header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kunststof terrasplanken zal naar verwachting met 11% groeien gedurende de prognoseperiode

Mar 17, 2023 7:00 PM ET

De omvang van de plastic terrasplankenmarkt werd gewaardeerd op USD 4 miljard in 2022 en zal naar verwachting groeien van USD 7 miljard in 2023 tot USD 11 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030)

Kunststof terrasplanken zijn een verhoogd, plat oppervlak gemaakt van recyclebaar plastic dat is gebouwd voor gebruik met decoratieve ovens. Deze materialen hebben een groter nut in de bouw vanwege hun weerstand tegen vocht en vochtigheid. Gerecyclede kunststoffen kunnen alleen worden gebruikt bij de formulering van kunststof terrasplanken, zonder dat er vulstoffen nodig zijn. Ondertussen is de populariteit ervan enorm gestegen in de bouwsector, waar het wordt gebruikt om duurzame vlonderplanken, raambekleding, deurbeslag, hekwerk en glijbanen te maken.

Concurrentiedynamiek:

Simpel gezegd, plastic terrasplanken zijn niet te vergelijken met de alternatieven. Deze markt vereist echter slechts een bescheiden financiële uitgave, maar levert toch aanzienlijke inkomsten op. Tijdens de geplande periode diversifiëren de belangrijkste spelers op de markt hun aanbod en vergroten ze het bewustzijn van de consument. Tijdens de voorziene periode toont onderzoek van de kunststof terrasindustrie ook aan dat rivaliteit het grootst zou zijn. Marktuitbreiding zal het resultaat zijn van al deze inspanningen. 

De belangrijkste spelers op de markt voor kunststof terrasplanken zijn :

UPM Kymmene Corporation, Universal Forest Products, Inc., Advanced Environmental Recycling Technologies, Inc., Azek Building Products Inc, Fiberon LLC, Cardinal Building Products, TAMKO Building Products, Inc., CertainTeed Corporation, Green Bay Decking, LLC en DuraLife Decking & Relingsystemen

Voorbeeldexemplaar van rapport downloadenhttps://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1872

Markt drivers

De kunststof terrasindustrie wordt gesteund door de beschikbaarheid van een brede selectie producten. PVC, PP, LDPE en HDPE zijn allemaal kunststoffen die kunnen worden gebruikt om terrasplanken te maken. In termen van veerkracht en levensduur is deze kunststof vlonder ongeëvenaard. Een van de belangrijkste dingen die de markt voor kunststof terrasplanken voortstuwen, is het brede scala aan beschikbare producten. Bovendien hebben zowel afgedekte als ongecapituleerde kunststofcomposieten uitgebreid gebruik gevonden in de bouwhandel. De UV-coating is de afgedekte kunststof vlonders.

Het wordt ook gebruikt in een breed scala aan dingen, waaronder dingen die niet zullen rotten of vervagen, zoals rotbestendige houten hoeden. Er zijn veel praktische toepassingen voor de vele soorten en functies van kunststof terrasplanken. Deze kritische factoren stuwen de verwachte groei van de vraag naar kunststof terrasplanken in het verwachte jaar. De luxe voordelen van kunststof terrasplanken houden daar niet op. Het wordt behandeld om vlekken te voorkomen. Kunststof terrasplanken kunnen direct uit de doos worden gebruikt zonder dat afwerking of afdichting nodig is. Deze talrijke voordelen zullen ervoor zorgen dat de markt voor kunststof terrasplanken tijdens het voorspelde tijdsbestek blijft groeien.

De kunststof terrasmaterialen zijn goedkoop en eenvoudig schoon te maken. Het is een belangrijk voordeel van het product dat kan helpen om veel tractie op de markt te krijgen. Verwacht wordt dat het tempo van de industrialisatie de komende jaren omhoog zal schieten. Het zal van cruciaal belang zijn om de productie en productie van industriële goederen te verhogen om aan de verwachte massale vraag te voldoen. De kunststof terrasplanken zullen in elke stap van deze procedures worden gebruikt. Bovendien kunnen kunststof terrasplanken worden gebruikt voor elke commerciële onderneming vanwege de veelzijdige kenmerken.

