header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Contactors Markt Top Fabrikanten Verkoop, Aandeel, Grootte, Groei drivers, Regio’s, Vraag, Professionele Analyse en Voorspelling 2023 – 2030

Mar 13, 2023 6:00 PM ET

Contactors Marktonderzoeksrapport 2023 Wereldwijde analyse van producten (DC-aannemers en AC-aannemers), per eindgebruiker (elektrische voertuigen {personenauto’s, bedrijfsvoertuigen, bussen}, hernieuwbare energie, opslag, lucht- en ruimtevaart & défense, industriële machines en anderen), en per regio – prognose 2030

Contactors Marktoverzicht

De CAGR voor de Contactor-markt zal naar verwachting usd 0,52 miljard bereiken in 2030, met 6,3% CAGR tijdens de prognoseperiode.

Schakelaars zijn apparaten die worden gebruikt voor het schakelen en regelen van elektrische stroomcircuits. Schakelaars worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder HVAC-systemen, lichtregeling, motorregeling en stroomverdeling.

De wereldwijde markt voor contactors zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien, gedreven door de toenemende vraag naar energie-efficiënte oplossingen en de toenemende acceptatie van industriële automatisering. Volgens een rapport van MRFR zal de markt naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van ongeveer 6,3% tussen 2022 en 2030.

Marktgrootte 2021

USD 0,32 miljard

Marktgrootte 2022

USD 0,34 miljard

Marktgrootte 2030

USD 0,52 miljard

Voorbeeldrapport aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4143

Contactors Markt Belangrijkste Spelers

  • Siemens (Duitsland)
  • Eaton (Ierland)
  • ABB (Zwitserland)
  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)
  • TE Connectivity (Zwitserland)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • LSIS Co Ltd (Zuid-Korea)
  • CG Power en Industriële Oplossingen (India)
  • Larsen &Toubro Limited (Indië)
  • Phoenix Contact (Duitsland)
  • Rockwell Automation Inc. (VS)

Contactors Marktsegmentatie

Kijkend naar de nieuwste onderzoeksanalyse, kan de schakelaar-industrie worden opgesplitst op basis van type, product, spanning, eindgebruik en verschillende polen. Van alle segmenten van deze markt zal het vacuümschakelaarsegment een enorme groei doormaken tijdens de prognoseperiode. Ook zal de stijgende vraag naar een HVAC-systeem met ingebouwde vacuümaannemers door de verwerkende industrie, productie-industrie, commerciële en grote wooncomplexen een andere factor zijn die verantwoordelijk is voor de verheffing van dit segment tegen het einde van de prognoseperiode.

Als we naar deze industrie kijken, is deze op basis van type gecategoriseerd in solid-state schakelaars, magnetische schakelaars, vacuümschakelaars en verlichtingsschakelaars.

Verder op basis van product, het heeft DC-schakelaars en AC-schakelaars.

Op basis van verschillende polen heeft het 2 polen, 3 polen, 4 polen en anderen.

Op basis van spanning heeft het laagspanning, middenspanning en hoogspanning.

Ten slotte heeft het op basis van eindgebruik automotive, energie, olie, gas, voedsel en dranken, bouw, mijnbouw, datacenters, FA-robots, batterijsystemen voor energieopslag, AGV, AMR en anderen.

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

  1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
  2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
  3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
  4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
  5. Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
  6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

 

Aanpassing aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4143

Contactors Markt Regionale Analyse

Als we kijken naar het marktaandeel van contactors en andere details, werkt deze industrie opmerkelijk in vijf belangrijke regio’s van de wereld, namelijk Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Tijdens de prognoseperiode zal de regio Azië-Pacific deze markt domineren vanwege de toename van de vraag naar aannemers als gevolg van de groeiende bevolking in de ontwikkelingslanden zoals China en India. Ook de toename van het inkomen per hoofd van de bevolking van mensen in deze regio is een andere factor die de vraag naar een aannemer in grote mate zal stimuleren tijdens de prognoseperiode. Tot slot met het stijgende aantal auto’s in dezeregio die op zijn beurt heeft geleid tot een toename van de toepassing van schakelaars bij het handhaven van de effectieve belasting aan de vraagzijde van autosystemen.

Op basis van de gegevens verkregen uit de analyse van de contactorindustrie, zijn de prominente spelers op deze markt Panasonic Corporation of North America, Rockwell Automation, Inc. Larsen & Toubro Limited, CG Power and Industrial Solutions Limited, Mitsubishi Electric Corporation, Toshiba Corporation.

Nieuws uit de industrie

Volgens het laatste rapport van de American Automotive Policy Council zal het aantal voertuigen dat in de Verenigde Staten van Amerika wordt geproduceerd naar verwachting 12 miljoen bereiken tegen het midden van de prognoseperiode die 2025 is. De belangrijkste spelers van deze markt proberen een effectief leermanagementsysteem te ontwikkelen, zodat aannemers efficiënt kunnen werken.

Blader door rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/contactor-market-4143

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Contactors Market Share Report,Contactors Market Companies,Contactors Market Trends,Contactors Market Forecast