header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Flexibele plastic verpakkingsmarkt krijgt een grote duw van de snelgroeiende e-commercesector

Mar 14, 2023 7:00 PM ET

Marktexperts verwachten dat de wereldwijde marktomvang van flexibele plastic verpakkingen in 2021 werd gewaardeerd op USD 200,13 miljard. De markt voor flexibele plastic verpakkingen zal naar verwachting groeien van USD 227,96 miljard in 2022 tot USD 450,65 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,89%

Flexibele plastic verpakkingen hebben een paar middelen nodig, zodat ze goedkoper en gemakkelijk verkrijgbaar zijn in vergelijking met andere verpakkingsmaterialen. De productie van plastic verpakkingen heeft een lager brandstofverbruik nodig, zodat het mogelijk is om een aanzienlijke hoeveelheid ruwe olie, aardgas en steenkool te besparen. Al deze factoren hebben aanzienlijk bijgedragen aan de groei van de markt voor flexibele plastic verpakkingen.

Het gebruik van flexibele plastic verpakkingen verhoogt de houdbaarheid van voedingsmiddelen en dranken, waardoor verzend- en magazijnkosten worden bespaard. Dit is een andere reden voor de voortdurende groei van deze markt over de hele wereld.

De sterke stijging van de consumptie van bewerkte voedingsmiddelen en dranken over de hele wereld heeft gewerkt als een belangrijke marktmotor voor de groei van de wereldwijde markt voor flexibele plastic verpakkingen.

Hoewel flexibele plastic verpakkingen goedkoop, chemisch inert en visueel aantrekkelijk zijn, heeft het recyclen van deze verpakkingsmaterialen een hoogwaardige infrastructuur nodig. Dit is een rem op de groei van de markt voor flexibele plastic verpakkingen. 

Hoewel de markt tijdens de COVID-19-pandemie te maken had gehad met onderbrekingen in de toeleveringsketen als gevolg van lage productie- en logistieke problemen, was de vraag naar flexibel plastic verpakkingsmateriaal hoog in de farmaceutische en gezondheidszorgsector. De omzet van de flexible plastic packaging market zal naar verwachting de komende jaren gestaag groeien.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4845

Marktsegmentatie

De segmentatie van de wereldwijde markt voor flexibele plastic verpakkingen wordt gedaan op toepassingen, druktechnologieën, typen en regio’s.

Op basis van het producttype is de markt verder onderverdeeld in platte zakjes, stazakken, tassen en andere.

Op basis van de printtechnologie is de markt verdeeld in digitaal printen, flexografie en andere.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor flexibele plastic verpakkingen onderverdeeld in farmaceutische producten, voedingsmiddelen en dranken, persoonlijke verzorging en andere.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4845

Regionale classificatie

Op basis van de regio is de wereldwijde markt voor flexibele plastic verpakkingen verdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De regio Azië-Pacific domineert het grootste marktaandeel van flexibele plastic verpakkingen. Vanwege de toename van de inkomensgroep en de drukke levensstijl, stijgt de vraag naar kant-en-klaar voedsel in landen als Japan, India en China. Dit heeft bijgedragen aan de aanzienlijke groei van de markt voor plastic verpakkingen in deze regio. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific een enorme hoeveelheid marktomzet voor flexibele plastic verpakkingen zal behalen en een van de belangrijkste factoren is de aanzienlijke groei van de exportsector. 

De markt van Europa en Noord-Amerika zal naar verwachting een gestage groei doormaken in de sector flexibele plastic verpakkingen.

Nieuws uit de industrie

De plotselinge toename van de vraag naar flexibele plastic verpakkingsmaterialen in ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, fabrikanten van schoonheidsproducten en fabrikanten van PBM-kits heeft veel groeimogelijkheden geopend voor de wereldwijde markt voor flexibele plastic verpakkingen.

Amcor Company werkte in juni 2020 samen met Espoma Organic om een nieuw product te lanceren dat 25% biobased ingrediënten bevat.

Berry Global Group werkte samen met Mondelez International om verpakkingsmateriaal te leveren dat is vervaardigd uit gerecycled plastic.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4845

Gerelateerd rapport

Flexibele verpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/flexible-packaging-market-1151

Groene verpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-packaging-market-2995

Industriële labels Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-labels-market-1848

linerless labels markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/linerless-labels-market-1923

Logistieke markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/logistics-market-5076

Metal Packaging Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-packaging-market-1917

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Flexible Plastic Packaging,Flexible Plastic Packaging Market,Flexible Plastic Packaging Market Size