header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Industrial Safety Market Size, Share zal groeien met een CAGR van 8,20% tegen 2030- Het toenemende gebruik van veiligheidssensoren

Mar 14, 2023 3:44 PM ET

Marktinzichten voor industriële veiligheid

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor industriële veiligheid naar verwachting een CAGR van ~ 8,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 5,29 miljard in 2030.

De risico’s en zwakheden van de industriële machines en installaties werden verminderd of geëlimineerd door het gebruik van industriële veiligheidsapparatuur. De veiligheid van de volledige omgeving van de industriële eenheid, de werknemers en de industriële apparatuur vallen allemaal onder de industriële veiligheidssystemen. De groei van de markt voor industriële veiligheid wordt gevoed door factoren zoals de uitbreiding van industrieën in vele landen, de toenemende wens voor verbeterde productiesnelheden en regelgevende voorschriften en richtlijnen. Aanvullende en hoogwaardige industriële veiligheidsmaatregelen zijn nodig voor de brand- en gasinspectiesystemen, temperatuursensoren, veiligheidssystemen om elektrische systemen te regelen en handmatige hijsactiviteiten om de veiligheid van de werknemers en de apparatuur die bij de activiteiten wordt gebruikt, te waarborgen.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7965

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Automatisering Inc
  • ABB Ltd
  • Schneider Electric SE
  • GENERAL ELECTRIC
  • Yokogawa Electric Corp
  • Hima Paul Hildebrandt GmbH
  • Omron Corporation
  • Siemens AG
  • Proserv Ingenieuze eenvoud
  • Johnson-besturing

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-safety-market-7965 ophalen

Regionale analyse

De markt voor industriële veiligheid wordt gedomineerd door Azië-Pacific. In sommige landen breidt de industriële veiligheidsindustrie zich uit als gevolg van de toenemende automatisering van verschillende industrieën. In het bijzonder heeft het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken plannen ontwikkeld om offshore boringen in het gebied toe te staan. Door de uitbreiding van de olie- en gasindustrie verwacht het gebied een aanzienlijk potentieel. Aan de andere kant streven veel landen er geleidelijk naar om de Chinese import te verminderen om het aantal productiefaciliteiten in elk van hun verschillende landen te vergroten. Deze elementen zullen naar verwachting de groei van de markt voor industriële veiligheid in verschillende ontwikkelingslanden stimuleren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor industriële veiligheid is gesegmenteerd in typen, componenten en verticals.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in noodstopsystemen, brand- en gasbewakingssystemen, hoge integriteitsdrukbeveiligingssystemen, branderbeheersystemen en turbomachineriebesturing.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7965

Op basis van de component is de markt gesegmenteerd in noodstopbedieningen, aanwezigheidsdetectiesensoren, programmeerbare veiligheidssystemen, veiligheidscontrollers / modules / relais, veiligheidsvergrendelingsschakelaars en veiligheidsbesturing met twee handen.

Op basis van Vertical is de markt gesegmenteerd in chemicaliën, raffinage, olie en gas, farmaceutisch, papier en pulp, metaalmijnbouw, water, afvalwater en energie.

Lees meer Artikel-

Wereldwijde markt voor automatische nummerplaatherkenning (ANPR) Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Deur intercom markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030        

Barcode Label Printer Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030          

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijksteVragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Industrial Safety Market,Industrial Safety Market Size,Industrial Safety Market Share,Industrial Safety Industry,Industrial Safety Market Trends,Industrial Safety Market Growth,Industrial Safety Market Research,Industrial Safety Market Reports