header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3PL Logistieke markt blijft groeien, gedreven door e-commerce en supply chain complexiteit

Mar 10, 2023 6:00 PM ET

Logistieke markt van derden De omvang werd gewaardeerd op USD 1022,8 miljard in 2021 is tot USD 1993,54 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,70%.

Concurrentie analyse

De third-party logistics (3PL) markt is getuige van snelle strategische initiatieven, zoals fusies en overnames, samenwerkingen, uitbreidingen en product-/technologielanceringen. Toonaangevende spelers in de industrie doen strategische investeringen in R&D-activiteiten en bevorderen hun uitbreidingsplannen.

India wordt wereldwijd steeds meer een handelscentrum. Het land is van strategisch belang voor de internationale export van goederen en diensten, met een totale waardering. Internationale spelers streven ernaar hun wereldwijde voetafdruk uit te breiden door hun aanwezigheid in India te vergroten.

Onlangs, bijvoorbeeld, op 16 december 2021, kondigde S &K Aerospace, LLC (SKA), een toonaangevende 3PL-leverancier, aan een logistiek contract van miljoenen dollars van derden van het Amerikaanse leger te ontvangen voor de aanschaf van helikopteronderdelen. Het 3PL-contract is voor de ondersteuning van vliegtuigonderdelen voor verschillende niet-standaard roterende vleugelplatforms. Het contract toegekend door het US Army Contracting Command ondersteunt de missie van het Multi-National Aviation Special Project Office (MASPO) van het Amerikaanse leger.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9996

Belangrijke bedrijven in de logistieke markt van derden zijn onder meer

  • Robinson Worldwide van de Verenigde Staten
  • BDP International Inc. van de Verenigde Staten
  • CEVA Logistics van Zwitserland
  • Kerry Logistics van Hong Kong
  • FedEx Corporation van de Verenigde Staten
  • Nippon Express van Japan
  • DSV Panalpina A/S uit Denemarken, onder andere

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (190 pagina’s) over 3PL (Third-Party Logistics) Industry: https://www.marketresearchfuture.com/reports/third-party-logistics-3pl-market-9996

De wereldwijde supply chain verandert voortdurend en is getuige van de groeiende acceptatie van geautomatiseerde technologieën in retail en eCommerce logistiek. Daarom implementeren 3PL-bedrijven micro-fulfillment-technologie om de efficiëntie van de supply chain te maximaliseren en de last-mile logistiek te optimaliseren om hun bedrijf een boost te geven. Deze factoren hebben zeker een positieve invloed op de groei van de 3PL-markt.

Gunstig handelsbeleid van de overheid biedt meetbare uitbreidingsmogelijkheden voor de marktspelers, waardoor de marktvraag aanzienlijk toeneemt. Tegelijkertijd trekken overheidsinitiatieven en economische hervormingen om de logistiek te versterken enorme investeringen aan. De ontwikkeling van transport- en logistiek gerelateerde infrastructuren helpt de transportefficiëntie te verbeteren.

Overheden over de hele wereld streven ernaar om hun landen op de voorgrond te plaatsen en de economie concurrerend te maken door de binnenlandse en internationale handel te vergroten. Bovendien stimuleren het toenemende gebruik van logistiek van derden en het verminderen van logistieke kosten en congestie op wegen de groei van de markt. 

Automatisering in supply chains en logistieke diensten van derden is een gangbare trend geworden. Ook strategische partnerschappen tussen nieuwkomers, beleidshervormingen en toenemend consumentisme stimuleren de marktgroei, waardoor de complexiteit in toeleveringsketens toeneemt. 3PL-leveranciers passen het veranderende landschap aan door samenwerkingsvaardigheden te verbeteren, hun teams uit te rusten met de juiste inzichten en bestaande systeembrede silo’s te elimineren. 

Segmentatie:

De 3PL-marktanalyse is gesegmenteerd in typen, transportmodi, toepassingen en regio’s. Het typesegment is opgesplitst in binnenlands transport, internationaal transport, opslag met toegevoegde waarde en distributie en andere.

Het transportsegment is opgesplitst in spoorwegen, wegen, waterwegen en luchtwegen. Het toepassingssegment is opgesplitst in productie, detailhandel, gezondheidszorg, automotive en andere. Per regio is de markt opgesplitst in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/9996

Regionale analyse

APAC domineert de wereldwijde externe logistieke markt vanwege de toegenomen handel in binnenlandse en internationale markten. Bovendien stimuleren de snelle verstedelijking en de groeiende vraag naar op maat gemaakte zendingen de 3PL-marktomvang in de regio. Een enorme consumentenbasis en toenemende 3PL-bedrijven in deze regio hebben een positieve invloed op de marktgroei. 

Bovendien is het toenemen vanimport en export en toegenomen adoptie van uitbestede logistieke diensten onderbouwen de marktaandelen van de regio. De enorme vraag naar 3Pl logistieke diensten als gevolg van economische groei en verstedelijking drijft de groei van de markt in de regio. 

Japan, China, India, Zuid-Korea en Vietnam hebben aanzienlijke aandelen in de APAC-markt voor externe logistiek vanwege de groeiende bevolking en productiebasis in deze landen. Daarnaast verhogen enorme investeringen voor ontwikkelingen en upgrades in de logistieke sector in de regio de marktomzet. 

Segmentatie van de markt die in het onderzoek wordt behandeld:

3PL Marktonderzoeksrapport: per dienst (binnenlands transport, internationaal transport, opslag en distributie met toegevoegde waarde, en anderen), per vervoerswijze (spoorwegen, wegen, waterwegen en luchtwegen), per toepassing (productie, detailhandel, gezondheidszorg, automotive en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – Prognose tot 2030


Om te kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=9996

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Third-Party Logistics,Third-Party Logistics Market,Third-Party Logistics Industry