header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geothermische energiemarkttechnologie, industriegrootte, topleiders, groeifactoren, huidige trends, omzet en bedrijfsvooruitzichten 2023 – 2030

Mar 16, 2023 6:00 PM ET

Geothermische energie Marktoverzicht

De omvang van de geothermische energiemarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,26% tussen 2022 en 2030 en een waardering van USD 6,17 miljard bereiken.

De geothermische energiemarkt verwijst naar de industrie die energiecentrales ontwikkelt en exploiteert die energie uit de natuurlijke warmte van de aarde benutten. Geothermische energie wordt beschouwd als een hernieuwbare energiebron omdat de warmte in de aarde voortdurend wordt aangevuld door het radioactieve verval van mineralen en de kern van de aarde.

De markt is gesegmenteerd op basis van technologie, toepassing en geografie. De belangrijkste technologieën die worden gebruikt bij geothermische energieopwekking zijn droge stoom, flitsstoom en binaire cyclussystemen. De primaire toepassingen van geothermische energie zijn elektriciteitsopwekking en direct gebruik voor verwarming en koeling in gebouwen en industriële processen.

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 4,10 miljard

Marktgrootte 2022

USD 4,31 miljard

Marktgrootte 2030

USD 6,17 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

5.26% (2022-2030)

Voorbeeldrapport aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8731

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

 1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
 2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
 3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
 4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
 5. Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
 6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Geothermische energie Marktsegmentatie

Het type energiecentrale, het uitgangsvermogen en het eindgebruik zijn gebruikt om de wereldwijde geothermische energiemarkt te segmenteren. De wereldwijde markt is gesegmenteerd in binaire cyclus energiecentrales, droge stoomcentrales, plus flash stoomcentrales, afhankelijk van het type energiecentrale. Tijdens de geprojecteerde periode wordt verwacht dat het segment van de binaire cyclus energiecentrales de markt zal domineren en het snelst zal uitbreiden. Flitsstoomcentrales controleren ondertussen ook een aanzienlijk deel van de markt. De wereldwijde markt is verdeeld in twee segmenten, afhankelijk van het vermogen: tot 5 MW en meer dan 5 MW. De geothermische energie-industrie is onderverdeeld in drie categorieën, afhankelijk van het eindgebruik: industrieel , residentieel en commercieel.

 Vanwege de groeiende industrialisatie van de wereld, wordt verwacht dat de industriële categorie het hoogste aandeel binnen de wereldwijde markt zal innemen.

Geothermische energie markt regionale classificatie

De regio’s Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika vormen de wereldwijde geothermische energiemarkt. Vanwege de uitgebreide geothermische bronbasis van de regio behoudt Noord-Amerika nu het grootste marktaandeel. Verwacht wordt dat de geothermische energieactiviteiten van de regio Azië-Pacific gedurende het voorspelde tijdsbestek in het snelste tempo zullen groeien, grotendeels dankzij de verschillende overheidsinspanningen daar die gericht zijn op het bevorderen van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Aangepast rapport aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8731

Nieuws uit de industrie

De implementatie van strikte overheidsregels in verband met klimaatverandering in ontwikkelde en opkomende economieën is wat de groei van de wereldwijde geothermische energie-industrie stimuleert. De wereldwijde geothermische energie-industrie neemt toe als gevolg van aanvullende factoren, waaronder fluctuerende prijzen van fossiele brandstoffen, de schaarste van fossiele brandstoffen, een toename van de uitstoot van broeikasgassen, de hoge capaciteit van geothermische energie, de betaalbaarheid ervan, de vermindering van vervuiling door geothermische energiecentrales, evenals een toename van de vraag naar energie.

Een belangrijke ontwikkelingsremmer voor deze industrie is echter de hoge investering die nodig is voor geothermische energiefaciliteiten en de nadelige milieueffecten van geothermische energie. Daarnaast breidt de markt voor wind- en zonne-energie zich uit, wat de expansie van deze markt beperkt. Aan de andere kant wordt verwacht datin de komende 5 jaar zullen meer overheidsfinanciering en voortdurend evoluerende technologieën op het gebied van hernieuwbare energie winstgevende kansen bieden voor marktuitbreiding.

Vanwege de hoge capaciteit van geothermische energie, verminderde vervuiling door geothermische energiecentrales, betaalbaarheid van geothermische energie, plus toenemende energievraag, wordt de industrie gestimuleerd door een toename van de behoefte aan geothermische energie.

 

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde geothermische energiemarkt zijn:

 • Enel Spa (Roma)
 • General Electric (Verenigde Staten)
 • Supreme Energy (Indonesië)
 • Ansaldo Energia (Italië)
 • Macquarie Group Limited (Australië)
 • Sumitomo Corporation (Japan)
 • Green Mountain Energy Company (VS)
 • Turboden S.p.A. (Italië)
 • Reykjavik Geothermische (IJsland)
 • Atlas Copco AB (Zweden)
 • KenGen (Kenia)
 • Halliburton (Verenigde Staten)
 • Calpine (Vs)
 • Fuji Electric Co Ltd (Japan), onder andere

Praat met een expert:

 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8731

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Geothermal Power Market Analysis,Geothermal Power Market Trends,Geothermal Power Market Outlook,Geothermal Power Market Forecast