header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeiende vraag naar zelfklevende tapes stimuleert wereldwijde marktuitbreiding en innovatie

Mar 10, 2023 6:00 PM ET

De markt voor zelfklevende tapes zal naar verwachting groeien van USD 49,7 miljard in 2022 tot USD 79,9 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,4% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030)

Zelfklevende tapes zijn een combinatie van backingmateriaal en zelfklevende films voor het verbinden van twee objecten. De bescherming die aan het oppervlak wordt toegekend vanwege de toepassing en de vooruitgang in technologie om het lichtgewicht te maken, kan het bereik vele malen uitbreiden. Het wereldwijde marktrapport voor tapes van Market Research Future (MRFR) bevat drijfveren, uitdagingen, kansen en trends voor de prognoseperiode. De kritieke tapetoepassingen tijdens de COVID-19-pandemie worden ook opgenomen en besproken als gamechangers in het rapport.

Het gebruik van grondstoffen en speciale tapes in verpakkingen zal waarschijnlijk de marktgroei gedurende de prognoseperiode bevorderen. Het bewustzijn van hygiëne en de stijging van het besteedbaar inkomen hebben de behoefte aan tapes in de gezondheidszorg aangewakkerd. Het gebruik van medische hulpmiddelen in verschillende opkomende economieën en de verbeteringen in de medische infrastructuur kunnen een goed voorteken zijn voor de marktvraag. Vooruitgang in lichtgewicht materialen en de toepassing ervan in verschillende industrieën kan een goed voorteken zijn voor de markt. De sprongen van de e-commercesector, de toename van online winkelen en de vooruitgang in verpakkingen voor klanttevredenheid kunnen de marktvraag tot 2022 ondersteunen.

Maar schommelingen in de grondstofprijzen kunnen de marktgroei afremmen.

Segmentatie

De wereldwijde markt voor zelfklevende tapes is gesegmenteerd op materiaal, technologie en toepassing.

Per materiaal is het gesegmenteerd in papier, polyvinylchloride en polypropyleen. Het polypropyleensegment zal naar verwachting een groot marktaandeel veroveren vanwege het gebruik ervan in zelfklevende tapes voor auto’s. De verlijming van elektrische componenten kan de groei van het segment vergemakkelijken.

Door technologie is het gesegmenteerd in oplosmiddel, hotmelt en andere.

Per toepassing is het gesegmenteerd in de bouw, gezondheidszorg, voedsel en dranken, verpakkingen en andere. Het gezondheidszorgsegment zal naar verwachting de voorsprong krijgen in de wereldwijde markt voor zelfklevende tapes vanwege het gebruik in monitoringelektroden, chirurgische containers en andere medische hulpmiddelen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1718

Regionale analyse

Azië-Pacific (APAC) is de snelst groeiende markt voor tapes en het aandeel wordt toegeschreven aan de groeiende markt voor gezondheidszorg. Er is een groeiend bewustzijn bij de consument over gezondheid en fitness. Dit voedt de vraag naar dergelijke tapes in de zorgsector vanuit de regio. Ook kunnen verhoogde investeringen in infrastructuur en bouw om de grote bevolking en verstedelijking te ondersteunen de vraag naar tapes in de bouwsector stimuleren.

Noord-Amerika werd echter gewaardeerd om het grootste marktaandeel te hebben in 2015 en zal naar verwachting de komende jaren in omvang toenemen. De stijgende productie van voertuigen op fossiele brandstoffen en alternatieve brandstof kan de regionale marktvraag stimuleren. Ontwikkelde regio’s van de VS en Canada en de uitbreiding van de gezondheidszorg en de automobielsector kunnen de behoefte aan tapes versterken. Het wordt gevolgd door Europa, dat naar verwachting gestaag zal groeien gedurende de voorspelde periode.

De Europese markt voor zelfklevende tapes wordt gedreven door de vraag in de elektrische en elektronische sector. De economische groei van landen en de stijging van het besteedbaar inkomensniveau zijn cruciale aanjagers van de regionale markt. Hot-melt en solventtechnologieën worden veel gebruikt in de regio. De langzame heropleving van de vastgoedsector kan opportuun zijn voor de markt om geleidelijk uit te breiden.

Concurrentievooruitzichten

Shurtape Technologies LLC, Intertape Polymer Group, Avery Dennison Corporation, Nitto Denko Corporation, Scapa Group Plc, Lintec Corporation, Tesa SE, 3M Company, Henkel AG &Company KGaA en Lohmann GmbH &Co.KG zijn belangrijke spelers op de wereldwijde markt voor plakband.3

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1718

Ontdek meer onderzoeksrapporten over verpakkingen, door Market Research Future:

Markt voor steriele medische verpakkingen

Markt voor beschermende verpakkingen

Wijnverpakkingsmarkt

<ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-adhesive-labels-market-1333″> Zelfklevende etiketten markt

Markt voor verpakkingstapes

Markt voor drukgevoelige etiketten

Markt voor bioplastic verpakkingen

Zoetwaren Verpakkingsmarkt

Frisdrank verpakkingsmarkt voor frisdranken

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Adhesive Tapes,Adhesive Tapes Market,Adhesive Tapes Market Size