header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van betonoppervlakvertragers (USD 121 miljoen in 2030) met 4,5% CAGR

Mar 16, 2023 7:00 PM ET

Concrete Surface Retarders Market zal naar verwachting usd 121 miljoen waard zijn in 2030, met een CAGR van 4,5% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Betonoppervlakvertragers zijn chemische formuleringen die worden aangebracht op vers gestorte betonoppervlakken om de uitharding van de oppervlaktelaag te vertragen. Hierdoor kan het oppervlak eenvoudig worden verwijderd of geëtst om een gewenste textuur of patroon te creëren. Oppervlaktevertragers werken door chemisch te reageren met de cementpasta aan het oppervlak om een dunne laag zacht, gemakkelijk verwijderbaar materiaal te vormen. De diepte van de aangetaste oppervlaktelaag kan worden geregeld door het type retarder dat wordt gebruikt en de tijdsduur dat het op het oppervlak wordt achtergelaten. Retarders worden vaak gebruikt in decoratieve betontoepassingen, zoals gestempelde of blootgestelde aggregaatafwerkingen, om unieke en visueel aantrekkelijke ontwerpen te creëren.

De wereldwijde markt voor betonvloervertragers zal naar verwachting gedurende het hele prognose-interval duurzame vooruitgang boeken. Een verhoogd verbruik van producten voor betonvloervertragers in Azië-Pacific, de bloeiende ontwikkelingshandel en initiatieven van ondersteunende autoriteiten, zal naar verwachting de brutoverkoopvooruitzichten verbeteren. Niettemin belemmeren invloed op de atmosfeer, fluctuatie in ongekookte materiaalkosten en onbeschikbaarheid van deskundige arbeid bovendien de uitbreiding van de markt.

Industriële sectie, om een dominante plaats in te nemen binnen de totale markt voor betonvloervertragers

Voornamelijk gebaseerd op software, wordt verwacht dat het bedrijfsgedeelte van 2021 tot 2027 een prijs van de meeste vooruitgang zal vertonen, vanwege het wijdverbreide gebruik ervan in bedrijfsontwikkeling, betonsectievoegen, gevelbekleding en tal van anderen. Deze sectie bevat bedrijfscomplexen, accommodaties, winkelcentra en sporthallen, domineert de markt voor betonnen vloervertragers, vanwege de snelle verstedelijking en commercialisering in opkomende economieën vergelijkbaar met China en India. Betonnen oppervlaktevertrager voor bedrijfsontwikkeling zal naar verwachting de snelste vooruitgang zien vanwege ontwerpflexibiliteit, geluidsdempingseigenschappen en lage onderhoudsvereisten.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6738

Europa gebied, om een geleidelijke verbetering te zien binnen de markt voor betonvloervertragers gedurende het prognose-interval

De wereldwijde markt voor betonvloervertragers is grotendeels gebaseerd op oppervlakte en is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Europa domineerde de wereldwijde markt, overgenomen door Noord-Amerika, voornamelijk als gevolg van de stijgende productie van betonnen vloervertragers naast de belangrijkste klanten van dergelijke goederen. De toename van de ontwikkelingshandel wordt toegeschreven aan de vooruitgang op het gebied van persoonlijke huisvesting, bedrijfs- en infrastructuurontwikkeling in combinatie met overweldigende vooruitgang in privaat gefinancierde initiatieven binnen de gezondheidszorg. Bovendien hebben de gevarieerde voordelen van betonnen vloervertragers, vergelijkbaar met een lage waarde, overmatige stevigheid, eenvoudig te verplaatsen en eenvoudig op te zetten, de vraag naar deze markt extra versterkt.

Toepassingsgebied van het verslag

Dit onderzoek biedt een overzicht van het wereldwijde marktaandeel van betonoppervlakvertragers en monitort drie marktsegmenten in 4 geografische gebieden. Het rapport onderzoekt belangrijke gamers en biedt een vijfjarige jaarlijkse ontwikkelingsevaluatie die marktmeting, hoeveelheid en aandeel voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (ROW) benadrukt. Het rapport biedt bovendien een prognose, gericht op de marktalternatieven voor de volgende 5 jaar voor elk gebied. De reikwijdte van het onderzoek segmenteert de wereldwijde markt voor betonvloervertragers per materiaal, per soort, per software en per gebied.

Door Materialen

  • Natuurlijke Makelaars
  • Anorganische makelaars

Op sorteren

  • Op waterbasis
  • Op basis van oplosmiddelen

Door software

  • Residentiële
  • Industrieel 

Per gebied

  • Noord-Amerika 
  • Azië-Pacific 
  • Europa
  • De rest van de wereld

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6738

Belangrijkste gamers

Sika AG (Zwitserland), BASF SA (Duitsland), Mapei AS (Italië), CEMEX S.A.B. de C. V (Mexico), GCP Applied Technologies (VS), The Euclid Chemical Company (VS), W.R. Meadows (VS), Fosroc (VAE), Parchem Construction Supplies en RussTech, Inc.

Gerelateerd rapport

Ultra-high performance betonmarkt

Houten Terrasjes Markt

Plafondtegels Markt

Markt voor verglaasde tegels

Opvouwbare meubelmarkt

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Concrete Surface Retarders,Concrete Surface Retarders Market,Concrete Surface Retarders Market Size