header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een uitgebreide studie over de marktomvang van energie- en nutsanalyses | Microsoft, Google, IBM, Teradata

Mar 10, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten  

De Energy Utility Analytics Market verwijst naar de toepassing van geavanceerde analyse- en data science-technieken in de energie- en nutssector om de operationele efficiëntie te optimaliseren, de kosten te verlagen en de klanttevredenheid te verbeteren. De markt omvat een verscheidenheid aan oplossingen, zoals energiebeheersystemen, demand response management, voorspellend onderhoud en netoptimalisatie.

De analysemarkt voor energiebedrijven is de afgelopen jaren snel gegroeid, gedreven door de toenemende vraag naar hernieuwbare energiebronnen, stijgende energiekosten en overheidsinitiatieven gericht op het verminderen van koolstofemissies. De markt voor energie- en nutsanalyses zal naar verwachting groeien van USD 1,98 miljard in 2020 tot USD 7,4 miljard in 2030, bij een CAGR van 16,40% tijdens de prognoseperiode.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: 
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8110

Energy Utility Analytics Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 7,4 miljard
Groei: CAGR van 16,40% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De analysemarkt voor energiebedrijven kan op regionale basis worden geanalyseerd om de marktdynamiek en trends te begrijpen die specifiek zijn voor elke regio. Hier is een kort overzicht van de regionale analyse van de markt voor analyse van energiebedrijven:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse regio heeft een gevestigde energie- en nutsinfrastructuur, met een hoge acceptatiegraad van geavanceerde technologieën. De regio is een volwassen markt voor analyseoplossingen voor energiebedrijven, aangedreven door overheidsinitiatieven om de koolstofemissies te verminderen en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te vergroten. De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor analyse van energiebedrijven in Noord-Amerika, gevolgd door Canada.

Europa: De Europese regio heeft een gevestigde energie- en nutsinfrastructuur en is een leider in de adoptie van hernieuwbare energiebronnen. De regio wordt gedreven door overheidsinitiatieven om de koolstofemissies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië zijn de belangrijkste markten voor analyseoplossingen voor energiebedrijven in Europa.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific heeft een groeiende energie- en nutsinfrastructuur, aangedreven door snelle verstedelijking en industrialisatie. De regio zal naar verwachting het hoogste groeipercentage hebben voor analyseoplossingen voor energiebedrijven, aangedreven door overheidsinitiatieven om het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te vergroten en de energie-efficiëntie te verbeteren. China, Japan en India zijn de belangrijkste markten voor analyseoplossingen voor energiebedrijven in de regio Azië-Pacific.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika heeft een snel groeiende energie- en nutsinfrastructuur, gedreven door de toenemende vraag naar elektriciteit en groeiende investeringen in hernieuwbare energiebronnen. De regio is een zich ontwikkelende markt voor analyseoplossingen voor energiebedrijven, met een toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën. De Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika zijn de belangrijkste markten voor analyseoplossingen voor energiebedrijven in het Midden-Oosten en Afrika.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse regio heeft een zich ontwikkelende energie- en nutsinfrastructuur, met een hoge acceptatiegraad van hernieuwbare energiebronnen. De regio wordt gedreven door overheidsinitiatieven om de energie-efficiëntie te verhogen en de koolstofemissies te verminderen. Brazilië, Mexico en Argentinië zijn de belangrijkste markten voor analyseoplossingen voor energiebedrijven in Latijns-Amerika.

Marktsegmentatie

De analysemarkt voor energiebedrijven kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder toepassing, component, implementatiemodus en regio. Hier is een kort overzicht van elke segmentatie:

Toepassing: De markt voor analyse van energiebedrijven kan worden gesegmenteerd op basis van de toepassing, inclusief belastingsprognoses, vraagresponsbeheer,klantanalyses, activabeheer en andere.

Component: De analysemarkt voor energiebedrijven kan worden gesegmenteerd op basis van de component, inclusief software en services. Het softwaresegment kan verder worden gesegmenteerd in datamanagementsoftware, analysesoftware en visualisatiesoftware. Het dienstensegment kan verder worden gesegmenteerd in professionele services en managed services.

Implementatiemodus: De markt voor analyse van energiebedrijven kan worden gesegmenteerd op basis van de implementatiemodus, inclusief on-premise en cloudgebaseerd. Cloudgebaseerde implementatie zal naar verwachting het hoogste groeipercentage hebben vanwege de voordelen zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit.

Regio: De analysemarkt voor energiebedrijven kan worden gesegmenteerd op basis van geografie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika.

Over het algemeen biedt de marktsegmentatie van de markt voor analyse van energiebedrijven inzicht in de specifieke behoeften en voorkeuren van klanten in verschillende regio’s en industrieën, waardoor bedrijven hun oplossingen kunnen afstemmen op die specifieke behoeften.

Blader door volledige rapportdetails:
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/energy-utility-analytics-market-8110

Belangrijkste spelers

De markt is zeer concurrerend, met een groot aantal leveranciers die oplossingen aanbieden in verschillende segmenten. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor analyse van energiebedrijven zijn IBM Corporation, SAP SE, Oracle Corporation, Siemens AG, ABB Ltd. en SAS Institute Inc.

**Top trending rapporten**

Security Operations Center (SOC) Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

3D Animation Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Video Content Analytics Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Influencer Marketing Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Energy and Utility Analytics Market,Energy and Utility Analytics Market Size,Energy and Utility Analytics Market Share,Energy and Utility Analytics Market Growth,Energy and Utility Analytics Market Value,APAC Energy and Utility Analytics Market,Europe Energy and Utility Analytics Market,USA Energy and Utility Analytics Market,Energy and Utility Analytics