header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vinylvloeren marktomzet naar top USD 68,36 miljard aan inkomsten tegen 2030 bij een CAGR van 8,02%

Mar 16, 2023 6:00 PM ET

Volgens een recent studierapport gepubliceerd door Market Research Future, werd de wereldwijde vinylvloerenmarkt in 2022 gewaardeerd op USD 36,87 miljard. De vinylvloerenindustrie zal naar verwachting groeien van USD 40,80 miljard in 2023 tot USD 68,36 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,02% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Vinylvloeren zijn een soort afgewerkte vloeren die meestal worden gemaakt door een op kalksteen gebaseerd materiaal te combineren met mengsels van synthetische en natuurlijke polymeren, waaronder weekmakers en polyvinylchloride. Het is een winterharde, veerkrachtige vloer die over het algemeen wordt gebruikt in residentiële en commerciële bouwtoepassingen. Andere redenen die bijdragen aan de uitbreiding van de markt zijn de verbetering van de infrastructuur in verschillende industrieën, waaronder gezondheidszorg, onderwijs, industriële auto’s en anderen, evenals de toename van woongebouwen en huiseigenaarschap. De betere kwaliteiten van vinylplaten en composiettegels zijn waterbestendigheid en slipweerstand. Deze worden gebruikt in bouwprojecten voor gezondheidszorg en onderwijsinstellingen, omdat ze heel eenvoudig schoon te maken zijn.

Het uitbreiden van infrastructurele ontwikkelingsactiviteiten samen met de verbeterende economische omstandigheden wereldwijd stimuleren de marktgroei aanzienlijk. Bovendien stimuleren eigenschappen die vinylvloeren bieden, zoals waterdichting, microbiële bescherming die een streepje toevoegt aan de decoratieve afwerking, de marktgroei. Dit wordt ondersteund door de toenemende verstedelijking in opkomende economieën zoals India en China in combinatie met toenemende commerciële faciliteiten die groeimogelijkheden genereren voor de vinylvloerenmarkt.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2055

Ondanks het aanbieden van het scala aan voordelen, is Vinyl nog steeds niet zo veilig voor het milieu. Het is bijvoorbeeld het productieproces dat niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen zoals aardolie / aardgas vereist. Naast enkele giftige chemicaliën die in het proces worden gebruikt, kan een giftige vergassingspostinstallatie worden veroorzaakt die VOC in de nabijheid vrijgeeft, wat verder leidt tot oogirritatie, astmatische aandoeningen en ademhalingsproblemen. Er wordt echter verwacht dat technologische vooruitgang een duurzamere en ecologischere benadering van de productieprocessen zal presenteren, waardoor Vinyl in de recente toekomst verder wordt gepresenteerd als een milieuvriendelijk product. Dit zal vinyl zeker in staat stellen om snel op te stijgen en meer aandacht en bekendheid op de wereldmarkt te krijgen.

Marktconcurrentieel landschap:

  • Mohawk Industrieën
  • Shaw Industries Group Inc
  • Tarkett Groep,
  • Gemak
  • Gerflor Groep,
  • Armstrong Flooring Inc.,
  • Mannington Mills Inc.,
  • TOLI Floor Corporation
  • Interface, Inc.,
  • Polyflor Bv

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2055

Marktsegmentatie

Op basis van het product omvat de markt vinylplaten, luxe vinyltegels, tapijten en bedrukt vinyl.

Op basis van de toepassing omvat de markt residentieel en niet-residentieel.

Vinylvloerenmarkt – Regionale analyse

Azië-Pacific is de grootste markt voor vinylvloeren die naar verwachting de wereldmarkt zal domineren. De ontluikende bouw- / vastgoedmarkt in combinatie met de veranderende levensstijl en consumentenvoorkeur draagt bij aan de marktgroei. Evenzo de toenemende bevolking in de regio definieert het belangrijke landschap voor infrastructuurontwikkeling, verhoogde vraag naar het nieuwe, wat leidt tot een grotere marktomvang.  

Aan de andere kant ziet de Noord-Amerikaanse markt opbouw als gevolg van de groei in educatieve en commerciële industrieën in combinatie met de technologische vooruitgang die het materiaal in staat stelt om eigenschappen zoals hoge duurzaamheid, hygiëne, kostenefficiëntie en onderhoudsvrij aan te tonen.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2055

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2022

USD 36,87 miljard

Marktgrootte 2023

USD 40,80 miljard

Marktgrootte 2030

USD 68,36

Miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

8.02% (2023-2030)

Basisjaar

2022

Marktprognoseperiode

2023-2030

Historische gegevens

2018 & 2022

Gedekte segmenten

Product, toepassing en regio

Gedekte regio’s

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld

Landen gedekt

De VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië

Belangrijkste bedrijven geprofileerd

Gerflor Group, Mannington Mills Inc, Tarkett Group, Interface Inc, Mohawk Industries, Armstrong Flooring Inc, Shaw Industries Group Inc, Toli Floor Corporation, Polyflor Limited, Congoleum Corporation

Belangrijkste marktkansen

Toenemende aandacht van de consument voor esthetische waarde in de bouw Veranderende voorkeur voor milieuvriendelijke producten

Belangrijkste marktdynamiek

Koopkracht verhogen Kosteneffectiviteit en milieuvriendelijk karakter

Gerelateerd rapport

Markt voor zwaar bouwmaterieel

Vloerverwarming Markt

Keramische tegels Market

Markt voor pre-engineered gebouwen

Zelf consoliderende betonmarkt

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Vinyl Flooring,Vinyl Flooring Market,Vinyl Flooring Market Size