header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bekijk markt populaire trends, technologische ontwikkelingen om op te letten voor de nabije toekomst, 2030

Mar 17, 2023 3:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde horlogemarkt naar verwachting een CAGR van ~ 4,45% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 73,5 miljoen in 2030.

De term “horlogemarkt” verwijst naar de industrie en de markt voor horloges, waaronder de productie, distributie en verkoop van verschillende soorten horloges aan consumenten. De horlogemarkt kan een breed scala aan producten omvatten, waaronder luxe en high-end horloges, sport- en fitnesshorloges, smartwatches en modehorloges. De horlogemarkt is meestal verdeeld in verschillende segmenten op basis van factoren zoals prijsklasse, merk, stijl en functionaliteit. Enkele van de belangrijkste spelers op de horlogemarkt zijn bekende merken zoals Rolex, Omega, Tag Heuer en Casio, evenals nieuwere spelers op de markt zoals Apple, Samsung en Fitbit.

De impact van COVID-19 was een afname van de vraag naar luxe horloges, vooral in de eerste paar maanden van de pandemie toen veel fysieke winkels gesloten waren vanwege lockdowns en de consumentenbestedingen daalden. De pandemie heeft ook de wereldwijde toeleveringsketens verstoord, wat heeft geleid tot productie- en distributievertragingen voor sommige horlogemerken. Dit heeft geleid tot tekorten aan sommige populaire modellen en een verschuiving in de vraag van de consument naar horloges die op voorraad zijn en direct beschikbaar zijn. de pandemie heeft ook de groei van e-commerce en online verkoop op de horlogemarkt versneld, omdat consumenten zich tijdens de pandemie steeds meer wenden tot online winkelen om horloges te kopen. de pandemie heeft geleid tot een hernieuwde focus op gezondheid en welzijn, waardoor de vraag naar fitness en smartwatches die verschillende gezondheidsstatistieken bijhouden, zoals hartslag en slaap, is toegenomen. Dit is de afgelopen jaren een groeiende trend geweest in de horlogemarkt, maar de pandemie heeft deze trend versneld omdat meer mensen geïnteresseerd zijn geraakt in het volgen van hun gezondheid en fitness.

Watch Market (1)

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Fossil Group Inc, Titan Ltd, LVMH Group, Apple Inc, Financière Richemont, Ralph Lauren Europe, Rolex, Casio America Inc, The Swatch Group Ltd, Patek Philippe, Citizen Watch Co Ltd, Bucherer, Samsung Electronics Co, Seiko Watch Corporation.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8027

Marktsegmentatie

De wereldwijde horlogemarkt is gesegmenteerd in type, categorie en distributiekanaal

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in analoge horloges, smartwatches, chronograafhorloges, digitale horloges en anderen.

Op basis van de categorie is de markt gesegmenteerd in quartzhorloges, mechanische horloges en elektronische horloges.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based en Non-Store-Based.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/watch-market-8027

Regionale analyse

De grootste markt was in Azië-Pacific. De drijvende krachten achter de marktuitbreiding in Azië-Pacific waren het veranderende consumentengedrag en het stijgende besteedbare inkomen, met name in belangrijke landen zoals China, India en Japan. Omdat ze zich bewust zijn van het potentieel van de markt, breiden internationale bedrijven uit naar landen als Japan, China en India.

Noord-Amerika zal naar verwachting in een constant tempo groeien. Dit komt door de aanwezigheid van belangrijke actoren, een hoog inkomen per hoofd van de bevolking en de stijgende status van de hogere middenklasse in het gebied. De statussymboolstatus van het horloge onder de jongere generatie wordt ook gezien als een bijdrage aan de uitbreiding van het gebied.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Global Paper Towels Market Research Report: Informatie per producttype (gewalst en gevouwen), eindgebruik (residentieel en commercieel & institutioneel), distributiekanaal (winkelgebaseerde {supermarkten , hypermarkten, gemakswinkels en anderen} en niet-winkelgebaseerd) en regio – prognose tot 2030

Globaal Cleats Market: Informatie per grondtype (bedrijf / natuurlijk gras, zacht / modderig gras, kunstgras, multi-ground en kunstgras), sporttype (voetbal, rugby, American football, cricket en anderen), distributiekanaal ((winkelgebaseerd – supermarkten , hypermarkten, speciaalzaken en anderen) niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Watch Market,Watch Industry,Watch Market Size,Watch Industry Share,Watch Market Trends,Men Watch Market,Women Watch Market