header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zonnepanelen Markt Statistische groeigegevens 2023, verkoop, industriegrootte, topmarktleidersscenario en wereldwijde prognose 2030

Mar 16, 2023 7:00 PM ET

Zonnepanelen Marktoverzicht:

De wereldwijde markt voor zonnepanelen wordt geschat op USD 146,02 miljard in 2030, met een CAGR van 7,10% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

De markt voor zonnepanelen is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, gedreven door de toenemende acceptatie van zonne-energie als een hernieuwbare bron van elektriciteit. Zonnepanelen, ook bekend als fotovoltaïsche (PV) panelen, zetten zonlicht om in elektriciteit met behulp van halfgeleidermaterialen.

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 84,35 miljard

Marktgrootte 2022

USD 90,3 miljard

Marktgrootte 2030

USD 146,02 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

7.10% (2022-2030)

Vanwege de groeiende focus op het verminderen van koolstofemissies en de effecten van het opwekken van elektriciteit met behulp van niet-hernieuwbare bronnen, wordt verwacht dat de vraag naar oplossingen voor hernieuwbare energie zal toenemen, inclusief zonnepanelen. Daarom wordt verwacht dat de escalerende vraag naar energieopwekking uit hernieuwbare energiebronnen de groei van de wereldwijde markt voor zonnepanelen tijdens de prognoseperiode zal stimuleren.

Gratis Sample@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3237 aanvragen

Deze markt zal naar verwachting groeien met een onthullende CAGR tijdens de prognoseperiode. Factoren zoals substantiële PV-projecten in aanbouw en in de planningsfase, gecombineerd met verschillende steunmaatregelen van de overheid, zullen naar verwachting de cumulatieve geïnstalleerde capaciteit van zonne-energie tijdens de projectieperiode verhogen.

Zonne-energie is de stralingsenergie die wordt uitgezonden door de zon, die wordt uitgeoefend door gebruik te maken van verschillende technologieën zoals fotovoltaïsche cellen, zonneverwarming en andere. Het is een efficiënte vorm van onconventionele energie en een betaalbare hernieuwbare oplossing voor groeiende broeikasemigraties en opwarming van de aarde. Een zonnepaneel is een op silicium gebaseerde gelaagde halfgeleidermodule die elektriciteit uit zonlicht kan omzetten. Dit fotovoltaïsche effect wordt gecreëerd door de stroom van elektronen in de module, die kan worden gemaximaliseerd door de uitgebreide uren van blootstelling aan zonlicht. In de afgelopen jaren hebben zonnepanelen de markt voor hernieuwbare energie ondergeschikt gemaakt vanwege de competentie van zonne-energie om netpariteit te bereiken als conventionele energiebronnen en technologische ontwikkeling waarbij zonlicht wordt gebruikt als energiebron om gelijkstroom elektriciteit te produceren via fotovoltaïsche cellen.

Zonnepanelen Markt Regionale Analyse

De wereldwijde zonnepanelenmarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Azië-Pacific wordt beschouwd als het grootste marktaandeel van 54,18% in termen van omzet, in 2021; verwacht wordt dat het dominant zal blijven tijdens de projectieperiode. De toenemende vraag naar zonnepanelen in de Regio Azië-Pacific wordt toegeschreven aan de opstandige installatie van zonne-energieprojecten in China en India. Deze landen zijn de cruciale markten voor zonnepanelen, zowel wereldwijd als in de Regio Azië-Pacific.

Noord-Amerika fascineerde een aanzienlijk marktaandeel in 2021. In Noord-Amerika is de energieopwekking uit zonnecellen in de industriële sector in de loop der jaren toegenomen naarmate er efficiëntere zonnecellen op de markt zijn. Bovendien zijn de groeiende koopkracht, verbeterde toegang tot digitale technologieën, de geëvolueerde penetratie van het internet en de toegenomen acceptatie van slimme apparaten enkele van de belangrijke factoren die de groei van de Noord-Amerikaanse markt voor zonne-energie hebben gestimuleerd.

Aangepast rapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3237

Zonnepanelen Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor zonnepanelen is gesegmenteerd in de volgende typen;

Door technologie

  • Zonne-PV
  • Geconcentreerde zonne-energie

Op moduletype

  • Dunne film
  • Kristallijn

Door Grid Connectivity

  • Op Grid
  • Off-grid

Per toepassing

  • Residentiële
  • Commercieel
  • Industrieel

Rapportdetails lezen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-panels-market-3237

Belangrijkste spelers

De prominente belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor zonnepanelen zijn Trina Solar Limited (China), Canadian Solar Inc. (Canada), Jinko Solar Holding Co. Ltd. (China), JA Solar Holdings Co. Ltd. (China), Hanwha Q CELLS Co. Ltd. (Zuid-Korea), ABROS green GmbH (Duitsland), Yingli Solar (China), SunPower Corporation (VS),  Abengoa Solar (Spanje) eSolar Inc. (VS).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Panels Market Overview,Solar Panels Market Trends,Solar Panels Market Sales,Solar Panels Market Revenue,Solar Panels Market Forecast,Solar Panels Market Companies