header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Autoverhuurmarktdiensten Wereldwijde trends, omvang, groeifactoren, marktregio’s, analyse van topspelers, nieuwe aanpassingen en bedrijfsvooruitzichten 2023 – 2030

Mar 17, 2023 4:00 PM ET

 Autoverhuur Marktonderzoek Insights

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde autoverhuurmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 3,1% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 10.111,01 miljoen in 2030.

Autoverhuur verwijst naar de korte termijn verhuur van voertuigen, meestal voor periodes van een paar uur tot enkele weken. Autoverhuurdiensten stellen klanten in staat om een voertuig te huren voor persoonlijk of zakelijk gebruik, zonder dat ze hun voertuig hoeven te bezitten of te bedienen. Autoverhuurbedrijven bieden meestal een verscheidenheid aan voertuigtypen en -maten, waaronder compacte auto’s, SUV’s en luxe voertuigen, om aan de uiteenlopende behoeften van hun klanten te voldoen.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de autoverhuursector. Met lockdowns en social distancing-maatregelen die het aantal mensen dat reist verminderen, hebben veel autoverhuurbedrijven een daling van de vraag naar hun diensten gezien. Bovendien heeft de pandemie geleid tot veranderingen in het consumentengedrag, waarbij meer mensen het openbaar vervoer vermijden en kiezen voor privé-reizen, zoals huurauto’s. Dit heeft geresulteerd in een toegenomen concurrentie voor huurauto’s en een verhoogde druk op autoverhuurbedrijven om hun klanten een veilige en handige ervaring te bieden.

Rapportstatistieken Bijzonderheden
Marktgrootte 2021 USD 8.149,68 miljoen
Marktgrootte 2022 USD 7.920 miljoen
Marktgrootte 2030 USD 10,111.01 miljoen
Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR) 3.1% (2022-2030)

Vraag een gratis rapportvoorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6409 

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de grootste markten voor autoverhuurdiensten en wordt beschouwd als de grootste autoverhuursector ter wereld. De regio heeft een grote en groeiende bevolking van stedelijke consumenten, evenals een goed ontwikkelde transportinfrastructuur en een ondersteunende regelgeving, die beide de vraag naar autoverhuurdiensten hebben gestimuleerd. Bovendien hebben de sterke economie van de regio en de groeiende toeristische sector het een aantrekkelijke markt gemaakt voor autoverhuurbedrijven, waardoor de vraag naar deze diensten verder is toegenomen.

Groei en vraag van de autoverhuurmarkt:

De autoverhuurmarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en zal naar verwachting in de toekomst blijven groeien. De groei van de markt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toegenomen mobiliteit van de consument, de groei van online boekingsplatforms en de groeiende toeristische sector.

De opkomst van low-cost carriers en de toenemende betaalbaarheid van vliegreizen heeft het voor mensen gemakkelijker gemaakt om te reizen, wat leidt tot een toegenomen vraag naar autoverhuur. Dit geldt vooral in regio’s met goed ontwikkelde toeristische industrieën, zoals Europa en Noord-Amerika.

Online boekingsplatforms hebben ook een aanzienlijke impact gehad op de autoverhuurmarkt. Het gemak en de toegankelijkheid van deze platforms hebben het voor consumenten gemakkelijker gemaakt om prijzen te vergelijken en de beste deals voor autoverhuur te vinden. Dit heeft geleid tot meer concurrentie tussen autoverhuurbedrijven, wat resulteert in lagere prijzen en verbeterde diensten.

Marktsegmentatie

De wereldwijde autoverhuurmarkt is gesegmenteerd in type, boekingswijze en verticaal.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Lokaal, Outstation, Luchthaven en Anderen.

Op basis van de wijze van boeken is de markt gesegmenteerd in Online, Offline.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in Business, Non-Business.

Rapportoverzicht lezen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/car-rental-market-6409 

Belangrijkste spelers

 • Avis-budget

Groep

 • Europecar
 • Enterprise Holdings Inc
 • De Hertz Corporation
 • Toyota Autoverhuur
 • Sixt SE
 • Alamo Autoverhuur LLC
 • Carzonrent India Pvt Ltd
 • Localiza
 • ANI Technologies Pvt. Ltd
 • Anderen
 • Over:

  Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

  Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

  Contact:

  Marktonderzoek Toekomst

  99 Hudson Street,5e verdieping

  New York City, New York 10013

  Verenigde Staten van Amerika

  Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

  44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

  E-mail: [email protected]


  Keywords:  Car Rental Market Growth,Car Rental Market Analysis,Car Rental Market Trends,Car Rental Market Share,Car Rental Market Size,Car Rental Market Forecact