header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor luxe vinyltegels is klaar om tegen 2030 meer dan USD 32 miljard te waarderen | CAGR 10%

Mar 16, 2023 7:00 PM ET

Bovendien zal de wereldwijde markt voor luxe vinyltegels naar verwachting stijgen met een CAGR van 10%, met een waarde van USD 32 miljard van 2022-2030.

De luxe vinyl tegelvloeren zijn speciale soorten tegels die extra voordelen hebben en zijn gemaakt om te lijken op verschillende soorten hout en stenen vloeren. LVT’s zijn meerlaagse platen die bestaan uit de beschermende bekleding aan de buitenkant, ook bekend als de slijtlaag, de kernlaag voor stabiliteit en een onderlaag om het duurzaam en aangenaam te maken. Ze zijn gemaakt van PVC en calciumcarbonaat. De dikte van de slijtlaag is van invloed op hoe lang LVT-vloeren meegaan. De beste vloeroptie is LVT omdat het betaalbaarder is dan alternatieven gemaakt van hout en steen.

De uitbreiding van de bouwsector is een belangrijke drijfveer voor de wereldwijde LVT-vloerenmarkt. De LVT-markt wordt gedomineerd door nieuwe residentiële en commerciële bouw, reparatie en renovatie van bestaande gebouwen. Bovendien hebben LVT-vloeren, in vergelijking met houten en keramische tegels, lagere installatie- en onderhoudskosten, wat wereldwijd nieuwe klanten aantrekt. Aan de andere kant zijn de beperkte levensduur van LVT-vloeren, het hoge vluchtige organische gehalte en de fluctuerende temperatuuromstandigheden de belangrijkste groeiremmers van de markt. Als gevolg hiervan hebben ze een consistente temperatuur nodig om goed te werken, wat hun gebruik in landen met frequente temperatuurveranderingen beperkt.

De regionale snelle groei in de bouwsector zal naar verwachting de marktuitbreiding stimuleren. De markt voor luxe vinyl tegelvloeren zal naar verwachting worden aangedreven door stijgende residentiële en niet-residentiële gebouwen, renovatie- en onderhoudsactiviteiten, hoge duurzaamheid en de toegenomen esthetische uitstraling van deze goederen. Een ander belangrijk element in de toename van verbouwings- en renovatieactiviteiten, met name in opkomende landen, is het toegenomen besteedbare inkomen van consumenten. Deze trend zal naar verwachting de uitbreiding van de markt voor luxe vinylvloeren in de komende jaren stimuleren.

Een PDF-voorbeeldexemplaar van het rapport ophalen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8263

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor luxe vinyltegels is onderverdeeld in twee belangrijke typen, d.w.z. toepassingen en regionale basis. De typesectie classificeerde de markt verder in rigide en flexibel. Het toepassingsgedeelte is verder onderverdeeld in residentieel en niet-residentieel. Vijf delen worden verder onderverdeeld in een regionale basis. Het Midden-Oosten, Europa, Azië-Pacific, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika.

Regionale analyse:

In zowel de residentiële als de niet-residentiële bouwsector had de regio Azië-Pacific een toename van renovatie- en onderhoudsactiviteiten en in 2020 had het het grootste marktaandeel. Bovendien wordt verwacht dat de markt voor luxe vinyltegels in deze regio gedurende de prognoseperiode zal groeien met de hoogste CAGR in termen van waarden en volume. De vraag naar vinylvloeren in deze regio wordt gedreven door factoren zoals het stijgende aantal nieuwe woningen en stijgende investeringen in infrastructuur. De markt voor luxe vinyl tegelvloeren is ook gestimuleerd door de stijgende vraag in landen als China, Australië, India, Japan, Thailand, Vietnam en Indonesië vanwege het uitbreidingspotentieel in deze landen.

Op basis van het type had het flexibele segment een groter marktaandeel voor luxe vinyltegelsvloeren omdat het minder duur is en vaak wordt gebruikt in gebieden met barre weersomstandigheden. Het is een conventioneel verlijmd vloerproduct met verschillende erfelijke kwaliteiten, waaronder betaalbaarheid, flexibiliteit, duurzaamheid en installatiegemak. Vanwege zijn kenmerken blijft de flexibele categorie snel groeien, waardoor het een populaire keuze is voor luxe vinyltegelvloeren in residentiële en commerciële toepassingen.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8263

Industrieel Nieuws:

Enkele van de grootste concurrenten controleren nu de industrie met betrekking tot marktaandeel. Middelgrote en kleinere ondernemingen breiden hun marktpositie echter uit door nieuwe contracten aan te schaffen en nieuwe markten aan te boren als gevolg van technische verbetering en productinnovatie.

Gerelateerde rapporten

Binnendeuren Markt


Behang markt


Markt voor luifels


<a
href=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/civil-engineering-market-7414″>Civil Engineering Markt


Aluminium vliesgevel markt

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Luxury Vinyl Tiles,Luxury Vinyl Tiles Market,Luxury Vinyl Tiles Market Size