header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Underwater Robotics Marktomvang voorspeld om USD 5.003 miljard te bereiken bij 12.50% CAGR in 2030- Rapport door Market Research Future (MRFR)

Mar 9, 2023 1:34 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde onderwaterroboticamarkt naar verwachting een CAGR van 12,50% registreren van  2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 5,003 miljard in 2030.

Onderwaterrobots, ook bekend als onderwatervoertuigen, worden gebruikt voor kritieke bewerkingen die niet met mankracht kunnen worden uitgevoerd. De uitvinding van onderwaterrobotica is zeer gunstig voor industrieën zoals olie en gas, minerale exploratie, onderwateronderzoek, patrouilles, defensie en andere cruciale industrieën. COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de groei van verschillende verticale sectoren; de langetermijneffecten op verschillende industriële eenheden bleven zich tijdens de pandemie voordoen. De olie- en gasindustrie is de belangrijkste eindgebruiker van deze industrie en trekt de laatste jaren ook aan.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7605

Onderwater Robotica Markt Belangrijkste Spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Atlas Maridan ApS. (Duitsland)
  • Deep Ocean Engineering, Inc. (Vs)
  • General Dynamics Mission Systems, Inc. (VS)
  • International Submarine Engineering Ltd. (Canada)
  • ECA SA (Frankrijk)
  • Eddyfi (Canada)
  • Oceaneering International, Inc. (VS)
  • Saab AB (Zweden)
  • TechnipFMC plc (Verenigd Koninkrijk)
  • Soil Machine Dynamics Ltd. (Verenigd Koninkrijk).

Blader door het volledige rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/underwater-robotics-market-7605

Onderwater Robotica Markt Regionale Analyse

Noord-Amerika loopt voorop als het gaat om exploratieactiviteiten in de oceanen en op vreemde bodems. De regio Azië-Pacific groeit als gevolg van landen als China die ook hun investeringen in de onderwaterrobotica-industrie verhogen, en het toenemende aantal olie- en gasexploraties verhoogt ook de marktwaarde van underwater robotics in de regio Azië-Pacific.

Onderwater Robotica Marktsegmentatie

De wereldwijde Underwater Robotics-markt is gesegmenteerd in producttype, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in op afstand bediende voertuigen [ROV] en autonome onderwatervoertuigen [AUV]. Op afstand bediende voertuigen hebben momenteel het hoogste marktaandeel, maar dit zal waarschijnlijk in de toekomst veranderen naarmate de vraag naar onderwaterboringen, gas- en mineraalexploratie toeneemt.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7605

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in commerciële exploratie, defensie en beveiliging en wetenschappelijk onderzoek. Het gebruik van onderwaterrobotica is het hoogst in commerciële exploratie. Dit komt omdat landen proberen alternatieve bronnen voor olie en gas te vinden om aan hun behoeften te voldoen. Dit zorgt ervoor dat ze waterlichamen in hun regio’s verkennen. De noodzaak om te verkennen drijft dus de markt voor onderwaterrobotica aan.

Lees meer-

Virtual Reality Headsets Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030           

Markt voor mobiele accessoires Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030  

Markt voor slimme luidsprekers Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030           

Markt voor draadloos opladen Onderzoeksrapport – Global Forecast 2027              

IP-telefoons Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030

Marktonderzoek Toekomst®,
Hudson Street 99,
5e verdieping,
New York City, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Underwater Robotics Market,Underwater Robotics Market Size,Underwater Robotics Market Share,Underwater Robotics Market Trends,Underwater Robotics Market Research,Underwater Robotics Market Reports,Underwater Robotics Industry,Underwater Robotics Market Growth