header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor machine vision zal naar schatting in 2030 een marktwaarde van USD 23.855,7 miljoen veiligstellen | Marktonderzoek Toekomst

Mar 17, 2023 3:00 PM ET

Machine Vision Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De wereldwijde markt voor machine vision werd geschat op ongeveer naar verwachting meer dan $ 23.855,7 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,8% tijdens de prognoseperiode. Belangrijke spelers op de markt voor machine vision zijn Cognex Corporation, Basler AG, Omron Corporation, Keyence Corporation, National Instruments Corporation en Teledyne Technologies Incorporated.

De machine vision-markt verwijst naar de industrie die technologische oplossingen produceert en levert voor geautomatiseerde visuele inspectie en analyse op verschillende gebieden, waaronder productie, gezondheidszorg, automotive en ruimtevaart. Machine vision-systemen gebruiken camera’s, beeldsensoren en softwarealgoritmen om visuele informatie vast te leggen, te verwerken en te interpreteren. De technologie wordt vaak gebruikt om kwaliteitscontrole- en inspectietaken in de productie te automatiseren, evenals in robotica- en automatiseringstoepassingen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1510

Regionale analyse

De wereldwijde machine vision-markt wordt geanalyseerd op basis van verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de machine vision-markt, vanwege de aanwezigheid van grote spelers in de regio en een hoge acceptatiegraad van automatiseringstechnologie in de productiesector. De VS is de grootste markt in deze regio, gevolgd door Canada en Mexico.

Europa is de op een na grootste markt voor machine vision, met een sterke aanwezigheid van de automobiel-, lucht- en ruimtevaart- en farmaceutische industrie. De groei van de markt in deze regio wordt voornamelijk gedreven door de toenemende acceptatie van automatiseringstechnologie in productie- en kwaliteitscontroleprocessen.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste groei in de machine vision-markt zien, als gevolg van de stijgende vraag naar automatiseringstechnologie in opkomende economieën zoals China en India. De toenemende vraag naar consumentenelektronica en autoproducten in de regio zal naar verwachting ook de groei van de markt stimuleren.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook getuige zijn van een aanzienlijke groei in de markt voor machine vision, gedreven door de toenemende acceptatie van automatiseringstechnologie en de groei van de maakindustrie in deze regio’s.

Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor machine vision de komende jaren een aanzienlijke groei zal doormaken, gedreven door de toenemende acceptatie van automatisering en robotica in verschillende industrieën, evenals de integratie van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en machine learning.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over machine vision markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-vision-market-1510

Marktsegmentatie

De machine vision-markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder component, technologie, toepassing, verticaal en geografie.

Op basis van component kan de machine vision-markt worden gesegmenteerd in hardware en software. De hardwarecomponent omvat camera’s, lenzen, framegrijpers, processors en verlichtingsapparatuur. De softwarecomponent omvat algoritmen, softwareontwikkelingskits en bibliotheken.

Op basis van technologie kan de machine vision-markt worden gesegmenteerd in pc-gebaseerde machine vision-systemen, slimme camera’s en embedded systemen. Pc-gebaseerde machine vision-systemen omvatten een computer die beelden verwerkt die zijn vastgelegd door camera’s, terwijl slimme camera’s en ingebedde systemen zelfstandige apparaten zijn met ingebouwde verwerkingsmogelijkheden.

Op basis van de toepassing kan de machine vision-markt worden gesegmenteerd in kwaliteitscontrole en inspectie, meting, identificatie en robotbegeleiding. Kwaliteitscontrole en -inspectie is het grootste toepassingssegment en omvat defectdetectie, oppervlakte-inspectie en kleurafstemming. Het meetsegment omvat 2D- en 3D-meettoepassingen, terwijl het identificatiesegment barcode- en tekenherkenning omvat. Het segment robotic guidance omvat toepassingen waarbij machine vision wordt gebruikt om robots en andere geautomatiseerde systemen te begeleiden.

Op basis van verticaal kan de machine vision-markt worden gesegmenteerd in automotive, elektronica en halfgeleiders, gezondheidszorg, voedsel en drank en andere. De automotive vertical is de grootste markt voor machine vision, gevolgd door elektronica en halfgeleiders. Andere verticals zijn farmaceutische producten, drukwerk enverpakking.

Op basis van geografie kan de machine vision-markt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Over het algemeen stelt de segmentatie van de machine vision-markt bedrijven in staat om zich te richten op specifieke toepassingen en industrieën en om op maat gemaakte oplossingen voor hun klanten te ontwikkelen op basis van hun specifieke behoeften en vereisten.

Vraag het aan een expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1510

Belangrijkste spelers

De wereldwijde markt voor machine vision is zeer concurrerend, met verschillende grote spelers die actief zijn in de industrie. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor machine vision zijn:

  • Cognex Corporatie
  • Basler AG
  • Omron Corporation
  • Keyence Bedrijf
  • Nationale Instrumenten Corporation
  • Teledyne Technologies Incorporated
  • Allied Vision Technologies GmbH
  • Baumer Optronic GmbH
  • Datalogic S.p.A.
  • FLIR-systemen

 

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Architectural Services Market: Per servicetype, eindgebruik, regioprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/architectural-services-market-6586

Internet of Everything-markt: per component, eindgebruikersindustrie, regioprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/internet-of-everything-market-6841

IoT Gateways-markt: per component, eindgebruikersindustrie, regioprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-gateways-market-2956

Telecom Cloud Market: Per servicesmodel, implementatie, organisatiegrootte, regioprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/telecom-cloud-market-2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Machine Vision Market,Machine Vision Market size,Machine Vision Market share