header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stijgende vraag naar thermisch papier in de detailhandel en verpakkingsindustrie stimuleert marktgroei

Mar 13, 2023 6:00 PM ET

Thermal Paper Market zal naar verwachting de marktwaarde van meer dan USD 6,03 miljard overtreffen tegen het jaar 2028, terwijl een CAGR van 5,2% wordt geregistreerd tijdens de prognoseperiode 2021-2028

De markt voor thermisch papier is een nichemarkt die voornamelijk wordt aangedreven door de vraag naar ontvangsten en etiketten die worden gebruikt in de detailhandel, gezondheidszorg en transportsector. Thermisch papier is een speciaal type papier dat van kleur verandert wanneer het wordt blootgesteld aan hitte en er is geen inkt of toner voor nodig. De markt zal naar verwachting groeien als gevolg van de stijgende vraag naar point-of-sale (POS) -systemen, de groeiende e-commerce-industrie en toenemende toepassingen in de gezondheidszorg.

Thermisch papier is een soort speciaal papier dat de kleur transformeert wanneer het ondergeschikt is aan warmte en informatie afdrukt zonder dat er conventionele inkt nodig is. Het effect wordt vervuld door een mengsel van warmtegevoelige kleurstoffen en kleuruitvinders tijdens het productieproces op het basispapier te coaten. Deze composieten omvatten leuco-kleurstoffen, organische zuuruitvinders en sensibilisatoren. Lecco kleur bestaat uit een kleurloos kristallijn poeder dat smelt onder hitte en mengt met een organisch zuur, ook bekend als een uitvinder, om een ondoorzichtige kleur te vormen.

Regionale analyse

Europa zal naar verwachting de markt leiden vanwege de grote retailsector in de regio, bestaande uit een groot aantal POS-outstations en digitale factureringsapparatuur. Evenzo opent de vraag naar dit papier voor medische toepassingen in de regio een enorme kans voor de groei van het verzoek. De markt in Noord-Amerika zal worden bepaald door de groei van de retailsector in de VS. Aan de andere kant zal de markt voor thermisch papier in Azië-Pacific worden aangedreven door de groei van de POS-terminals en het aantal kaartgebonden deals in de regio. Ook heeft de structuurontwikkeling in landen vergelijkbaar met India en China de vraag naar marketing in de reis- en entertainmentsector doen toenemen, waardoor ze in een aanzienlijke marktgroei presteren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/880

De vraag naar tags en labels is aanzienlijk toegenomen in Latijns-Amerika als gevolg van de vraag vanuit de drankenindustrie die in de regio aanwezig is. Aan deze vraag kan worden voldaan door papieren markers en zal daarom naar verwachting weelderige groeimogelijkheden voor het verzoek opleveren. De markt in het Midden-Oosten en Afrika zal de groei van de logistieke sector van de regio volgen, die groeit als gevolg van de grote scheepvaartindustrie die in de regio aanwezig is.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor thermisch papier is gesegmenteerd in technologie en toepassing. 

Op basis van technologie is de wereldwijde markt voor thermisch papier gesegmenteerd in directe thermische, thermische overdracht en andere.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor thermisch papier gesegmenteerd in point-of-sale (POS), loterij en gaming, labels en andere.

Regionale analyse

Qua regio is de wereldwijde markt voor thermisch papier gesegmenteerd in Noord-Amerika, landen in Azië en de Stille Oceaan, Europese landen en de rest van de wereld (RoW). 

De Noord-Amerikaanse regio zal tegen het einde van de prognoseperiode het grootste marktaandeel hebben. Vanwege de wijdverspreide toename van het aantal inzendingen en aanvragers uit verschillende industrieën zoals farma en medisch, voedsel en drank, en anderen, zal de Amerikaanse markt naar verwachting de groei in de Noord-Amerikaanse regio leiden. In navolging van de trend zal de APAC-regio naar verwachting de grootste groei doormaken. Grote landenspelers als India en China zullen naar verwachting het leeuwendeel van de groei voor hun rekening nemen. Deze regio’s zien een toename van de vraag naar verpakte voedingsmiddelen. Daarnaast wordt verwacht dat de retail- en voedingsmiddelen- en drankenindustrie-eenheden zullen uitbreiden.

Belangrijkste spelers

  • Ricoh (Japan)
  • Oji Holdings Corporation (Japan)
  • Appvion L.L.C (VS)
  • Papier fabrik (UK)
  • Koehler Paper (Duitsland)
  • Mitsubishi HiTec Paper Europe GmbH (Duitsland)
  • Hansol EuropeB.V. (Nederland)
  • GOUD HUASHENG PAPER CO LTD (China)
  • Henan Provincie JiangHe PaperCo. Ltd (China)

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/thermal-paper-market-880

De markt voor thermisch papier ervaart een enorme toename van de vraag naar papier als gevolg van de druktransacties en ontvangsten van verschillende bedrijven. De papieren zijn betrouwbaar en gaan lang mee. Deze ontvangsten hebben een hoog gebruik in de ziekenhuizen vanwege de vele bedragen aan factureringToepassingen.

Rapport gerelateerde verpakkingscategorieën

Aerosol Can Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030            https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerosol-can-market-2097

Vacuümverpakking Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030            https://www.marketresearchfuture.com/reports/vacuum-packaging-market-2111

Antimicrobiële verpakkingen Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2030            https://www.marketresearchfuture.com/reports/antimicrobial-packaging-market-2167

Meat, Poultry, Seafood Packaging Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030            https://www.marketresearchfuture.com/reports/meat-poultry-seafood-packaging-market-2351

Geconverteerd marktonderzoeksrapport voor flexibele verpakkingen – Wereldwijde prognose tot 2027            https://www.marketresearchfuture.com/reports/converted-flexible-packaging-market-2374

Global Ampoules Packaging Market Research Report – Prognose tot 2030               https://www.marketresearchfuture.com/reports/ampoules-packaging-market-2420

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Thermal Paper,Thermal Paper Market,Thermal Paper Market Size