header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Robotic Process Automation Marktanalyse, vraag en industriegrootte zullen tegen 2030 met 35 miljard groeien

Mar 9, 2023 3:26 PM ET

Robotic Process Automation Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde robotic process automation-markt naar verwachting een CAGR van 30,1% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 35 miljard in 2030.

Robotic Process Automation (RPA) is een technologie waarmee organisaties repetitieve, routinematige taken kunnen automatiseren die meestal door mensen worden gedaan met behulp van softwarerobots. RPA-softwarerobots zijn ontworpen om de acties van mensen na te bootsen, zoals inloggen op een systeem, gegevens invoeren en door applicaties navigeren. Ze kunnen worden gebruikt om een breed scala aan bedrijfsprocessen te automatiseren, zoals gegevensinvoer, klantenservice en backoffice-activiteiten. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de adoptie en het gebruik van RPA. De plotselinge verschuiving naar werken op afstand en de noodzaak voor bedrijven om zich snel aan te passen aan nieuwe manieren van werken heeft de acceptatie van RPA versneld, omdat het organisaties in staat stelt processen te automatiseren en de bedrijfscontinuïteit te handhaven. Daarnaast kan RPA organisaties ook helpen de arbeidskosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2209

De Robotic Process Automation (RPA) markt wordt gedreven door een groeiend gebruik van smartphones met een gezonde CAGR van 30,1% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Robotic Process Automation Markt Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de Robotic Process Automation Market zijn :

  • Broadcom Beperkt
  • Samsung Electronics Co Ltd
  • Huawei Technologies Co Ltd
  • LG Bedrijf
  • Foxconn Technology Groep
  • Fanuc Corporatie
  • ABB Ltd
  • Seiko Epson Corporation
  • Nachi Robotic System Inc
  • Nice Systems Ltd
  • Pegasystems
  • Redwood-software
  • Yaskawa Electric Corporation
  • Denso Wave Oprichting.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/robotic-process-automation-market-2209 ophalen

Robotic Process Automation Markt Regionale Analyse

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een snelle groei zien in de robotic process automation-industrie. Veel Aziatische landen maken een snelle economische groei door, wat resulteert in een toegenomen vraag naar technologisch geavanceerde en geavanceerde elektronische producten zoals Fitbits en smartphones. Het automatiseren van de productie van deze apparaten is een reactie van fabrikanten, die ook streven naar lagere productiekosten om deze besparingen door te berekenen aan consumenten.

Marktsegmentatie

De Global Robotic Process Automation-markt is gesegmenteerd in type, toepassing en verticaal.

Op basis van het proces is de markt gesegmenteerd in Automated Solutions, Decision Support en Management Solutions.

Op basis van de industrie is de Robotic Process Automation-markt gesegmenteerd in IT , Telecommunicatie , Productie & Logistiek.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2209

Gerelateerde rapporten:

Smart Building Markt Onderzoeksrapport: per automatisering, energiebeheersysteem voor gebouwen, infrastructuurbeheersysteem, per toepassing per regio (noord

Industriële automatiseringsmarkt, per type, per technologie en eindgebruiker – prognose tot 2030

Public Cloud Market, Per Cloud Computing, Per Service, Per Organisatiegrootte, Per Branche  – Prognose tot 2030

LiDAR Markt Onderzoeksrapport: Per producttype per technologie (1D, 2D en 3D), per component, per functionele gebieden – Prognose tot 2030

Uninterruptible Power Supply (UPS) Markt Onderzoeksrapport per product per toepassing – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek te leverenaan klanten. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Robotic Process Automation Market,Robotic Process Automation Market Size,Robotic Process Automation Market Share,Robotic Process Automation Market Analysis,Robotic Process Automation Market Trends,Robotic Process Automation Market Growth,Robotic Process Automation Market Research,Robotic Process Automation Market Reports,Robotic Process Automation Industry