header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hardware security modules Marktanalyse, inzichten, trends, vraag en industriegrootte zullen in 2030 USD 3,2 miljard bereiken

Mar 13, 2023 3:20 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor hardwarebeveiligingsmodules naar verwachting een CAGR van ~ 14,4% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 3,2 miljard in 2030.

Een hardwarebeveiligingsmodule is een fysiek computersysteem dat digitale sleutels beschermt en beheert, coderings- en decoderingsfuncties voor digitale handtekeningen, snelle verificatie en andere cryptografische functies uitvoert. Meestal komen dergelijke modules in de vorm van een plug-inkaart of een externe eenheid die rechtstreeks is aangesloten op een computer of netwerkserver. Organisaties hebben hardwarebeveiligingsmodules nodig om het vertrouwen van klanten in de digitale wereld te behouden. Ze zullen volledige cyberaanvalbestendige beveiliging bevestigen. De enorme vraag naar hardwarebeveiligingsmodules begon bij de bank- en financiële instellingen om de betalingsprocedure te beschermen via creditcards en betaalpassen van grote bedrijven, waaronder Mastercard en Visa. De Covid-19-pandemie heeft een grote impact gehad op de markt voor hardwarebeveiligingsmodules. Het opschorten van nieuwe bouwschema’s over de hele wereld heeft de vraag naar analoge halfgeleiders verminderd. Als gevolg van de implementatie van strikte regels door de overheid, die de toeleveringsketens verstoorden, hebben fabrikanten over de hele wereld geen nieuwe hardwarebeveiligingsmodules opgenomen omdat werknemers thuis zijn gebleven vanwege lockdowns die door de overheid werden opgelegd om de verspreiding van de infectie te reguleren. Het virus had een belangrijk effect op de markt sinds de productie en de toeleveringsketen werden stopgezet.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2410

Hardware beveiligingsmodules Markt belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn International Business Machines Corporation (VS), FutureX (VS) en Hewlett-Packard Enterprise Development LP (VS) SWIFT (België), Atos SE (Frankrijk), Ultra-Electronics (VK), Gemalto NV (Amsterdam), Thales e-Security, Inc. (VS), Utimaco GmbH (Duitsland) en Yubico (VS)

Regionale analyse

Europa had de grootste omzet op de markt voor hardwarebeveiligingsmodules. De opleving van de groei van de markt zal naar verwachting worden gestimuleerd door het zeer competitieve landschap van de regionale markt. Het aanzienlijke bestaan van belangrijke bedrijven die cloudgebaseerde diensten leveren op de markt voor hardwarebeveiligingsmodules in Europa voor verschillende verticals, zoals gezondheidszorg en IT &telecom, draagt ook bij aan de groei van de markt in deze regio.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hardware-security-modules-market-2410 ophalen

Hardware Security Modules Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor hardwarebeveiligingsmodules is gesegmenteerd in type, toepassing en eindgebruiker

Op basis van type is de wereldwijde markt voor hardwarebeveiligingsmodules gesegmenteerd in LAN-gebaseerde HSM-netwerkconnectie, HSM, PCEI-gebaseerde / ingebedde plug-ins HSM en USB-gebaseerde draagbare HSM. De LAN-gebaseerde HSM zal naar verwachting het hoogste marktaandeel hebben tijdens de geschatte periode. USB-gebaseerde HSM zal naar verwachting de hoogste CAGR hebben. Het zal naar verwachting ook een relatief hoog marktaandeel hebben.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor hardwarebeveiligingsmodules gesegmenteerd in SSL, TSL, verificatie, betalingsverwerking, code- en documentondertekening, codering op toepassingsniveau, databasecodering, PKI en referentiebeheer. Het authenticatiesubsegment zal naar verwachting tot 2022 het hoogste marktaandeel hebben. Het zal ook de maximale CAGR hebben. Daar zijn veel redenen voor. Een daarvan is het feit dat verschillende stukjes gegevens en informatie online verschillende niveaus van authenticatie nodig hebben om veilig te worden gemeten.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2410

Op basis van de eindgebruiker is de wereldwijde markt voor hardwarebeveiligingsmodules gesegmenteerd in bank- en financiële diensten, energie en nutsbedrijven, detailhandel en consumentenproducten, overheidstechnologie en -communicatie, industrie en productie, gezondheidszorg en life sciences

Gerelateerde rapporten:

Snelheidssensor Markt Onderzoeksrapport: Informatie per technologie, per toepassing en regio — Prognose tot 2030

Industriële sensormarkt Onderzoeksrapport: Informatie per sensortype, per type, per technologie per eindgebruikerIndustrie en regio

Markt voor gezichtsherkenning: informatie per technologie, per service, per component, per eindgebruiker en regio – voorspelling tot 2030

Autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt: informatie per component en regio – Prognose tot 2030

Militaire communicatiemarkt: informatie per type, per toepassing, per platform en per regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Hardware Security Modules Market,Hardware Security Modules Market Size,Hardware Security Modules Market Share,Hardware Security Modules Market Analysis,Hardware Security Modules Market Trends,Hardware Security Modules Market Growth,Hardware Security Modules Market Research,Hardware Security Modules Market Reports