header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De houdbaarheid van producten maximaliseren: een overzicht van vacuümverpakkingen en de toepassingen ervan in de voedingsmiddelenindustrie en daarbuiten

Mar 14, 2023 6:00 PM ET

De wereldwijde markt voor vacuümverpakkingen zal in de prognoseperiode in een snel tempo groeien. De groei van de markt voor vacuümverpakkingen zal naar verwachting 4,90% bedragen van de zes jaar tussen 2021 en 2030. De marktwaarde van vacuümpakketten bedroeg vorig jaar USD 25,12 miljard. Het zal naar verwachting USD 28.452 miljoen zijn in 2030.

Vacuümverpakking verwijst naar het proces van het verwijderen van lucht uit een verpakking voordat deze wordt verzegeld om een strakke, veilige afdichting te creëren. Deze verpakkingsmethode wordt vaak gebruikt om de houdbaarheid van voedsel en andere bederfelijke producten te verlengen door oxidatie, vocht en bacteriegroei te voorkomen. Vacuümverpakking helpt ook om de kleur, textuur en smaak van het product te behouden en tegelijkertijd het risico op vriesbrand of uitdroging te verminderen. Het wordt vaak gebruikt in de voedingsindustrie voor producten zoals vlees, vis, kaas en groenten. Vacuümverpakkingen worden ook gebruikt in andere industrieën, zoals elektronica, farmaceutica en ruimtevaart.

De markt wordt gedreven door factoren zoals de toegenomen consumptie van bewerkte voedingsmiddelen en dranken, snelle verstedelijking en industrialisatie, en toegenomen overheidsbeleid met betrekking tot voedselveiligheid. Hoewel de vacuümverpakkingsmarkt naar verwachting zal worden belemmerd door de strenge regelgeving voor verpakkingsafval en recycling.

De voedingsmiddelen- en drankenindustrie heeft vacuümverpakkingen over de hele wereld geïmplementeerd vanwege enkele aanvullende functionaliteiten, zoals het behoud van de integriteit van een artefact en het voorkomen van voedselafbraak, samen met de versterkte houdbaarheid. Dergelijke bezittingen zijn een overtreffende trap voor de detailhandelskanalen waar verse en verwerkte voedingsmiddelen gedurende een lange periode moeten worden opgeslagen, waardoor de consumenten het product uit de verpakking kunnen zien en voelen. Dit stimuleert de vraag naar vacuümverpakkingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Een voorbeeldexemplaar van dit rapport ophalen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2111

Vacuümverpakkingsmarkt – Segmentatie

De wereldwijde vacuümverpakkingsmarkt is gesegmenteerd in 4 belangrijke dynamieken voor het gemak van het rapport en een beter begrip;

Segmentatie op productmateriaal:  Bestaat uit PE, PA en anderen.

Segmentatie op verpakking:  Bestaat uit stijve verpakkingen, flexibele verpakkingen en semi-stijve verpakkingen

Segmentatie per toepassing:  Omvat farmaceutische, voedsel-, industriële, consumptiegoederen en andere

Segmentatie per regio: omvat geografische regio’s – Noord-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2111

Belangrijkste spelers: 

I. duPont de Nemours and Company (VS), Bernis Company Inc. (VS), Amcor Ltd. (Australië), Berry Plastic Corp. (VS), Linpack Packaging Ltd. (VK), Sealed Air Corp. (VS), Coveris Holdings (Luxemburg), Winpak en Green Packaging Material (Jiangyin) Co., Ltd. (China). en anderen zijn enkele van de prominente spelers die worden geprofileerd in MRFR-analyse en lopen voorop in de concurrentie op de wereldwijde vaccumverpakkingsmarkt.

Azië-Pacific wordt aangeduid als de grootste en snelst groeiende markt voor vacuümverpakkingen, gevolgd door Europa en Noord-Amerika. De toenemende bevolking, de stijgende vraag naar verpakt en gemaksvoedsel en de uitgaven voor gezondheidszorg drijven de markt in de regio Azië-Pacific aan. Bovendien wordt verwacht dat de snelle industrialisatie in China en India de regionale markt in de prognoseperiode zal voortstuwen. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende gezondheidszorgsector de vraag naar farmaceutische verpakkingen in de regio zal stimuleren.

Terwijl Europa wordt aangeduid als de op een na grootste markt in termen van inkomsten. Factoren zoals de opkomst van milieuvriendelijke verpakkingstechnologieën, die goedkoop zijn en vervaardigd zijn van gerecycled materiaal, zijn de drijvende kracht achter de markt in Europa.

Blader door het volledige rapport:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/vacuum-packaging-market-2111

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5e verdieping,

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071

E-mail: [email protected]

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Vacuum Packaging,Vacuum Packaging Market,Vacuum Packaging Market Size