header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aerobatic Aircraft Market Technology Research Report met business insights nieuws, laatste Trend, Industry Outlook -2030

Mar 17, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de markt voor aerobatic vliegtuigen naar verwachting een CAGR van ~ 8,1% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 10,12 miljard in 2030.

De aerobatic aircraft markt verwijst naar het segment van de luchtvaartindustrie dat gespecialiseerde vliegtuigen ontwerpt, produceert en verkoopt die worden gebruikt voor het uitvoeren van aerobatische manoeuvres, zoals lussen, rollen, spins en andere high-performance luchtstunts. Deze vliegtuigen zijn meestal ontworpen voor snelle en hoge G-manoeuvres en worden vaak gebruikt in airshows en andere soorten luchtprestaties. De markt voor aerobatische vliegtuigen omvat verschillende soorten vliegtuigen, zoals tweedekkers, eendekkers en zweefvliegtuigen, en bedient een reeks klanten, waaronder individuele piloten, vliegscholen en militaire organisaties.

Vraag gratis voorbeeldrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10562

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor aerobatische vliegtuigen,  met de beperkingen op reizen en bijeenkomsten is er een afname van de vraag naar vliegshows en andere soorten luchtprestaties die vaak aerobatische vliegtuigen gebruiken. Dit heeft geresulteerd in een daling van de omzet en omzet voor fabrikanten en leveranciers in de markt.

De pandemie heeft geleid tot verstoringen in de productie- en toeleveringsketens van aerobatische vliegtuigen, omdat fabrikanten zich hebben moeten aanpassen aan nieuwe veiligheidsprotocollen en verstoringen van de toeleveringsketen als gevolg van de pandemie.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn: American Champion Aircraft, Sukhoi Company, Tomas Podesva Air, Extra Flugzeugproduktions, Oskbes Mai, Blackwing Sweden, Pacific Aerospace, Vans Aircraft, Waco Aircraft Corporation

Marktsegmentatie

De markt voor aerobatic vliegtuigen is gesegmenteerd in producttype en toepassing.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in eenmotorige en kit.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in vrijetijdsactiviteiten en instructie.

Regionale analyse

De grootste regio van de aerobatic vliegtuigmarkt is Noord-Amerika, waaronder de Verenigde Staten en Canada. Noord-Amerika heeft een aanzienlijk marktaandeel vanwege de aanwezigheid van gevestigde fabrikanten van aerobatische vliegtuigen, zoals American Champion Aircraft, Aviat Aircraft en Extra Aircraft.

Met name de Verenigde Staten hebben een aanzienlijke vraag naar aerobatic vliegtuigen, met een sterke cultuur van airshows en luchtprestaties. Het land heeft veel aerobatic teams en performers, zoals de U.S. Air Force Thunderbirds en de U.S. Navy Blue Angels, die de vraag naar gespecialiseerde aerobatic vliegtuigen stimuleren.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerobatic-aircraft-market-10562

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Keywords:  Aerobatic Aircraft Market,Aerobatic Aircraft Market Size,Aerobatic Aircraft Market Share,Aerobatic Aircraft Market Growth,Aerobatic Aircraft Market Trend,Aerobatic Aircraft Market Analysis,Aerobatic Aircraft Industry