header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Overzicht van vrachtvervoer: goederen vervoeren met vrachtwagens voor korte en lange afstanden

Mar 14, 2023 6:00 PM ET

De wereldwijde vrachtvervoersmarkt werd in 2021 gewaardeerd op USD 2700,1 miljard. De vrachtvervoersmarkt zal naar verwachting groeien van USD 2844,5 miljard in 2022 tot USD 4000,12 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,35%

Vrachtvervoer is een methode om goederen van de ene locatie naar de andere te vervoeren met behulp van vrachtwagens. Het is een essentieel onderdeel van de logistieke sector en wordt gebruikt om alle soorten goederen te vervoeren, inclusief grondstoffen, eindproducten en consumptiegoederen.

Freight Trucking Market wordt begrepen voor het vervoer van goederen met behulp van zware voertuigen van de ene plaats naar de andere plaats en wordt uitgeoefend om zware ladingvoertuigen van de ene plaats naar de andere te vervoeren. De snelle expansie van snel bewegende consumenten heeft de marktontwikkeling van het marktaandeel van vrachtvervoer versneld. Door de uitbreiding van de bevolking op grote schaal wordt de marktwaarde hoog. De groei van de vraag naar vrachtvervoer komt door de bliksemsnelle toename van verstedelijking en groei van de bevolking.

Vrachtauto’s zijn er in verschillende maten en types, variërend van kleine bestelwagens tot grote trekker-opleggers. Ze kunnen goederen over zowel korte als lange afstanden vervoeren, waardoor ze een flexibele en veelzijdige transportoptie zijn.

Vrachtvervoer kan een kosteneffectieve en efficiënte transportmethode zijn, vooral voor zendingen die tijdgevoelig zijn of specifieke behandelingsvereisten vereisen. Het wordt echter ook geconfronteerd met uitdagingen zoals verkeersopstoppingen, tekorten aan chauffeurs en brandstofkosten.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10195

Regionale analyse

De wereldwijde vrachtvrachtmarkt op basis van regio’s is gesegmenteerd in vier hoofdregio’s, zoals Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Azië-Pacific wordt geëvalueerd om het meest prominente wereldwijde marktaandeel voor vrachtvervoer te behouden tijdens de geschatte periode. De snel groeiende industrialisatie in opkomende landen zal naar verwachting de markt stimuleren. Escalerende import- en exportpraktijken in opkomende economieën stellen het in staat om zijn wereldwijde bereik uit te breiden. De groeiende aanwezigheid en toepassing van online winkelen en deur-tot-deurdiensten zal naar verwachting de dominantie in de markt behouden.

Noord-Amerika zal naar schatting zijn wereldwijde aandeel tijdens de geprojecteerde periode verbeteren, aangezien trucking de meest gebruikte transportdienst in de regio is om vracht, goederen, grondstoffen en diensten te leveren. De aanwezigheid van belangrijke belangrijke spelers en technologische ontwikkelingen zullen naar verwachting de marktprestaties verbeteren.

In de wereld zullen het Freight Trucking Market-segment, de VS, Canada, Japan, China en Europa de 5,3% CAGR die voor dit segment is geschat, hoeden. Deze regionale markten, gezien een gecombineerde marktomvang van US $ 277 miljard in het jaar 2020, zullen tegen het einde van de analyseperiode een verwachte omvang van US $ 384,8 miljard passeren. China zal een van de snel groeiende markten blijven. Latijns-Amerika zal tijdens de analyseperiode toenemen met een CAGR van 6,1%.

Onderzoek voordat u koopt: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/10195

Overzicht segmenten

Afhankelijk van het voertuigtype zijn de belangrijkste segmenten middelgrote bedrijfsvoertuigen, zware bedrijfsvoertuigen en lichte bedrijfsvoertuigen. Het segment zware bedrijfsvoertuigen zal gedurende de hele evaluatieperiode aan de leiding blijven, als gevolg van de snelle uitbreiding van de wereldwijde e-commercesector. Consumenten kunnen tegenwoordig online producten bestellen, die vervolgens vanuit de magazijnen met zware vrachtwagens worden verzonden, omdat deze meerdere goederen in één keer kunnen vervoeren.

Vrachttypen zijn vloeibare bulk, gekoelde producten en droge bulk. Het segment droge bulkgoederen kan een aanzienlijke groei verwachten dankzij de groei van de maakindustrie over de hele wereld.

Belangrijke eindgebruikers in de markt zijn food &beverage, Oil &Gas, Industrial &Manufacturing, Chemicals &Agri-Products, Construction &mining, enanderen. Van dit alles kan het industriële en productiesegment de komende jaren aanzienlijke inkomsten genereren.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers van de Global Freight Trucking Market zijn Interlogix Pty. Ltd., Tuma transport, Fed Ex corporation, Ceva holding LLC., United parcel service Inc., Nippon Express Co ltd.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/freight-trucking-market-10195

Gerelateerd rapport

Aluminiumfolie Verpakking markt      https://www.marketresearchfuture.com/reports/aluminum-foil-packaging-market-5117

Biologisch afbreekbare Mulch Films Market   https://www.marketresearchfuture.com/reports/biodegradable-mulch-films-market-2489

Golfkartonnen Dozen Markt       https://www.marketresearchfuture.com/reports/corrugated-boxes-market-4179

Markt voor golfkartonnen verpakkingen https://www.marketresearchfuture.com/reports/corrugated-packaging-market-1205

Markt voor cosmetische verpakkingen   https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetic-packaging-market-1778

Logistiek markt voor            gevaarlijke/ gevaarlijke goederen https://www.marketresearchfuture.com/reports/dangerous-hazardous-goods-logistics-market-one-10099

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Freight Trucking,Freight Trucking Market,Freight Trucking Market Size