header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de flying car-markt wordt geschat op een CAGR van 43,70% en stimuleert wereldwijde eisen, investeringen, trends in de sector en zakelijke prognoses tot 2030

Mar 14, 2023 12:00 PM ET

Flying Car Markt Overzicht

De wereldwijde markt voor vliegende auto’s zal naar verwachting groeien met een CAGR van 43,70% tijdens de prognoseperiode. Volgens de markt voor vliegende auto’s zal de wereldwijde markt voor vliegende auto’s tegen 2030 naar verwachting snel groeien. Volgens analisten zal de toenemende stedelijke bevolking en de focus op vliegende auto’s voor transport de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren.

De markt voor vliegende auto’s biedt een uitgebreide analyse van de wereldwijde markt voor vliegende auto’s en zijn product- en capaciteitssegmenten. De hoge investeringsbehoeften samen met complex beleid zijn de elementen die de vooruitgang van de vliegende automarkt gedurende de prognoseperiode kunnen beïnvloeden. De markt voor vliegende auto’s door deskundige analisten is ontwikkeld om organisaties in de markt voor vliegende auto’s te helpen.

Belangrijke bedrijven op de markt voor vliegende auto’s zijn onder meer

  • Volocopter GmbH (Duitsland)
  • A³ van Airbus (VS)
  • AeroMobil (Slowakije)
  • Boeing (VS)
  • Cartivator (Japan)
  • EHANG (China)
  • TERRAFUGIA (VS)
  • Joby Aviation (VS)
  • Lilium (Duitsland)
  • Uber Technologies Inc. (Vs)

Nieuws uit de industrie

Sinds de dagen van de Jetsons dromen mensen van een vliegende auto die extreem door het vastgelopen verkeer kan rijden. De grote media zijn meer dan blij dat ze deze uitvindingen “vliegende auto” noemen nu de markt voor stedelijke luchtmobiliteit (UAM) tractie krijgt met meer vTOL-ontwerpen en luchttaxi’s op tekenplatforms.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7359

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 0,29 miljard

Marktgrootte 2022

USD 0,42 miljard

Marktgrootte 2030

USD 5,28 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

43.70% (2022-2030)

Concurrerend landschap van de flying car-markt

De beschikbaarheid van door mankracht ontwikkelde technologieën en toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling worden verondersteld de wereldwijde groei van de markt voor vliegende auto’s te stimuleren. De wereldwijde markt voor vliegende auto’s kan worden uitgedaagd door een gebrek aan steun van lokale autoriteiten op bepaalde plaatsen, maar organisaties in de markt voor vliegende auto’s zullen het groeipercentage naar voren brengen. De markt voor vliegende auto’s presenteert bedrijfsprofielen van grote bedrijven die wereldwijd actief zijn op de markt voor vliegende auto’s.

Bovendien biedt het wereldwijde marktrapport voor vliegende auto’s een allesomvattende analyse van de markt, verzameld uit de primaire en secundaire bronnen van de flying car-markt, die zowel besluitvormers als thought leaders omvatten. De markt voor vliegende auto’s benadrukt dergelijke belangrijke gebieden die bedrijven die actief zijn in de markt voor vliegende auto’s helpen om betere groeistrategieën te ontwikkelen.

Marktsegmentatie van vliegende auto’s

De wereldwijde markt voor vliegende auto’s is gesegmenteerd op basis van product en capaciteit.

Op basis van product wordt de markt voor vliegende auto’s gesegmenteerd op basis van vliegende auto- en passagiersdrones. Daarnaast is de markt

Op basis van capaciteit, is gesegmenteerd in 3 en 4-persoons sitter, 5-persoons sitter en 2-persoons sitter.

Belangrijke elementen zoals un ondersteunende infrastructuur kunnen de groei van de markt voor vliegende auto’s belemmeren. Volgens de markt voor vliegende auto’s zal het stijgende besteedbare inkomen, samen met grote arbeidskrachten en gevestigde industrieën, de groei gedurende de prognoseperiode stimuleren. De markt voor vliegende auto’s zal als gevolg van deze belangrijke factoren een groei van een hoge CAGR laten zien.

De verkenning van product- en capaciteitssegmenten samen met regionale markten is gegeven in de wereldwijde markt voor vliegende auto’s. De onderzoeksanalisten die de markt voor vliegende auto’s bestuderen, hebben marktprognoses in de markt voor vliegende auto’s gepubliceerd om op de markt gebaseerde bedrijven voor vliegende auto’s te ondersteunen. De flying car markt biedt een uitgebreid inzicht in de flying car markt op basis van de informatie en prognoses tot 2035.

Vraag om maatwerk:

 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7359

Flying Car Market Regionaal overzicht

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereldwijde regionale markt voor vliegende auto’s zijn voornamelijk gedekt inde wereldwijde markt voor vliegende auto’s. Markten voor vliegende auto’s op landniveau verspreid over Noord-Amerika – de Verenigde Staten, Canada en Mexico worden ook in het rapport behandeld. In Zuid-Amerika – Brazilië en andere markten voor vliegende auto’s op landniveau worden in het rapport behandeld.

In de regio Azië-Pacific (APAC) zijn de markten voor vliegende auto’s op landniveau Japan, India, China en andere. De markt voor vliegende auto’s verkent ook de regionale markt voor vliegende auto’s die in Europa aanwezig zijn in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland, enz. De markt voor vliegende auto’s omvat ook regionale markten uit de rest van de wereld naast vliegende automarkten in Afrika en het Midden-Oosten.

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

2.1 Definitie 12

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 12

2.3 Lijst van aannames 13

2.4 Marktstructuur 13

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 14

3.2 Primair onderzoek 15

3.3 Secundair onderzoek 16

3.4 Schatting van de marktomvang 17

3.5 Prognosemodel 17

3.6 Secundaire bronnen 18

4 Marktinzichten

5 Marktdynamiek

5.1 Inleiding 23

5.2 Stuurprogramma’s 24

5.2.1 Meer investeringen door vliegende autobedrijven 24

5.2.2 Toenemende verkeersopstoppingen 24

5.2.3 Impactanalyse van stuurprogramma’s 26

5.3 Beperkingen 26

5.3.1 Beperkt uithoudingsvermogen en veiligheid en hoge kosten 26

5.3.2 Impactanalyse beperkingen 27

5.4 Kans 27

5.4.1 Toenemend bewustzijn met betrekking tot de vervuiling 27

Praat met een expert:

 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7359

6 Marktfactoranalyse

6.1 Waardeketenanalyse 28

6.1.1 Inkomende logistiek 29

6.1.2 Verrichtingen 29

6.1.3 Uitgaande logistiek 29

6.1.4 Marketing en verkoop 29

6.1.5 Diensten 30

6.1.6 Ondersteunende activiteiten 30

6.2 Porter’s Vijf Krachten Analyse 30

6.2.1 Bedreiging van nieuwkomers 31

6.2.2 Onderhandelingsmacht van leveranciers 31

6.2.3 Onderhandelingsmacht van kopers 31

6.2.4 Bedreiging van substituten 31

6.2.5 Rivaliteit 31

6.3 Technologische trends 32

… Voortgezet

Verken trending onderzoeksrapporten:

Automotive Tire Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-tire-market-2253

Automotive Thermal Management System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-thermal-management-system-market-6063

Openbaar Vervoer Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/public-transport-market-8677

Automotive Charge Air Cooler Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-charge-air-cooler-market-11090

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Flying Car Market Sales,Flying Car Market Trends,Flying Car Market Companies,Flying Car Market Share,Flying Car Market Future