header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gipsplaatmarkt 2023 Aankomende trends, nieuwste innovatie, geavanceerde technologie en topbedrijven tot 2030

Mar 16, 2023 7:00 PM ET

De marktomvang van gipsplaat zal naar verwachting groeien met een CAGR van 11,8% in 2028. De markt wordt gedreven door het voortdurend toenemende niveau van bouwactiviteiten in de regio. Tijdens de projectieperiode ervaart de gipsplaat- en gipsplaatindustrie de opkomst van relevante en betrouwbare marktfactoren die de markt goede kansen op groei en uitbreiding bieden.

Gipsplaat, ook bekend als gipsplaat of gipsplaat, is een veel voorkomend bouwmateriaal dat wordt gebruikt voor binnenmuren en plafonds. Het is gemaakt van een gipskern, die is ingeklemd tussen twee lagen papier. Gipsplaat is eenvoudig te installeren, lichtgewicht en brandwerend, waardoor het een populaire keuze is voor bouwprojecten. Het is ook gemakkelijk af te werken met verf of behang. Gipsplaat is er in verschillende maten en diktes en kan worden gebruikt in een reeks toepassingen, waaronder residentiële, commerciële en industriële gebouwen.

Stuurprogramma’s en beperkingen die van invloed zijn op de markt

Een van de belangrijkste factoren waarvan wordt aangenomen dat ze de gipsplaatmarkt stimuleren, is de ontwikkeling in de bouwsector, waar gipsplaten worden geaccepteerd als belangrijke bouwmaterialen. Gipsplaten kunnen gemakkelijk andere bouwmaterialen zoals bakstenen, hout, multiplex en andere vervangen, omdat ze eenvoudig te installeren, economisch en geluidsdempende eigenschappen bieden. Dergelijke factoren zullen waarschijnlijk de wereldwijde gipsplaatmarkt tijdens de beoordelingsperiode vergroten. Bovendien zijn de groeiende residentiële sector in combinatie met de snelle verstedelijking enkele van de andere belangrijke factoren die naar verwachting de markt in de komende jaren zullen stimuleren.

Aan de andere kant wordt het fluctueren van de invoerprijzen van grondstoffen uit andere landen in termen van belastingen beschouwd als een vertraging van de wereldwijde gipsplaatmarkt in de komende jaren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1374

Wereldwijde gipskartonmarkt: segmentanalyse

De wereldwijde gipsplaatmarkt is gesegmenteerd op basis van type, product, toepassing en regio.

Per type is de wereldwijde gipsplaatmarkt gesegmenteerd in type X gipsplaat en gewone gipsplaat.

Door de wijze van toepassing is de wereldwijde gipsplaatmarkt gesegmenteerd in institutionele, residentiële, commerciële en andere. Daarvan is de residentiële sector tijdens de beoordelingsperiode naar voren gekomen als de grootste aanvraag. De groei wordt toegeschreven aan de groeiende nadruk op de levering van betaalbare woningen in combinatie met stijgende overheidsuitgaven in deze regio. De meest voorkomende gipsplaat die in de residentiële sector wordt gebruikt, zijn de wandplanken, waarbij de verbindingen tussen de interne hoeken en panelen worden versterkt met tape en worden bedekt met een voegverbinding die een oppervlak creëert voor de uiteindelijke decoratie.

Per productvorm is de wereldwijde gypsumboardmarktgrootte gesegmenteerd in gipsplafondplaat en gipswandplaat. Hiervan wordt aangenomen dat de wandplanken de wereldwijde gipsplaatmarkt domineren, omdat ze voornamelijk worden gebruikt als interieurverharding voor gebouwen.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1374

Regionale inzichten

Geografisch gezien strekt de gipsplaatmarkt zich uit over Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld (RoW).

Van alle regio’s wordt Azië-Pacific geschat als de leidende regio en zal naar verwachting zijn dominantie behouden tijdens de beoordelingsperiode vanwege de hoge beschikbaarheid van goedkope arbeid en voldoende grondstoffen. China wordt verondersteld de grootste producent van gipsplaat in deze regio te zijn. Thailand, India en enkele andere Zuidoost-Aziatische landen bieden voldoende kansen als gevolg van de snelle economische expansie in combinatie met de stijgende vraag naar woningen in semi-stedelijke en landelijke regio’s.

Branche-updates

Gyprock heeft onlangs Glasroc F gelanceerd, een nieuwe papierloze gipsplaat die premium prestaties biedt tegen brandbeveiliging voor balken en structurele stalen kolommen door middel van een ambachtelijk ontwerp en de innovatieve toepassing van onderzoek.

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Gypsum Board,Gypsum Board Market,Gypsum Board Market Size