header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van niveautransmitters zal naar verwachting in 2030 USD 8,01 miljard bereiken | De toenemende behoefte aan continue niveaubewaking

Mar 16, 2023 4:51 PM ET

Level Transmitter Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde level transmittermarkt naar verwachting een CAGR van ~ 7,2% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 8,01 miljard in 2030.

De niveautransmitter wordt afgeworpen voor het meten van het continue niveau van vloeistoffen of vaste stoffen. Het bevat het contact- en contactloze type dat is geselecteerd op basis van functionaliteit, omgevingsomstandigheden en werktemperatuur. Het maakt de levering van de elektrische output mogelijk volgens het niveau van het materiaal in de container. Deze niveautransmitters meten het niveau zoals water, brandstoffen, viskeuze vloeistoffen en vaste stoffen zoals droge materialen zoals poeders en andere. De groeiende vraag naar nauwkeurige niveaumeting en industriële automatisering in verschillende industrieën zoals voedingsmiddelen en dranken, chemicaliën en andere zal naar verwachting de markt gedurende de verwachte jaren stimuleren. Ook het stijgende gebruik van contactloze en draadloze instrumenten voor de toepassing en ontwikkeling van draadloze zenders verwacht een boost voor de markt in de komende jaren.

 

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5654

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

 • ABB Group (Zwitserland),
 • WIKA Alexander Wiegand Se &Co. KG (Duitsland)
 • Honeywell International Inc. (VS)
 • Yokogawa Electric Corporation (Japan)
 • Fuji Electric Co (Japan)
 • Magnetrol International Inc(VS)
 • Endress Hauser Management Ag (Zwitserland)
 • Dwyer Instruments Inc. (VS)
 • Vega Grieshaber Kg (Duitsland)
 • Siemens Ag (Duitsland)
 • Ametek Inc. (VS)
Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

   USD 8,01 miljard

  Groei:

  CAGR van 7,2% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2021-2030

  Rapportdekking

 Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/level-transmitter-market-5654

 

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor niveautransmitters is gesegmenteerd in type, technologie en industrie

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor niveauzenders gesegmenteerd in contact en contactloos. Het contactsegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, omdat ze geen compensatie vereisen voor veranderingen in de dichtheid, diëlektrische of geleidbaarheid van een vloeistof. Ook zijn ze minder duur dan contactloze zenders.

Op basis van de technologie is de wereldwijde markt voor niveautransmitters gesegmenteerd in capacitieve, verschildruk / hydrostatische, radar, ultrasoon en andere. voorspeld om de meest substantiële CAGR in de voorspelde periode te houden.

Op basis van de industrie is de wereldwijde zendermarkt gesegmenteerd in olie , gas, chemicaliën, water en afvalwater, voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische producten en andere. Het segment Water &Wastewater zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben. Deze factoren kunnen worden toegeschreven aan de noodzaak van niveaubewaking in vele stadia van afvalwaterzuivering.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5654

Regionale analyse

 

Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting zorgen voor een gestage groei van de markt voor niveautransmitters vanwege de groeiende verschuiving naar industriële automatisering. De OPEC-landen en de VS zullen de markt voor niveautransmitters opheffen vanwege het toenemende gebruik van niveautransmitters in de olie- en gasindustrie. Latijns-Amerika zal ook zorgen voor een gestage toename van de markt voor niveautransmitters als gevolg van de groei van de productie van biobrandstoffen. De regio Azië-Pacific biedt de maximale groei van de markt voor niveautransmitters als gevolg van de snelle industrialisatie.

Gerelateerde rapporten:

Semiconductor Assembly and Testing Service Market, By Service, By Application – Forecast tot 2027

Markt voor machineconditiebewaking: informatie per eindgebruik, bewakingstype, type bewakingsproces, onderdeel

Entertainment Robots Markt Onderzoeksrapport: Per product, per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem

Factory Automation Market Report: Per type, per technologie en per eindgebruiker  – Voorspelling tot 2030

Service Robotics Markt Informatie per type, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Mobiele Robotica Markt Onderzoeksrapport, per component, navigatietype, toepassing, verticaal — prognose tot 2030

Indoor Farming Robots Markt Onderzoeksrapport: Per type, Per automatisering, Per toepassing – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com

Keywords:  Level Transmitter Market,Level Transmitter Market Size,Level Transmitter Market Share,Level Transmitter Market Trends,Level Transmitter Market Growth,Level Transmitter Market Analysis,Level Transmitter Industry,Level Transmitter Market Research,Level Transmitter Market Reports