header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gedistribueerd energiebeheer versneld met een CAGR van 16,48% tot een wereldwijde omzet van USD 2,03 miljard tegen het einde van 2030

Mar 16, 2023 5:00 PM ET

Distributed Energy Resource Management Marktoverzicht

De groei van de Distributed Energy Resource Management-markt zal naar verwachting usd 2,03 miljard bereiken in 2030 bij 16,48% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

De Distributed Energy Resource Management (DERM) markt verwijst naar het beheer en de optimalisatie van verschillende gedistribueerde energiebronnen, zoals zonnepanelen, windturbines en energieopslagsystemen, binnen een lokaal energienetwerk.

De groeiende vraag naar hernieuwbare energiebronnen, zoals zon en wind, drijft de behoefte aan efficiënt beheer en optimalisatie van deze bronnen. DERM-oplossingen maken de effectieve integratie van deze gedistribueerde energiebronnen in het net mogelijk, wat kan helpen de afhankelijkheid van traditionele energiebronnen te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

 1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
 2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
 3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
 4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
 5. Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
 6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Voorbeeldrapport downloaden @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7259

Competitief landschap

Het toenemende aandeel van hernieuwbare energieopwekking en groeiende overheidsmandaten wordt verondersteld de marktgroei wereldwijd te stimuleren. De wereldwijde markt voor gedistribueerd energiebeheer kan worden uitgedaagd door een hoge acceptatie van groene hulpbronnen, maar organisaties in de markt zullen het groeipercentage naar voren brengen. Het marktonderzoeksrapport voor gedistribueerd energiebeheer presenteert bedrijfsprofielen van grote bedrijven die wereldwijd actief zijn op de markt. Bovendien biedt het wereldwijde marktrapport voor gedistribueerd energiebeheer een allesomvattende analyse van de markt, verzameld uit de primaire en secundaire bronnen van de markt, zowel voor besluitvormers als voor opinieleiders. Het marktonderzoeksrapport belicht dergelijke belangrijke gebieden die bedrijven die actief zijn in de markt helpen om betere groeistrategieën te ontwikkelen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor gedistribueerd energiebeheer is gesegmenteerd op basis van eindgebruiker, regio, software en technologie.

Op basis van de eindgebruiker is de markt voor gedistribueerd energiebeheer gesegmenteerd op basis van commercieel, overheids- en industriebedrijven.

Op basis van software, is gesegmenteerd in analytics, management en control, VPP.

De wereldwijde markt voor gedistribueerd energiebeheer wordt ook gedekt op basis van het technologiesegment dat verder is opgesplitst in warmtekrachtkoppeling, andere, wind- en zonne-PV.

Belangrijke elementen zoals evolutionaire veranderingen kunnen de marktgroei belemmeren. Volgens het marktonderzoeksrapport voor gedistribueerd energiebeheer zal de toenemende inzet van smart grid, samen met bedrijven die zich richten op de integratie van DERMS, de groei gedurende de prognoseperiode stimuleren. De markt zal groei laten zien met een hoge CAGR als gevolg van deze belangrijke factoren. De verkenning van eindgebruikers-, regio-, software- en technologiesegmenten samen met regionale markten is gegeven in het wereldwijde marktonderzoeksrapport. De onderzoeksanalisten die de markt bestuderen, hebben marktprognoses in het marktonderzoeksrapport gepubliceerd om marktgebaseerde bedrijven te ondersteunen. Het marktonderzoeksrapport voor gedistribueerd energiebeheer biedt een uitgebreid inzicht in de markt op basis van de informatie en prognoses tot 2030.

Aanpassing aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7259

Regionaal overzicht

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereldwijde regionale markt voor gedistribueerd energiebeheer worden voornamelijk behandeld in het wereldwijde marktonderzoeksrapport voor gedistribueerd energiebeheer. Markten op landniveau verspreid over Noord-Amerika – de Verenigde Staten, Canada en Mexico worden ook in het rapport behandeld. In Zuid-Amerika – Brazilië en andere markten op landniveau worden in het rapport behandeld. In de regio Azië-Pacific (APAC) zijn de markten op landniveau Japan, India, China en andere. Het marktonderzoeksrapport voor gedistribueerd energiebeheer verkent ook de regionale markt voor gedistribueerd energiebeheer die aanwezig is inEuropa in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland, enz. Het marktonderzoeksrapport voor gedistribueerd energiebeheer bestrijkt ook regionale markten uit de rest van de wereld naast markten in Afrika en het Midden-Oosten.

Nieuws uit de industrie

The Spruce Power Company heeft zijn slimme stroomoplossingen aangekondigd, waarmee consumenten hun huidige zonne-energiewoningen kunnen optimaliseren en verzekeren door batterij- en slimme elektrische voertuigladers (SEV) toe te voegen. Ze leveren ook energie-efficiëntiewortels en residentiële zonne-energie. Spruce Power is een slim energiesysteem. Spruce Power heeft nu 80.000 huiseigenaren ondersteund met geleasde zonne-energiesystemen en verbeteringen in energiebesparing, waarbij toezicht wordt gehouden op facturering, operaties en service (O &M) -diensten als de grootste particuliere eigenaar en distributieve residentiële zonne-energieactiva in de VS.

Praat met expert:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7259

Belangrijkste spelers

 • ABB Ltd
 • Autogrid Systems Inc
 • Siemens AG
 • General Electric
 • Open Access Technology International Inc
 • Spirae Inc
 • Schneider Electric
 • Enbala Power Netwerken
 • Doosan Gridtech
 • Blauwe pilaar

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Distributed Energy Resource Management Market Report 2023,Distributed Energy Resource Management Market Share,Distributed Energy Resource Management Market Forecast,Distributed Energy Resource Management Market Trends,Distributed Energy Resource Management Market Technology