden goedkope grond, adequate infrastructuur en een enorme beroepsbevolking als stimulans voor investeringen in industriële expansie.

In termen van inkomen staat Noord-Amerika op de tweede plaats voor power over ethernet-verlichting. De belangrijkste groeimotoren van de markt zijn de VS, Canada en Mexico. De PoE-verlichtingsindustrie wordt gedomineerd door Noord-Amerika. De sterke technologische aanwezigheid en de snelle invoering van sleuteltechnologieën, die zullen helpen de lichtkwaliteit en de algehele efficiëntie te verbeteren, zijn de belangrijkste aanjagers van groei in deze regio.

Power Over Ethernet Lighting Marktsegmentatie:

Het aanbod, het wattage, de toepassing en de regio/landsegmenten van de wereldwijde markt voor ethernetverlichting zijn geïdentificeerd.

De power over ethernet verlichting Markt is verdeeld in drie categorieën op basis van het aanbod: hardware, software en diensten. Tijdens de verwachte periode wordt geschat dat de hardwarecategorie zou toenemen bij de snelste CAGR.

De Power Over Ethernet-verlichtingsmarkt is onderverdeeld in twee categorieën op basis van wattage: tot 25 Watt en meer dan 25 Watt. Het grotere marktaandeel zal naar verwachting worden verklaard door de bovenstaande 25 Watt-categorie.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10742

De power over ethernet-verlichtingsmarkt is gesegmenteerd in commerciële, residentiële, industriële en andere segmenten op basis van toepassing. Binnen de wereldwijde markt hebben commercials het meeste marktaandeel en wordt verwacht dat ze de snelste CAGR zullen ziengroei.

Lees meer Artikel-

3D Mapping &3D Modellering Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Markt voor uitzendapparatuur Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030 

Material Handling Robotics Markt Onderzoeksrapport -Global Forecast to 2030    

Disk Based Data Fabric Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030          

Advanced Metering Infrastructure (AMI) Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030       

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Power Over Ethernet Lighting Market,Power Over Ethernet Lighting Market Size,Power Over Ethernet Lighting Market Share,Power Over Ethernet Lighting Market Analysis,Power Over Ethernet Lighting Market Trends,Power Over Ethernet Lighting Market Growth,Power Over Ethernet Lighting Market Revenue,Power Over Ethernet Lighting Market Research,Power Over Ethernet Lighting Market Reports