Beperkingen van de markt

Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid kunnen kunststof dekken stabiel of onstabiel zijn. Externe invloeden hebben een aanzienlijke impact op het product. Hoge temperaturen verhogen de kans op het smelten van plastic vlonders. Een verlies van stabiliteit en vorm is mogelijk met dit product. De markt wordt tegengehouden door het nadeel van dit product. Kunststof terrasplanken worden veel gebruikt in industrieën vanwege de lange levensduur en het vermogen om zware machines betrouwbaar te ondersteunen.

Plastic terrasplanken lijken misschien een goede investering, maar de ontvlambaarheid en instabiliteit vormen risico’s voor eventuele financiële verplichtingen. Om deze reden hebben niet alle sectoren plastic vlonders volledig omarmd. Eisenin de markt kan dalen als gevolg van al deze variabelen. Het onvermogen om toekomstige gebeurtenissen betrouwbaar te voorspellen, heeft ertoe geleid dat veel bedrijven plastic terrasplanken afschrijven als een verspilde grondstof.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1872

Marktsegmentatie:

Op type kunststofhars

Met name wordt voorspeld dat de PVC-markt tijdens de onderzoeksperiode met een hoog rendement zal groeien.

Door samengesteld

In de beoordelingsperiode zal de markt voor afgetopte composieten naar verwachting aanzienlijk toenemen.

Op bouwtype

De markt voor nieuwe woningterras zal naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode.

Per sector

Residential zal naar verwachting in de beoordelingsperiode met een aanzienlijk groeitempo groeien.

Door eindgebruikers

Verwacht wordt dat de distributeurs van kunststof terrasplanken in de beoordelingsperiode aanzienlijk zullen groeien.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1872

Regionale analyse

De markt voor kunststof terrasplanken in Noord-Amerika zal naar verwachting sneller groeien dan in welke andere regio dan ook. Er zijn verschillende bouwbehoeften in Europa, een andere aanzienlijke markt. Kunststof terrasplanken worden veel gebruikt in de horeca en de bouwsector. Het feit dat kunststof terrasplanken bijna geen onderhoud vereisen, draagt verder bij aan de populariteit ervan in dit deel van de wereld. Noord-Amerika wordt ook alom geprezen om zijn robuuste productie- en bouwsectoren. Er is een sterke consumentenvraag in de markt. Bovendien is kunststof terrasplanken een goedkope optie die in het gebied kan worden benut. Om deze reden heeft de kunststof terrasindustrie een enorme groei doorgemaakt op dit gebied.

De toegenomen vraag is een direct gevolg van de snelle uitbreiding van essentiële infrastructuur in de regio. Vanwege de lage prijs is er veel vraag naar kunststof terrasplanken bij consumenten. Het Midden-Oosten is een andere enorme markt voor plastic terrasplanken. Bouw en industrialisatie hebben bijgedragen aan de uitbreiding van de markt voor kunststof terrasplanken op dit gebied. Deze gebieden zullen naar verwachting de komende jaren een belangrijke bijdrage leveren aan de wereldwijde markt.

Meer indrukwekkende blog

Noord-Amerika Heavy Construction Equipment Market    https://www.marketresearchfuture.com/reports/north-america-heavy-construction-equipment-market-680

Markt voor zware bouwmachines  https://www.marketresearchfuture.com/reports/-heavy-construction-equipment-market-681

Vloerverwarming Markt

                https://www.marketresearchfuture.com/reports/under-floor-heating-market-827

Keramische tegels Market      https://www.marketresearchfuture.com/reports/ceramic-tiles-market-977

Investeringsanalyse van de bouwsector

                https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-industry-investment-analysis-1011

Markt voor pre-engineered gebouwen              https://www.marketresearchfuture.com/reports/pre-engineered-buildings-market-1304

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Plastic Decking,Plastic Decking Market,Plastic Decking Market Size