header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Loodzuurbatterijmarkt registreert 8,20% CAGR met wereldwijde waarde tot 94,11 miljard USD tegen 2023 tot 2030

Mar 16, 2023 6:00 PM ET

Loodzuur batterij marktoverzicht:

Tegen 2030 zal de markt voor loodzuuraccu’s naar verwachting een waarde van ongeveer USD 94,11 miljard bereiken, terwijl een CAGR van 8,20% wordt bereikt.

De markt voor loodzuuraccu’s is een volwassen en gevestigde markt die al meer dan een eeuw bestaat. Deze batterijen worden vaak gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals automotive, industriële en stationaire back-up energiesystemen.

Tijdens de prognoseperiode wordt een aanzienlijke groei in de loodzuurbatterijmarkt verwacht. De marktomvang zal naar verwachting toenemen als gevolg van de stijgende vraag naar stationaire loodzuurbatterijen in off-grid energiecentrales voor de opwekking van hernieuwbare energie.

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 50,1 miljard

Marktgrootte 2022

USD 54,21 miljard

Marktgrootte 2030

USD 94,11 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

8.20% (2022-2030)

Gratis Sample@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5055 aanvragen

Belangrijkste spelers:

Enkele van de prominente spelers op de wereldwijde markt voor loodzuuraccu’s:

 • Johnson Controls (VS)
 • ATLASBX Co. Ltd. (Zuid-Korea)
 • Exide Technologies (VS)
 • East Penn Manufacturing Co. (VS)
 • NorthStar (Zweden)
 • Crown Battery Manufacturing (VS)
 • C&D Technologies Inc. (VS)
 • GS Yuasa Corp (Japan)
 • Narada Power Source Co Ltd (China)
 • Leoch International Technology Ltd. (China) en anderen.

Regionale analyse:

 • De markt zal naar verwachting worden gedomineerd door Noord-Amerika, maar Azië-Pacific zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode. Als gevolg van technologische ontwikkelingen en de stijgende vraag naar application performance management systemen in verschillende industriële verticals op dit gebied, groeit de Noord-Amerikaanse markt snel. Zowel in termen van omzet als de acceptatie van geavanceerde technologieën domineert de VS de markt.

Geografisch gezien is de markt voor loodzuurbatterijen verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor loodzuuraccu’s in azië-pacific zal naar verwachting aanzienlijk toenemen en het grootste marktaandeel vertegenwoordigen tijdens de prognoseperiode, in vergelijking met andere regio’s. Vanwege de aanwezigheid van tal van gevestigde belangrijke spelers zoals GS Yuasa Corp (Japan), Narada Power Source Co., Ltd. (China), Leoch International Technology Ltd. (China) en ATLASBX Co. Ltd., wordt voorspeld dat China, India en Zuid-Korea de groei van de Noord-Amerikaanse markt voor loodzuuraccu’s zullen stimuleren.

In dit gebied, (Zuid-Korea). De markt zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk toenemen als gevolg van het wijdverbreide gebruik van loodzuuraccu’s in de auto-industrie en de sterke vraag naar batterijen in de motor-, personenauto- en bedrijfswagenindustrie in de regio. Door de uitbreiding van de offshore en onshore hernieuwbare energie-industrieën in landen als Duitsland, Italië, Zweden en het Verenigd Koninkrijk, wordt voorspeld dat het Continent Europa een aanzienlijke groei zal doormaken. Bovendien wordt de markt van de regio ondersteund door de gevestigde auto-industrie van de regio.

Proef de marktinformatie en statistieken die worden aangeboden in de meer dan 30 marktgegevenstabellen en -cijfers van het projectrapport, die zijn verdeeld over 100 pagina’s. Download de uitgebreide “Lead Acid Battery market Research report-forecast to 2030” inhoudsopgave (TOC) en marktsamenvatting.

Aangepast rapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5055

Marktsegmentatie:

De UPS-markt, die bestaat uit eindgebruikers, zal naar verwachting aanzienlijk toenemen als gevolg van de toenemende behoefte aan betrouwbare stroomvoorziening in de residentiële, commerciële en industriële sectoren. Vanwege de snelle ontwikkeling van datacenters en de IT-sector in de regio, verwacht UPS dat zijn markt in Azië-Pacific dramatisch zal groeien.

LIJST VAN TABELLEN

Tabel 1 Wereldwijde markt voor loodzuuraccu’s: per regio, 2020-2030

Tabel 2 Noord-Amerikaanse markt voor loodzuuraccu’s: per land, 2020-2030

Tabel 3 Europa markt voor loodzuuraccu’s: per land, 2020-2030

Tabel 4 Aziatisch-Pacifische markt voor loodzuurbatterijen: per land, 2020-2030

Tabel 5 De rest van de wereld markt voor loodzuuraccu’s: per land, 2020-2030

Tabel 6 Latijns-Amerikaanse markt voor loodzuurbatterijen: per land, 2020-2030

Tabel 7 Wereldwijde loodzuurbatterij per productmarkt: per regio, 2020-2030

Tabel 8 Noord-Amerikaanse loodzuurbatterij per productmarkt: per land, 2020-2030

Tabel 9 Europa Loodzuurbatterij per productmarkt: per land, 2020-2030

Tabel10 Asia Pacific Loodzuurbatterij per productmarkt: per land, 2020-2030

Tabel11 Het Midden-Oosten &Afrika Loodzuurbatterij per productmarkt: per land, 2020-2030

Tabel12 Latijns-Amerikaanse loodzuurbatterij per productmarkt: per land, 2020-2030

Tabel13 Wereldwijde loodzuuraccu’s per eindgebruikersmarkt: per regio, 2020-2030

… Voortgezet.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Lead Acid Battery Companies,Lead Acid Battery Trends,Lead Acid Battery Industry Share,Lead Acid Battery Market Forecast