header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


GolfKar marktaandeel zal naar verwachting 2,05 miljard USD bereiken, bij een CAGR van 6,90% in 2023 tot 2030 | MRFR Global Outlook

Mar 16, 2023 5:00 PM ET

Golf Cart Marktoverzicht

De wereldwijde golfkarmarkt zal naar verwachting een CAGR van 6,90% bereiken om tijdens de prognoseperiode tot USD 2,05 miljard te bereiken. De toename van de uitbreiding van de industriële sector en de stedelijke wildgroei zijn twee belangrijke factoren die de wereldwijde golfkarindustrie vooruit stuwen.

De golfkar is een compact gemotoriseerd voertuig dat vaak wordt gebruikt om golfers en hun uitrusting te vervoeren. In winkelcentra, luchthavens, hotels en andere uitgaansgelegenheden worden deze karren ook gebruikt om lichtere dingen te vervoeren. Het primaire doel van deze karren was om golfclubs en apparatuur van golfers op de golfbaan te vervoeren, maar ze worden ook op grote schaal gebruikt in commerciële omgevingen zoals treinstations, dierentuinen, kantoorfabrieken, multi-residentiële complexen, wildreservaten, themafeesten en tentoonstellingscentra.

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 1,2 miljard

Marktgrootte 2022

USD 1,3 miljard

Marktgrootte 2030

USD 2,05 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

6.90% (2022-2030)

Voorbeeld van rapport aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7595

De uitbraak van de covid 19 verergerde de groeicrisis van de golfkarmarkt. Ter compensatie produceren bedrijven tweezitskarren, vierzitskarren, zeszitskarren, achtzitskarren, enzovoort. Golfballen, T-shirthouders, bekerhouders, afvalbakken, oplaadpunten, koelkastkeuzes en een luchtschep zijn allemaal inbegrepen in deze nieuwe featured carts.

De wereldwijde impact van de covid 19-pandemieën zal naar verwachting een aanzienlijke impact hebben op de groei van de wereldwijde golfkarmarkt; factoren zoals de toegenomen interesse in golfkarretjes, het toegenomen besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking en vrijetijds- en sportactiviteiten zijn echter de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Nieuws uit de industrie

De belangrijkste spelers op de wereldwijde golfkarmarkt zijn:

  • Yamaha Golf-Car Company (VS)
  • STAR EV (VS)
  • Garia A/S (Denemarken)
  • Bradshaw Elektrische Voertuigen (UK)
  • E-Z-GO (VS)
  • Marshell Groene Stroom (China)
  • Spoleman OÜ (Estland)
  • Polaris Industries Inc. (VS)
  • Guangdong Lvtong Nieuwe Energie Electric Vehicle Technology Co LTD. (China)
  • Speedways Electric (India)
  • Autopower (India), onder andere

In de komende vijf jaar zal de IMARC-groep naar verwachting bijdragen aan de gematigde groei van de markt.

Marktsegmentatie

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd als spoorwegen, golfbanen, luchthavens, hotels en resorts, multi-residentiële complexen en anderen.

Op basis van de eindgebruikersindustrie is de markt gesegmenteerd in twee typen, een elektrische golfkar en een benzinegolfkarretje.

Op basis van het brandstoftype is de markt gesegmenteerd als Gasoline Powered en Electric &Solar Powered.

Op basis van de regio is de markt gesegmenteerd als Azië-Pacific (APAC), Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Regionale classificatie

Tijdens de historische geprojecteerde periode was Noord-Amerika goed voor ongeveer 53% van het wereldwijde marktaandeel van golfkarretjes. Gedurende de prognoseperiode zal het besluit van de regering over de invoering van elektrische golfkarretjes voor hotels en resorts naar verwachting de vraag naar golfkarretjes op de wereldmarkt aanwakkeren. Volgens de studie hebben de Verenigde Staten meer dan 15000 golfbanen, wat de groei van de wereldwijde golfkarmarkt ondersteunt.

Praat met een expert

 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7595

De behoefte van de verhuursector aan de marktwaarde van golfkarretjes drijft ook de marktgroei aan. Omdat deze bedrijven afhankelijk zijn van golfkarretjes voor intern transport, werken de belangrijkste spelers op de markt aan de introductie van GPS-compatibele golfkarretjes met lithiumbatterijen.

INHOUDSOPGAVE

  1. SAMENVATTING
  2. TOEPASSINGSGEBIED VAN HET VERSLAG

2.1. MARKTAFBAKENING

2.2. REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.2.1. DEFINITIE

2.2.2. ONDERZOEKOBJECTIEF

2.2.3. AANNAMES

2.2.4. BEPERKINGEN

2.3. ONDERZOEKSPROCES

2.3.1. PRIMAIR ONDERZOEK

2.3.2. SECUNDAIR ONDERZOEK

2.4. SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

2.5. PROGNOSEMODEL

  1. MARKTLANDSCHAP

3.1. PORTER’S VIJF KRACHTEN ANALYSE

3.1.1. DREIGING VAN NIEUWKOMERS

3.1.2. ONDERHANDELINGSMACHT VAN KOPERS

3.1.3. DREIGING VAN SUBSTITUTEN

3.1.4. SEGMENT RIVALITEIT

3.1.5. ONDERHANDELINGSMACHT VAN KOPERS

3.2. ANALYSE VAN DE WAARDEKETEN/TOELEVERINGSKETEN

  1. MARKTDYNAMIEK

4.1. INLEIDING

4.2. MARKTFACTOREN

4.3. MARKTBEPERKINGEN

4.4. MARKTKANSEN

4.5. MARKTTENDENSEN

  1. WERELDWIJDE GOLFKARRENMARKT, PER VOORTSTUWINGSTYPE

5.1. INLEIDING

5.2. ELEKTRISCH

5.2.1. MARKTRAMINGEN &PROGNOSE, 2022-2030

5.2.2. MARKTRAMINGEN &PROGNOSE PER VOORTSTUWINGSTYPE, 2022-2030

5.3. BENZINE

…Voortgezet.

Aanvraag voor koop volledig Premium-rapport: 

 https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7595

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Golf Cart Regional Outlook,Golf Cart segments,Golf Cart Trendss,Golf Cart Industry report,Golf Cart Market Foreast