header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Racing Motor Bike Seat Markt Productietrends, Grootte, Groei Drivers, Aandeel, Eisen, Verkoop, Omzet en Bedrijfsprognose 2030

Mar 10, 2023 3:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor racemotorstoeltjes naar verwachting in 2030 USD 8.000 miljoen bereiken bij een CAGR van 5%. Het motorzitje is belangrijk, vooral omdat het direct invloed heeft op je binnenbeen. Je kunt beide voeten stevig op de grond planten, wat vaak nodig is, als je binnenbeen en zithoogte compatibel zijn. Het is de afstand tussen het laagste punt van het zadel van uw motorfiets en de grond.

Het motorzitje is cruciaal, vooral omdat het een onmiddellijke impact heeft op je binnenbeen. Als je binnenbeen en zithoogte overeenkomen, kun je beide voeten stevig op de grond zetten, wat meestal nodig is. Het is de afstand tussen het laagste punt van het zadel van uw motorfiets en de grond. De meting, die vaak in millimeters of centimeters wordt uitgevoerd, wordt genomen zonder de fiets op zijn steunen en in plaats daarvan met hem volledig rechtop. “Motorracen” of “motoracen” is de term die wordt gebruikt om de motoractiviteit van racefietsen te beschrijven. Opmerkelijke variëteiten zijn motor straatracen en off-road hustling op open banen, circuits en de racebaan.

Racing Motor Bike Seat Markt Concurrerend Landschap

De wereldwijde Racing Motor Bike Seat-markt is sterk gefragmenteerd en bestaat uit veel georganiseerde en ongeorganiseerde spelers in de industrie. Fabrikanten richten zich voornamelijk op uitbreiding van productiecapaciteiten, continue productlancering en samenwerkingen met belangrijke belanghebbenden om een concurrentievoordeel te behalen ten opzichte van andere spelers. Belangrijke spelers op de racing motorstoeltjesmarkt zijn LePera Enterprises, Raceseats, Saddlemen, ROLAND SANDS DESIGN, INC., Corbin-Pacific Inc., Mustang Seats, XPC Racing, Triple K Upholstery, Renazco Racing Dual Sport Seats en anderen.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang

   2030: USD 8.000 miljoen

  Cagr

   5% CAGR (2022-2030)

Belangrijkste marktkansen

Toename van de vraag naar racefietsen in combinatie met een groeiend aantal racefietsevenementen.

  Belangrijkste marktfactoren

 Het creëren van groeimogelijkheden in het racemotorstoeltje

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10881

Marktsegmentatie

Racing Motor Bike Seat Markt per producttype

Vinyl: Vinyl kan meer wrijving veroorzaken met je achterkant en opwarmen. Het hangt echt af van het gebruikte materiaal, maar vinyl is meestal zachter, rekbaarder en sommige van de nieuwe materialen “ademen” eigenlijk, waardoor ze comfortabeler zijn. Vinyl kan echter meer wrijving met uw achterkant veroorzaken en meer opwarmen dan leer tijdens een lange reis.vinyl heeft wat zorg en behandeling nodig, alleen niet zo vaak.

Leer: Stingray is een van de beste exotische leersoorten om te gebruiken voor een motorstoeltje. Natuurlijk heeft de huid van pijlstaartroggen brand- en waterbestendige eigenschappen, waardoor het geweldig is voor buiten. Bovendien zorgt de kiezelkorrel voor tractie, zodat je niet op de stoel naar beneden glijdt. Modern leer is goed bestand tegen de regen, maar het kan ook doorweekt raken en het water absorberen. Om het te drogen, laat het in de schaduw, niet in de zon, want het sneller drogen kan ervoor zorgen dat het uithardt en barst. De meeste rijders die lederen stoelen op hun fiets hebben, dragen een regenhoes om te gebruiken tijdens het rijden of wanneer ze geparkeerd staan. Water heeft geen effect op vinyl en je kunt het zadel laten zitten als je je fiets wast.

Kunstleer: Polyurethaan (PU) en polyvinylchloride (PVC) zijn de twee kunststoffen die het meest worden gebruikt bij de productie van synthetisch leer. Hoewel de processen die worden gebruikt om deze twee kunststoffen te maken enigszins verschillen, zijn de processen die worden gebruikt om deze kunststoffen aan hun onderliggende stoffen te binden, zeer vergelijkbaar.

Racing Motor Bike Seat Markt door Zithoogte

Laag: De Harley Softail Slim heeft de laagste motorstoelhoogte die beschikbaar is voor een full-size fiets met slechts 605 mm wanneer een rijder aanwezig is. De zithoogte van naked motoren ligt in een toegankelijk bereik, met een tikkeltje zachtere ophangingsinstellingen om de rijder in staat te stellen de stoel te laten zakken. En omdat de stoel zelf cushier is, geeft het gewicht hem een duwtje in de rug.

Medium: De motorstoelhoogte voor deze is iets hoger, in vergelijking met cruiser-motorfietsen, maar toch, hun smalle zadelslaat het gemakkelijk plaatsen van beide voeten op de grond toe. Het kopen van een gebruikte off-road motorfiets in de VAE is dus perfect voor mensen met problemen met de zithoogte.

Hoog: Het Race Motor Bike Seat voor lange afstanden gaat meer dan 200 mijl en tot 220 mijl. De meerderheid van de racing motorstoelen heeft een opgegeven bereik van 100-220 mijl, en hoewel sommige bestelwagens verder kunnen gaan dan 200 mijl, kan koud weer het bereik op sommige modellen verminderen tot slechts 50 mijl.  

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/racing-motor-bike-seat-market-10881

Racing Motor Bike Seat Markt per fietstype

Lichtgewicht racefiets: Lichtgewicht, efficiënte fietsen voor recreatief rijden, voornamelijk (maar niet alleen) op verharde wegen, met vals stuur en kleine banden. Aero, lichtgewicht, endurance, touring en all-road zijn enkele van de verschillende modes.

Middle Weight Racing Bike: Met een gewicht van een toen opmerkelijke 722 pond, de Harley-Davidson FLH1200 en een 583-lb. Honda Gold Wing GL1000. De Gold Wing is een naakte motorfiets die nog steeds vastzit in een vervlogen periode waarin weinig fabrikanten hun eigen kuip produceerden. Alle BMW’s zijn oneerlijk, met uitzondering van de 474-lb. Met zijn kleine café-racer stuurkuip is de R90/S de grootste wegbrander van het merk. Al het andere in het artikel is kleiner dan wat we momenteel een middengewicht zouden noemen, of zelfs kleiner.

Super Bike: Superbikes zijn motorfietsen met een hoge cilinderinhoud en hoge prestaties. Deze motorfietsen, die gebruikmaken van technologie die is aangepast voor weggebruik uit de racerij, zijn vaak de vlaggenschipmodellen voor veel fabrikanten. Superbike-racen is een soort motorcompetitie die zwaar gemodificeerde productiemotoren gebruikt in tegenstelling tot MotoGP, die motorfietsen gebruikt die op maat zijn gemaakt voor het evenement.

Trending onderzoeksrapporten verkennen @

Amfibische ATV-markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/amphibious-atv-market-10684

Automatische high beam control markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automatic-high-beam-control-market-8323

Automobile Care Products Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automobile-care-products-market-8657

Automotive Actieve Purge Pump Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-active-purge-pump-market-6258

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Racing Motor Bike Seat Market Share,Racing Motor Bike Seat Market Trends,Racing Motor Bike Seat Market Technology,Racing Motor Bike Seat Market Manufacturers,Racing Motor Bike Seat Market Forecast