header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stijgende vraag naar lichtgewicht en kosteneffectieve verpakkingen stimuleert de groei van de markt voor dunne wandverpakkingen

Mar 13, 2023 7:00 PM ET

De Thin Wall Packaging Market zal een waarde van USD 52.323 miljoen behalen en een CAGR van 4,1% tussen 2020-2030.

De markt voor dunwandige verpakkingen is getuige van een aanzienlijke groei als gevolg van de toenemende vraag naar lichtgewicht en kosteneffectieve verpakkingsoplossingen. Dunwandige verpakkingen verwijzen naar plastic containers die dun en licht in gewicht zijn, maar een hoge sterkte en duurzaamheid hebben. Deze containers worden veel gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie voor het verpakken van producten zoals zuivel, bakkerij en diepvriesproducten. De markt wordt ook gedreven door de groeiende vraag naar gemaksvoedsel, veranderende levensstijlen en een toenemend besteedbaar inkomen. Belangrijke spelers op de markt zijn Berry Global Inc., Plastipak Holdings Inc. en Reynolds Group Holdings Ltd. De markt zal naar verwachting blijven groeien als gevolg van de toenemende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen.

Vanwege de dringende noodzaak om het gewicht van de verpakking te verminderen in overeenstemming met de strenge voedsel- en consumentenveiligheidswetten, wordt verwacht dat de wereldwijde Thin Wall Packaging-markt tijdens de verwachte periode een aanzienlijke groei zal doormaken. De vraag in de markt zal de komende jaren toenemen als gevolg van langetermijngroei- en duurzaamheidsdoelstellingen voor organisaties in de verpakkingssector, waarbij vaak recycling en het gebruik van grondstoffen uit biobased bronnen betrokken zijn.

De visuele aantrekkelijkheid van artikelen helpt merkeigenaren zich te onderscheiden van de concurrentie in de snel evoluerende markt voor consumentengoederen, waardoor de zichtbaarheid van producten en de aantrekkingskracht van de consument toenemen. De verpakkingssector is afhankelijk van productieoptimalisatie, wat de marginale marges van de handel beïnvloedt. Een kosteneffectief productieproces wordt mogelijk gemaakt door de grote vloeibaarheid van dunwandige verpakkingen, kortere cyclustijden, uitgebalanceerde mechanische kwaliteiten en uitstekende organoleptische eigenschappen.

De markt voor skinny wall verpakkingen zal ook worden gedreven door verbeterde stapelbaarheid tijdens opslag als gevolg van gewichtsvermindering. Dit draagt direct bij aan een minimaal verbruik van vloeroppervlak tijdens opslag en doorvoer, waardoor deuren worden geopend om de opslagkosten te verlagen. Tijdens de prognoseperiode zullen hogere milieu-emissieprestaties, recycleerbaarheid en een lagere kans op breuk /verlies tijdens het transport van invloed zijn op de vraag van de consument naar het product.

Download PDF-voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6735

Regionale analyse

De dominantie van de markt voor dunwandige verpakkingen verspreidt zich naar vier andere regio’s: Noord-Amerika, delen van Europa, de regio Azië-Pacific en bepaalde andere delen van de wereld. Het gebied Azië-Pacific wordt beschouwd als de belangrijkste sector en er is opgemerkt dat deze regio sneller uitbreidt dan andere. De groei van de industrie was de oorzaak van de bedrijfsuitbreiding in de regio. De marktomvang voor dunwandige verpakkingen wordt beïnvloed door isolatie, stijgende middenklasse-inkomens en penetratie van handelsbewegingen. De marktomvang wordt vergroot door de vraag naar kant-en-klare producten, met name onder consumenten.

Segmentatie

De Thin Wall Packaging Market is verdeeld in verschillende segmenten.

De markt is verdeeld in Thermoforming en Injection Molding op basis van het productieproces. Het marktaandeel en de vraag naar het spuitgietproces nemen toe vanwege de vele voordelen, waaronder verminderde productietijd, kosten en afval. Vanwege de hoge mate van uniformiteit in vergelijking met de thermovormtechniek, is er veel vraag naar spuitgegoten dunwandige verpakkingen.

De markt is gesegmenteerd op materialen in polyvinylchloride, polypropyleen, polyethyleen, polyethyleen, tereftalaat en polypropyleen. Het biedt een uitstekende isolatie en weerstand tegen ongedierte en vocht. Bovendien is het een geliefde optie voor klanten en merkeigenaren vanwege de eenvoud van verwerking, het kleine gewicht en de minimale impact op het milieu.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6735

Belangrijkste spelers

Amcor Limited (Australië), Reynolds Group Holdings (Auckland), Berry Global Inc. (de VS), RPC Group PLC (VK), Silgan Holdings (vs), Mold-Tek Packaging (India), Double H Plastics (vs), Ilip SRL (Italië), Greiner Packaging International GmbH (Oostenrijk) en Groupe Guillin (Frankrijk)

Recente ontwikkelingen

Berry Global en materiaalleverancier Borealis hebben een overeenkomst die in mei 2021 in werking treedt en Berry Global toegang geeft tot circulaire polyolefinen gemaakt van gerecyclede chemicaliën. Dankzij dit zal Berry in 2025 600 miljoen pond aan post-consumer gerecycled materiaal kunnen gebruiken.

 In oktober 2021 kondigde Wendy’s een nieuwe samenwerking aan met Berry Global en LyondellBasell, twee grote spelers in de verpakkings- en kunststofindustrie. De samenwerking zal Wendy’s overgang naar transparante plastic drinkbekers met één substraat van met plastic beklede papieren bekers met beperkte recycling ondersteunen. Recycling maakt een belangrijke stap naar circulariteit mogelijk voor meer consumenten.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/thin-wall-packaging-market-6735

Gerelateerd rapport

Global Fresh Food Packaging Market Research Report Voorspelling tot 2030                    https://www.marketresearchfuture.com/reports/fresh-food-packaging-market-2498

Global Inventory Tags Market Research Report – Prognose tot 2030                                               https://www.marketresearchfuture.com/reports/inventory-tags-market-2625

Electronic Goods Packaging Market Research Reportâ € “Wereldwijde prognose tot 2030                https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-goods-packaging-market-3118

Stretch Packaging Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030                         https://www.marketresearchfuture.com/reports/stretch-packaging-market-4423

Plastic Caps and Closures Marktonderzoeksrapport -Prognose 2030                                              https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-caps-closures-market-4920

Canned Food Packaging Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2028                https://www.marketresearchfuture.com/reports/canned-food-packaging-market-5106

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalistleden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Thin Wall Packaging,Thin Wall Packaging Market,Thin Wall Packaging Market Size