header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive aluminiummarkt zal naar verwachting 133,51 miljard USD bereiken van USD 50,94 miljard in 2022, bij een CAGR van 12,80% tot 2030

Mar 14, 2023 12:00 PM ET

De wereldwijde markt voor aluminium voor auto’s werd in 2021 gewaardeerd op USD 40,62 miljard en zal naar verwachting usd 133,51 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 12,80% tijdens de prognoseperiode 2022 tot 2030.

Automotive Aluminium Marktonderzoek Insights:

In de vorm van aluminiumsulfaten, waartoe ook vanadiumoxiden, silicium, aluminiumhydroxide, titanium, chroom, zwavel, zwavelzuurcalcium, gallium, ijzer en magnesiumcarbonaten behoren, is bauxiet een mineraal dat wordt gebruikt om aluminium te maken. In vergelijking met staal is aluminium aanzienlijk lichter, heeft het een hoge treksterkte en is het eenvoudig te vormen. Daarom is het een populaire optie in de autosector.

Autofabrikanten richten zich op het verbeteren van prestaties, brandstofefficiëntie en lage koolstofemissies zonder afbreuk te doen aan de veiligheid, grootte of capaciteit, wat een aanzienlijke toename van de aluminiummarkt voor auto’s heeft veroorzaakt.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde aluminiummarkt voor auto’s zijn Alcoa Corporation (VS), Novelis Inc. (VS), UACJ Corporation (Japan), Norsk Hydro ASA (Noorwegen), AMG Advanced Metallurgical Group (Nederland), Constellium (VS), Aluminum Corporation of China Limited (CHALCO) (China), Rio Tinto Group (VK), Aleris Corporation (VS), Autoneum Holding AG (Zwitserland), Dana Limited (VS), ElringKlinger AG (Duitsland), Progress-Werk Oberkirch AG (Duitsland), JINDAL ALUMINIUM LTD. (India), Kaiser Aluminum (VS) en Lorin Industries (VS).

Vraag een gratis voorbeeld van een rapport aan @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10728

Automotive Aluminium Marktsegmentatie:

Automotive Aluminium markt Per producttype: In vergelijking met andere soorten aluminium vormt gegoten aluminium het grootste deel van de wereldwijde automotive aluminium markt. Gegoten aluminium is een bepaald soort metaal dat wordt verwarmd tot een extreem hoge temperatuur, in de gewenste vorm wordt gegoten en vervolgens wordt gekoeld om de grotere items te maken. Het wordt gebruikt in de auto-industrie om een breed scala aan voertuigmodellen en -vormen te creëren.

Gewalst aluminium: Gewalst aluminium stelt de producent in staat om zijn producten in verschillende vormen te presenteren, waaronder platen, folies en platen. Meer flexibiliteit is mogelijk bij het gebruik van dit type aluminium, waardoor het gebruik ervan in hedendaagse industrieën wordt verbreed.

Metaal dat na verhitting tot een hoge temperatuur door een matrijs is geëxtrudeerd, produceert een robuuste vorm van aluminium. Na verhitting wordt dit metaal op een extrusiepers gezet. Dakrails en schuifdaken van voertuigen zijn gemaakt van dit soort aluminium.

Automotive aluminium markt per toepassing:

Aandrijflijn: Het deel van een voertuig dat de aangedreven wielen van aandrijving voorziet, is de aandrijflijn. Het bestaat uit de aandrijflijn, de machine en de motor. Omdat aluminium een goede sterkte en flexibiliteit heeft, wordt het door fabrikanten gebruikt om dit cruciale onderdeel van de auto te creëren. De markt voor automotive aluminium zal naar verwachting worden gedomineerd door deze categorie.

Chassis &Suspension: Een van de belangrijkste structuren in een auto is het chassis. Het ondersteunt de aandrijflijn en de carrosserie van het voertuig. Het gebruik van aluminium in het chassis maakt het licht in gewicht en duurzaam. De ophanging vermindert de schokken in het voertuig en absorbeert de schok tijdens het rijden.

Carrosserie: De carrosserie van het voertuig is de belangrijkste draagstructuur waaraan alle andere componenten zijn bevestigd. De carrosserie van een moderne auto bestaat uit het motorgedeelte, het passagierscompartiment en een kofferbak. Het lichaam kan tegenwoordig van veel verschillende materialen worden gemaakt. Het gebruik van aluminium maakt de auto licht en soepel. Aluminium biedt verschillende voordelen ten opzichte van het staal in de carrosserie, wat het gebruik van aluminium in de markt verbetert.

