header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Purifier Market Top Player Analyse, Grootte, Concurrentie aandeel, Huidige trends, Technologie, Vraag drivers, Ontwikkelingsstatus en Voorspelling 2030

Mar 10, 2023 12:00 PM ET

Water Purifier Marktonderzoek Insights

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde markt voor waterzuiveraars naar verwachting een CAGR van ~ 17,58% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 175,54 miljard in 2030.

Het integreren van geavanceerde technologieën zal gevestigde bedrijven in staat stellen om te investeren in slimme luchtreinigers. De wens voor waterzuiveraars die het gebruik kunnen volgen en waarschuwingen of meldingen kunnen geven na hun onderhoudscyclus, zal het marktaandeel van waterzuiveraars helpen groeien. Fabrikanten van waterzuiveraars zullen investeren in Azië-Pacific en Latijns-Amerika vanwege de aanzienlijke vraag vanuit groeiende economieën.

Deelnemers uit de industrie zullen blijven investeren in technische ontwikkelingen vanwege de stijgende vraag naar immuunsysteem en afslankproducten. Vanwege de hoge onderhoudskosten van filters kunnen toonaangevende bedrijven het de komende jaren moeilijk vinden om hun penetratie te vergroten. Vanwege het wereldwijde tekort aan drinkbaar water, de toegenomen verstedelijking en de toenemende industrialisatie, neemt de behoefte aan deze schoonmakers toe.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Amway Corporation
  • SMITH CORPORATION (AQUASANA INC.)
  • BESTE WATERTECHNOLOGIE
  • EUREKA FORBES BEPERKT
  • HALO SOURCE INC
  • KENT RO SYSTEM LTD
  • LG ELEKTRONICA
  • Panasonic Bedrijf
  • SUEZ WATER TECHNOLOGIES & OPLOSSINGEN
  • Tata Chemicals Ltd

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2178

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2022

USD 56,5 miljard

Marktgrootte 2023

USD 66,43 miljard

Marktgrootte 2030

USD 175,54 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

17.58% (2023-2030)

Belangrijkste marktkansen

Stijging van het besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking van de landen in Azië en de Stille Oceaan

Belangrijkste marktdynamiek

Zich snel ontwikkelende economie Overheidsinitiatieven voor zuiver water Groeiende bevolking

Marktsegmentatie van waterzuiveraars

De wereldwijde markt voor waterzuiveraars is gesegmenteerd in technologie, eindgebruiker, distributiekanaal en draagbaarheid.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in Uv, RO en gravity-based. Het RO-segment was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. RO (Reverse Osmosis), gebruikt in zowel industriële processen als de productie van verbruikswater, kan een breed scala aan biologische soorten (basismicroben) en afgebroken en verspreide chemische soorten uit water verwijderen. Deze geavanceerde filters worden ten zeerste aanbevolen voor de behandeling van hard water omdat ze 99% verontreinigende stoffen kunnen verwijderen.

De markt is gesegmenteerd op basis van eindgebruikers in commercieel en residentieel. Het residentiële segment was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor waterzuiveraars. De vraag voedt de opkomst van het residentiële segment, omdat mensen zich meer bewust worden van de gevaarlijke verontreinigingen en ziektekiemen die aanwezig zijn in het water dat wordt geleverd aan huizen en andere sectoren.

Op basis van draagbaarheid is de markt gesegmenteerd in draagbaar en niet-draagbaar. Het draagbare segment was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor waterzuiveraars. Vanwege hun gemak en gebruik zijn draagbare waterzuiveraars goed voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde waterzuiveraarindustrie. De ideale gebruikers van deze reinigers zijn degenen die zich bezighouden met extreme sporten zoals bergbeklimmen.

Op basis van distributiekanalen is de markt gesegmenteerd in retail, directe en online verkoop. Directe verkoop domineert de markt in 2021. Aangezien professionele installateurs waterzuiveraars installeren, klanten geld besparen en gedurende een bepaalde tijd gratis onderhoudsdiensten bieden, zal het retailsegment naar verwachting een aanzienlijke groei in de markt laten zien. Vanwege hun gemak en gebruik zijn draagbare waterzuiveraars goed voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde waterzuiveraarindustrie.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2178

Regionale analyse van de markt voor waterzuiveraars

Noord-Amerika domineerde de markt voor waterzuiveraars in 2021. Insiders uit de industrie verwachten aanzienlijke investeringen in point-of-use filters voor lichtere toepassingen in de VS en Canada. De marktprognose voor Noord-Amerika zal gunstig zijn naarmate point-of-entry-filters vaker voorkomen in residentiële en commerciële toepassingen. In de komende jaren zullen RO-filters en andere waterzuiveringstechnologieën aan populariteit blijven winnen in de regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor waterzuiveraars. Vanwege de groeiende bevolking van de regio, vooral in China en India. Door kerngezinnen en de bevolkingstoename neemt het aantal woningen toe. Hierdoor wordt de markt voor waterzuiveraars gedreven. Een toename van het besteedbare geld van de bevolking, een toename van de prevalentie van door water overgedragen ziekten, een toename van watervervuiling als gevolg van industriële expansie en een toename van gezondheidsproblemen.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING 17

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT 19

1.1.1 WERELDWIJDE MARKT VOOR WATERZUIVERAARS, PER PRODUCTTYPE 20

1.1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR WATERZUIVERAARS, NAAR EINDGEBRUIK 21

1.1.3 WERELDWIJDE MARKT VOOR WATERZUIVERAARS, PER REGIO 22

2 MARKTINTRODUCTIE 23

2.1 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK 23

2.2 ONDERZOEK DOELSTELLING 23

2.3 MARKTSTRUCTUUR 24

2.4 BELANGRIJKSTE AANKOOPCRITERIA 24

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE 25

3.1 ONDERZOEKSPROCES 25

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK 26

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK 27

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG 28

3.5 PROGNOSEMODEL 29

3.6 LIJST VAN AANNAMES &BEPERKINGEN 30

4 MARKTINZICHTEN 31

Voortzetten…

Spreek met de analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2178  

Ook meer gerelateerde rapporten –

India Rijst Maalmarkt

India Color Sorter Markt

Markt voor elektrisch gereedschap

Markt voor mechanisch handgereedschap

Schuurpads Markt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US)

+44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Water Purifier Market Services,Water Purifier Market Products,Water Purifier Market Size,Water Purifier Market Share,Water Purifier Market Forecast,Water Purifier Market Report