header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omzet van de motorfietsmarkt bereikt 180,94 miljard USD in 2030, stijgende verkopen, eisen, industrietrends, grootte, topspelers, investeringen en projectie

Mar 14, 2023 12:00 PM ET

Motorfietsen Marktoverzicht

Bovendien wordt verwacht dat de wereldwijde motorfietsenmarkt zal stijgen met een CAGR van 4,10% met een aanzienlijke waarde tijdens het geschatte prognosejaar 2023-2030. Een twee- of driewielig motorvoertuig is een tweewielermotorfiets, vaak bekend als een motorfiets, fiets of fiets. Motorfietsontwerpen variëren sterk voor verschillende toepassingen, waaronder langeafstandsreizen, woon-werkverkeer, cruisen, sport, racen en off-road rijden. Motorrijden omvat motorgerelateerde sociale activiteiten zoals lid worden van een club en het bijwonen van rally’s. De motorbusiness ziet een aanzienlijke omzetgroei binnen de bredere transportmarkt. Engineering, ontwerp, technologische ontwikkeling en productie zijn allemaal betrokken bij de sector.

In de afgelopen tien jaar heeft de tweewielermarkt een aanzienlijke expansie doorgemaakt. Een relatief goedkope eigendomskosten en een stijgende vraag in stedelijke en semi-stedelijke regio’s zijn belangrijke drijfveren die de groei van de markt gedurende de prognoseperiode stimuleren. In de geprojecteerde periode wordt verwacht dat de vraag zal toenemen vanwege enkele van de redenen waarom de vraag naar tweewielers in verschillende opkomende landen toeneemt en de wens voor verbeterde technologie in tweewielers. De markt heeft echter de neiging om luider te zijn dan concurrenten, wat de uitbreiding van de markt voor remblokken voor tweewielers kan beperken. Bovendien wordt verwacht dat snelle technologische en ontwerpontwikkelingen en een toename van het operationele bereik van het type winstgevend marktuitbreidingspotentieel zouden bieden.

Lijst van de belangrijkste bedrijven in de motorfietsen markt omvatten

  • Honda Motor Co, Ltd (Japan)
  • Suzuki Motor Corporation (Japan)
  • Polaris Industries, Inc. (Verenigde Staten)
  • Yamaha Motor Co, Ltd (Japan)
  • Harley-Davidson, Inc. (Verenigde Staten)
  • PIERER Mobility AG (Oostenrijk)
  • BMW AG (Duitsland)
  • Kawasaki Heavy Industries, Ltd (Japan)
  • Triumph Motorfietsen (Verenigd Koninkrijk)
  • Hero MotoCorp Ltd (Indië)
  • Bajaj Auto Ltd (Indië)
  • TVS Motor Company (India)
  • Ducati Motor Holding S.p.A. (Italië)
  • Eicher Motors Limited (Indië)
  • Onder andere

Download voorbeeld pdf brochure @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10217

Industrieel nieuws:

  • Niu rqi introduceerde in april 2021 een elektrische motorfiets voor de Chinese en Europese markt. De elektrische sportfiets heeft geavanceerde technologische functies, waaronder Bluetooth-connectiviteit, een met Iot verbonden batterijpakket, een digitaal dashboard, antidiefstal gps-monitoring en 5g Iot met rijgegevensmogelijkheden.

 In de afgelopen jaren is de vraag naar remblokken aanzienlijk toegenomen, waarbij veel opkomende landen de markt domineren vanwege hun snelle expansie in de tweewielersector en de hele auto-industrie. De markt voor remblokken zal tijdens de verwachte periode groeien naarmate het bewustzijn van de consument over veiligheid en beveiliging, milieu-impact en de voordelen van het kiezen van hoogwaardige producten op de markt groeit. Door de toenemende verkeersincidenten wereldwijd zijn klanten zich nu meer bewust van hun veiligheid en beveiliging tijdens het rijden, waardoor ze de waarde van veiligheidsoplossingen waarderen. Bij het kiezen van een voertuig hechten veel klanten veel waarde aan veiligheid, waardoor de markt voor tweewielige motorfietsen zich uitbreidt en de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie wordt bevorderd, die gedurende de verwachte periode in de markt zal blijven groeien.

