header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SSD Controller Markt 2023-2030 | Groeianalyse door toonaangevende belangrijke spelers: Marvell Technology Group, Micron Technology Inc

Mar 16, 2023 5:22 PM ET

SSD Controller Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde SSD-controllermarkt naar verwachting een CAGR van 15,30% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 57,2 miljard in 2030.

SSD-controller is een processor die elektronica bevat die is ontworpen om de flashgeheugencomponenten te overbruggen naar de host SSD-invoer- / uitvoerinterfaces of computer. Het is een ingebouwde processor die hoge prestaties distribueert met lage kosten en energie-efficiëntie. Ssd-controller embedded processor is ontworpen om softwarecodering op firmwareniveau uit te voeren. Bovendien is een SSD-controller een elektrische component die wordt bestuurd binnen een enkele geïntegreerde schakeling (IC). De ssd-controller embedded processor dekt een 16- of 32-bits microcontroller. Bovendien hijsen SSD-controllers elektrische interfaces zoals SATA, USB, SAS, NAND of een combinatie van deze interfaces. Met de opleving van industriële opslagsystemen zijn SSD-controlleroplossingen getuige van een toename van het ONTWERP VAN NAND-flashsystemen, als gevolg van een toename van gegevenstransacties tussen de hostinterface en NAND-flasharrays. Bovendien heeft de opkomst van 3D NAND-technologie de markt voor elektronische opslagoplossingen gemoderniseerd en zal naar verwachting de groei van de SSD-controllerindustrie in de komende jaren stimuleren. De opkomst van COVID-19 heeft de groeisnelheid van de SSD-controllermarkt in 2020 doen vervallen. Verder werd de markt tijdens COVID-19 voornamelijk getroffen door tal van obstakels, waaronder de toegankelijkheid van middelen, gezondheidsmaatregelen, deliverables, contractuele verplichtingen en vertragingen of annuleringen van regelingen. Omgekeerd wordt verwacht dat de sterke toename van de vraag naar beveiligings- en cloud computing-oplossingen de groei van de SSD-controllerindustrie tijdens de geschatte periode zal stimuleren.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8268

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Micron Technology Inc. (VS),
  • NetApp (VS),
  • IBM (VS),
  • Marvell Technology Group (Verenigd Koninkrijk),
  • Samsung (Zuid-Korea),
  • Intel (VS),
  • Toshiba (Japan),
  • Western Digital (VS),
  • Phison Electronics Corporation (Taiwan), en
  • Silicon Motion Technology Corporation (Taiwan)

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ssd-controller-market-8268

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de solid-state drive (SSD) controllermarkt vanwege de groeiende vraag naar infotainmentsystemen voor auto’s en verbonden auto’s van de volgende generatie, de toenemende snelle toename van de vraag naar SSD vanuit datacenters en de groeiende modernisering en technologische vooruitgang in de apparaten in deze regio.

Marktsegmentatie

De wereldwijde SSD-controllermarkt is gesegmenteerd in type, opslaginterface en toepassing

Op basis van het type is de wereldwijde SSD-controllermarkt gesegmenteerd in Single-level cellen (SLC), Multi-level cellen (MLC), Triple-level cellen (TLC)

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8268  

Op basis van de storage interface is de wereldwijde SSD-controllermarkt gesegmenteerd in SATA, SAS, PCIe

Op basis van de applicatie is de wereldwijde SSD-controllermarkt gesegmenteerd in datacenter, enterprise, client en retail

Lees meer artikelen-

Hypergeconvergeerde infrastructuurmarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030         

Slimme robotmarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030   

Markt voor beveiligingstests Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030         

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën,applicaties, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: sales@marketresearchfuture.com

Keywords:  SSD Controller Market,SSD Controller Market Size,SSD Controller Market Share,SSD Controller Market Trends,SSD Controller Market Growth,SSD Controller Market Analysis,SSD Controller Industry,SSD Controller Market Research,SSD Controller Market Reports