header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Offshore Supply Vessels Markt bereiken 14,6 miljard USD, aandrijftechnologie, wereldwijde eisen, groeidynamiek, industrietrends en bedrijfsprognose 2030

Mar 10, 2023 2:00 PM ET

Offshore Supply Vessels Marktoverzicht 

De marktomvang van offshore bevoorradingsschepen zal naar verwachting usd 14,6 miljard registreren in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van een CAGR van 5,11% gedurende het voorspelde tijdsbestek 2022-2030.

De markt voor offshore bevoorradingsschepen verwijst naar het segment van de maritieme industrie dat logistieke ondersteuning biedt aan offshore olie- en gasexploratie- en productieactiviteiten. Offshore bevoorradingsschepen zijn speciaal ontworpen schepen die personeel, apparatuur en benodigdheden vervoeren naar offshore olie- en gasplatforms en een verscheidenheid aan ondersteunende diensten uitvoeren.

De markt voor offshore bevoorradingsschepen wordt beïnvloed door een reeks factoren, waaronder de vraag naar olie en gas, exploratie- en productieactiviteiten en technologische vooruitgang. De markt wordt ook beïnvloed door milieu- en veiligheidsvoorschriften, die van invloed zijn op het ontwerp en de exploitatie van offshore bevoorradingsschepen.

Belangrijkste spelers

  • Maersk (Denemarken)
  • Siem Offshore AS (Noorwegen)
  • SEACOR Marine (VS)
  • Tidewater (VS)
  • GulfMark Offshore Inc. (VS)
  • Havila Shipping (Noorwegen)
  • Vroon B.V. (Nederland)
  • Swire Pacific Offshore Operations (Pte) Ltd (Singapore)
  • Edison Chouest Offshore (VS)
  • Abdon Callais Offshore LLC (VS)
  • Solstad Farstad (Noorwegen)
  • Bourbon Offshore (Frankrijk)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2067

Nieuws uit de branche

Offshore Supply Vessels Marktaandeel zal recht zijn en zal 14691,9 miljoen geven met een samengesteld jaarlijks groeipercentage dat cagr is van 5,1 11% voor het voorspelde tijdsbestek.

De duurzame energiesectoren dragen zeker bij aan de wereldwijde voortgang van de bodemondersteunende scheepsmarkt en uitbreidingsactiviteiten. Het is een groot probleem als het gaat om het overwegen van het verhogen van de efficiëntie. Aan de andere kant is er een federaal agentschap om apparaatvoorschriften bij te werken en een grotere nadruk te leggen op beveiliging buiten uw schip.

De groei in de industrie wordt zeker opgevuld door de subsessie-uitgaven in de basting gas- en olie- en duurzame energie-industrie. Bovendien ziet u de stijgende pottenbakkersactiviteiten en de ontbinding van een verouderde optie die gaat projecteren en aantrekkelijke vooruitzichten uit de markt biedt voor ondersteuningsschipservicerapporten. Het bevat altijd echte informatie over de wereldwijde opname zoals het is gelicentieerd, evenals onderzoek naar de marktsterkte.

Daarnaast bevat het rapport ook het hoogtepunt van de dynamiek van de regionale analysedetails van de belangrijkste spelers. Het houdt rekening met de wereldwijde marktprognose voor short support vessel in 2030 die in het rapport is opgenomen.

De wereldwijde scheepvaartsector handelt door de daling van de vraag naar grondstoffen die worden veroorzaakt door de conventiepandemie. De vroege effecten van CAGR-schepen in de olietankers naar het geld van de Short Supply Board op de Naties. Het beschouwt China goed omdat het een belangrijke handel is als een van de toonaangevende spelers in de maritieme sector. Bovendien wordt het in China beschouwd als dat gebeurt rond de Chinese Nieuwjaar vakantieperiode ook voor de meer volgens de Shanghai international shipping Institute. Het virus is gedeserteerd in een daling van de productieniveaus van 20% -50%.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 9,8 miljard

Marktgrootte 2022

USD 10,3 miljard

Marktgrootte 2030

USD 14,6 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

5.11% (2022-2030)

Belangrijkste marktkansen

Verouderde offshore-infrastructuur leidt tot vervangingen en ontmantelingen

Belangrijkste marktdynamiek

Toenemende investeringen voor de bouw van offshore windparken Snel stijgende energievraag

Aanpassing aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2067

Offshore Supply Vessels Marktsegmentatie

De markt is gesegmenteerd op basis van typen, toepassingen, eindgebruikers en geografischecontreien.

Per toepassing

De markt is gesegmenteerd in smal en diep water op basis van de toepassing.

Door eindgebruikers

Op basis van de stuwkrachttypes is de markt gesegmenteerd in olie & gas en offshore wind.

Offshore Supply Vessels Markt Regionale classificatie

De Global van uw sportschepen Michael gesegmenteerd in vier regio’s, namelijk Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld regionale analyse. Het wordt speciaal gebruikt om de marktomvang te bepalen. Aan de andere kant is Noord-Amerika ‘s werelds toonaangevende leverancier van externe ondersteuningsschepen marktaandeel. Het is zeer nuttig aardgas dat op de juiste manier is geplaatst, omdat het een van de snelgroeiende economieën is. De productie van olie en gas in de VS gaat dienen. Dus eigenlijk gaat de markt in Portugal in het gebied vanwege het voorspelde tijdsbestek.

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

  1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
  2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
  3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
  4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
  5. Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
  6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Blader door rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/offshore-supply-vessels-market-2067

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Offshore Supply Vessels Market Analysis,Offshore Supply Vessels Market Forecast,Offshore Supply Vessels Market Growth,Offshore Supply Vessels Market Trends,Offshore Supply Vessels Market Size,Offshore Supply Vessels Market Share