Motorfietsen Marktsegmentatie:

 Motorfietsen Application Outlook

  • Handlers
  • Houdingen

Motorfietsen Eindgebruikers Outlook

  • Kruiser
  • Avontuur
  • Touring
  • Standaard
  • Sport

Motorfietsen Markt Regionale analyse:

De tweewielertrend in Azië evolueert naarmate de kennis van klanten over high-end motorfietsen snel toeneemt, waardoor er ruimte ontstaat op de markt voor verbonden motorfietsen. De gekoppelde voertuigsector heeft belangrijke motorrivalen aangetrokken, zoals Bajaj, Honda en KTM. De verbonden motorindustrie is sterk gevoed door factoren zoals technologische doorbraken, verbeteringen in voertuigveiligheid, de introductie van rijhulpsystemen in fietsen en de snel groeiende logistiek in de detailhandel en e-commercesector.

Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat Noord-Amerika op de tweede plaats zal komen na Azië-Pacific wat betreft marktaandeel. Het verlangen naar persoonlijke mobiliteit voor avontuurlijke vakanties, enz., Evenals elektrische motorfietsen, neemt toe. De aanwezigheid van grote internationale merken zoals Yamaha, Suzuki enHonda, evenals de groeiende publieke kennis van de voordelen van geconnecteerde motorfietsen, zal een gunstig effect hebben op de lokale markt.

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10217

Reikwijdte van het marktrapport voor motorfietsen:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 131,2 miljard

Marktgrootte 2022

USD 136,58 miljard

Marktgrootte 2030

USD 180,94 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

4.10% (2022-2030)

Belangrijkste marktkansen

De opkomst van biomateriaal Motorfietsen implantaten

Belangrijkste marktdynamiek

Stijgende vraag naar sportfietsen Een toename van deze wielerwedstrijden versnelt de omvang van de aftermarket bandenverkoop vanwege de constante behoefte aan onderhoudsdiensten.

1 SAMENVATTING

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT

1.1.1 WERELDWIJDE MARKT VOOR MOTORFIETSEN, PER TYPE

1.1.2 WERELDWIJDE MOTORFIETSENMARKT, PER LAND

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 LIJST VAN AANNAMES

2.4 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

3.5 TOP-DOWN EN BOTTOM-UP BENADERING

3.6 PROGNOSEMODEL

4 MARKTDYNAMIEK

4.1 BESTUURDERS

4.1.1 STIJGING VAN DE MIDDENINKOMENSPOPULATIE

4.1.2 NIEUWE MOTORFIETSMODELLEN EN SPORTACTIVITEITEN TREKKEN NIEUWE CONSUMENTEN AAN

4.2 TERUGHOUDENDHEID

4.2.1 HOGE PRIJZEN VAN LUXE MOTORFIETSEN

4.3 KANSEN

4.3.1 TOEGENOMEN GEBRUIK VAN MOTORFIETSEN IN AVONTUURLIJK TOERISME

5 MARKTFACTORANALYSE

5.1 PORTER’S VIJF KRACHTEN MODEL

5.1.1 DREIGING VAN NIEUWKOMERS

5.1.2 ONDERHANDELINGSMACHT VAN LEVERANCIERS

5.1.3 ONDERHANDELINGSMACHT VAN KOPERS

5.1.4 BEDREIGING VAN SUBSTITUTEN

5.1.5 INTENSITEIT VAN DE RIVALITEIT

…Voortgezet.

Trending onderzoeksrapporten verkennen @

Smart e-Drive Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-e-drive-market-5189

Truck verhuur markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/truck-rental-market-7825

Intelligent Traffic Management System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/intelligent-traffic-management-system-market-10756

Elektrische Bestelwagen Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-van-market-10836

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Motorcycles Market Analysis,Motorcycles Market Outlook 2023,Motorcycles Market Forecast 2030,Motorcycles Market Trends