Automotive Aluminium markt Per voertuigtype, een voertuig dat bedoeld is voor het vervoer van passagiers. De meeste personenauto’s zijn gemotoriseerde voertuigen die worden gebruikt om passagiers over de openbare weg te verplaatsen. Een personenauto mag een gewicht van 3,5 ton en maximaal 9 zitplaatsen dragen.

LCV: Ook bekend als een licht bedrijfsvoertuig, deze categorie omvat pick-uptrucks, minibusjes en driewielers. De meest effectieve voertuigen voor het snel en binnen een gewenst gebied verplaatsen van goederen zijn lichte commerciële vrachtwagens.

HCV: Zware bedrijfsvoertuigen worden HCV’s genoemd. Voertuigen met een brutogewicht van meer dan 3500 kilogram zijn inbegrepen.

Vraag om maatwerk:

<ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10728″>https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10728  

Automotive Aluminium Markt Regionale Analyse:

Noord-Amerika: De invoering van Corporate Average Fuel Economy (CAFE) -vereisten in deze regio is wat de Noord-Amerikaanse markt voor aluminium voor auto’s drijft. De Noord-Amerikaanse regio domineert de wereldmarkt voor aluminium dat in auto’s wordt gebruikt. De vraag naar voertuigen in de Amerikaanse autosector is in maart 2020 sterk gedaald. De verkoop van voertuigen daalde met 38% op jaarbasis als gevolg van de COVID-19-epidemie. Verwacht wordt dat de verkoop van personenauto’s in de projectieperiode zal stijgen, omdat het land veel stappen onderneemt om de expansie van de auto-industrie te stimuleren, waardoor de vraag naar aluminium voor auto’s in de daaropvolgende jaren wordt aangewakkerd.

Europa: De stijgende bevolking van het continent en de vraag naar geavanceerde autotechnologieën zullen naar verwachting leiden tot een sterke vraag naar aluminium in de automobielsector. Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Rusland zijn belangrijke aanjagers van marktgroei.

Azië-Pacific: Door de snelle industrialisatie van de regio heeft Azië-Pacific de snelst groeiende regionale markt. Opkomende economieën zoals India, Zuid-Korea, Thailand en Maleisië hebben het grootste groeipotentieel. Omdat er meer discretionair geld in de regio is, is er een groeiende vraag naar luxe voertuigen, wat heeft geleid tot een constante uitbreiding in de Aziatisch-Pacifische auto-aluminiummarkt.

Praat met een expert:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10728

INHOUDSOPGAVE

  1. SAMENVATTING

1.1. Analyse van de aantrekkelijkheid van de markt

1.1.1. Wereldwijde automotive NVH-materialenmarkt, per productvorm

1.1.2. Wereldwijde nvh-materiaalmarkt voor auto’s, per voertuigtype

1.1.3. Wereldwijde nvh-materiaalmarkt voor auto’s, per toepassing

1.1.4. Wereldwijde markt voor actieve ingrediënten, per regio

  1. MARKTINTRODUCTIE

2.1. Definitie

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.3. Marktstructuur

  1. ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1. Onderzoeksproces

3.2. Primair onderzoek

3.3. Secundair onderzoek

3.4. Schatting van de marktomvang

3.5. Prognosemodel

3.6. Lijst van aannames & aannames

  1. ANALYSE VAN MARKTFACTOREN

4.1.1. Inleiding

4.1.2. Stuurprogramma’s

4.1.3. Beperkingen

4.1.4. Mogelijkheden

4.1.5. Uitdagingen

4.1.6. Tendensen

  1. MARKTDYNAMIEK

5.1. Analyse van de toeleveringsketen

5.2. Leveranciers van grondstoffen

5.3. Automotive aluminium fabrikanten

…Voortgezet.

Exclusieve gerelateerde rapporten:

Automotive Gear Markt

Automotive Alloy Wheel Markt

Automotive Intercooler Markt

Automotive Clutch Markt

Automotive Pompen Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en te doenmeer, die helpen om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Aluminum Market Sales,Automotive Aluminum Market Revenue,Automotive Aluminum Market Demand,Automotive Aluminum Market Forecast,Automotive Aluminum Market Trends