header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale drukverpakkingen blijft groeien naarmate bedrijven duurzame en aanpasbare verpakkingsoplossingen gebruiken

Mar 10, 2023 6:00 PM ET

De marktomvang van digitale drukverpakkingen werd gewaardeerd op USD 22,09 miljard in 2021, tot  USD 24,19 miljard in 2022 tot USD 50 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,5% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030)

De groei van de wereldwijde digital printing packaging markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar product presentability bij verschillende merken. Ook wordt de wereldwijde markt gestimuleerd door de stijgende vraag naar digitaal printen vanuit de persoonlijke verzorgings-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie. 

De vraag naar Digital Printing Packaging groeit vanwege de snellere marketingtijden en flexibiliteit in de productie. De schommelingen in de grondstofprijzen zullen naar verwachting echter de groei van de wereldwijde markt voor digital printing packaging belemmeren. 

Marktsegmentatie

Volgens de Digital Printing Packaging Market-analyse is de wereldwijde markt geclassificeerd op basis van toepassing, technologie, eindgebruikers en producttype. Op basis van het verpakkingstypesegment is de wereldwijde markt voor digitaal printen voor verpakkingen gescheiden in flexibele verpakkingen, etiketten en andere. Hiervan wordt geschat dat het labelsegment de wereldwijde markt domineert in de prognoseperiode, omdat het transportdetails toont tijdens verzending, productinformatie en merkidentificatiesymbolen weergeeft.

Op basis van het toepassingssegment is de wereldwijde markt voor digitaal printen voor verpakkingen gescheiden in blikjes, dozen, flessen en andere. In termen van het technologiesegment is de wereldwijde markt voor digitaal printen voor verpakkingen ingedeeld in elektrofotografie, inkjet en andere. Van alle wordt verwacht dat het elektrofotografiesegment het grootste marktaandeel zal vertegenwoordigen tijdens de beoordelingsperiode vanwege de superieure kwaliteit. 

Afhankelijk van de eindgebruikersindustrie is de wereldwijde markt voor digitale drukverpakkingen ingedeeld in farmaceutische producten en gezondheidszorg, huishoudelijke en cosmetische producten, voedingsmiddelen, dranken, auto’s en elektronische industrieën, en anderen. Van alles zal het voedsel- en drankensegment naar verwachting de wereldmarkt leiden gedurende de beoordelingsperiode. 

Download het PDF-voorbeeld voor dit onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2782

Regionale analyse

Regionaal is de wereldwijde markt voor digitale drukverpakkingen verdeeld in verschillende regionale gebieden, zoals Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Hiervan wordt verwacht dat de regionale markt voor digitaal printen voor verpakkingen in Azië-Pacific een aanzienlijk marktaandeel zal genereren, samen met een CAGR van 12% tijdens het beoordelingstijdsbestek. Deze regio breidt de wereldwijde marktomvang uit vanwege de stijgende cosmetische, voedsel- en drankenindustrie in landen als Japan, China en India. Verder wordt verwacht dat de regionale markt van Europa gedurende de beoordelingsperiode een aanzienlijke marktgroei zal verwerven als gevolg van de stijgende groei in de georganiseerde detailhandel, de stijgende werkgelegenheid in de regio, groeiende investeerders en flexibel monetair beleid door de overheid in de regio.

Nieuws uit de branche

In maart 2017 lanceerde de prominente speler Xeikon Xeikon PX3000 digitale printer met als doel verschillende afdrukken met een veel hogere snelheid mogelijk te maken. Zo werd in februari de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen de prominente speler Elander’s AD en HP incvoor de uitbreiding van zijn LSI in Duitsland.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2782

Ontdek meer onderzoeksrapporten over verpakkingen, door Market Research Future:

Industriële tapemarkt

Plastic recycling markt

Pet-fles recycling markt

Composiet verpakking markt

Groene verpakkingsmarkt

Markt voor beveiligingspapier

<ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-goods-packaging-market-3118″>Electrostatische ontladingsverpakkingsmarkt

Food Service Verpakkingsmarkt

Markt voor het afdrukken van verpakkingstapes

Bulkverpakkingsmarkt voor de cosmetische industrie

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Digital Printing Packaging,Digital Printing Packaging Market,Digital Printing Packaging Market 2023